sunt insarcinata in 29 de saptamani si am atacuri de panica in special noaptea....au inceput prin episoade scurte in timpul noptii dupa care ma linisteam si adormeam la loc,dar acum deja nu ma mai pot apropia de pat....am cateva nopti de cand nu reusesc sa ma odihnesc deloc si imi este foarte greu.
ma intereseaza daca mai sunt persoane care au experimentat asa ceva si daca stiu vreun remediu sa mi-l impartaseasca si mie.
multumesc anticipat.
ps sper ca m-am facut inteleasa,dar din cauza oboselii nu stiu cat de coerenta sunt...
Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel
Da, le-am avut si eu la a doua sarcina.
Pe mine doua lucruri m-au ajutat: m-am mutat noaptea pe canapeaua din sufragerie; cand mi-era mai rau sunam in tara (sunt 10 ore diferenta de fus orar) si vorbeam cu sora mea.
Ai posibilitatea sa te odihnesti in timpul zilei, barem cateva ore? Banuiesc ca nu e simplu, vad ca mai ai un baietel de 2 ani...
cred ca ar fi mai usor daca ar sta cineva cu mine de vorba,sa nu ma mai gandesc.....dar,cine?sotul doarme ca merge la servici!
nu ma pot odihni ziua,decat cand doarme piticul,dar nu pot sa dorm de fiecare data...
iti mai amintesti cat te-au tinut starile astea?pe mine la prima sarcina m-au tinut aprox.3-4 sapt.dar acum,avand copilul mi se pare o vesnicie...
Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel