Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)
Raspunsuri - Pagina 17
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!

HAIDETI LA O CAFELUTA.Desi cred ca la ora asta doar eu bintui pe aici.
[red]SIMONA[red]imi pare rau ca au venit uratii.Sper sa iti treaca repede supararea si sa privesti cu speranta spre o noua luna de incercarii.Anul 2011 va fi cu siguranta anul nostru.Sper din tot sufletul!

lary74 spune:
Minte,chiar daca nu e frumos sa minti e pt un scop nobil.Eu cind am inceput sa merg la dr.erau doar 7 luni de cind incercam pt bebe,din care 4-5 stiam cu siguranta ca nu neam intilnit in perioada fertila.Dar dr. iam spus ca incercam de mai bine de un an.E numai pacatul asta sa-l am ce bn ar fi
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaS81 Buna dimineata...Sa aveti o zi frumoasa ![]() ![]() ![]() ![]() Eu declar Z1....se pare ca dimineata s-a hotarat sa vina.E destul de ciudat debutul ....nu a mai avut asa niciodata ![]() ![]() ![]() ...Nu mai pot de nervi si de frustari ca pana in feb nu pot sa-mi fac analize.Au innebunit medicii aici...cred ca ma pun pe mintit....poate asa o sa am si eu parte de analzie mai amanuntite.Eu sper ca voi sa aveti o zi mai buna decat a mea ![]() ![]() ![]() Am plecat la munca. "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
camcris spune:
buna dimineat fetele
va servesc eu cu un mic dejun si o www.allshops.ro/files/clients/2/2729/p/26/cafetiera-mos-craciun-76988.jpg" target="_blank">cafeluta speciala
simona
i-mi pare rau pentru Z1 referitor la dr. eu zic ca nu-i pacat sa minti pentru a-ti implini visul, si eu am mintit ca altfel nu ma luau in seamna si bine am facut ca uite am mai bine de 2 ani aproape 3 si bb nema
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
irmaria spune:
buna dimineata,
cred ca ma apropii si eu de z1
temperatura azi 36,6 dupa multe zile cu 37,1
inca nu ma doare nimic dar e evident ca urmeaza rusii :((
andr33utza spune:
Buna numele meu este Andreea si imi doresc un bebe foarte mult. Voi de cat timp incercati?
ankcta spune:
Neata dragutelor!
Sa traiti o zi minunata astazi! 
Multumesc pentru cafelute si pt micul dejun. Deliciu 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Simo nu tb sa-ti para rau ca au venit. Tb sa gandesti ca urmeaza inca o luna in care dupa 2 sapt incepi sa fi iar
.
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Mikado ce faci? Te-ai testat? Au inceput greturile?
Te asteptam cu vesti
Ancuta , in curand