Aradence DC - (156)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina70, ioi ce mult umbli pe jos! Las' ca-i sanatos.
Eu fac supa de pui maine, azi am facut sarmale, salata Beof, salata cu paste, ciuperci umplute, Cremes si Tiramisu.
Sunt terminata! Maine mai fac piept de pui pane, asa fasii subtiri. Am facut mai multe ca mergem la prietenii nostri la Cicir si ducem si noi cate ceva de mancare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna dimineata va spun in ultima zi a acestui an.

Adi va multumeste pentru urari. Noi, ca in fiecare an, intre Craciun si Revelion am avut casa plina de prieteni si copii. A fost o nebunie, exact cum ne place noua .

In cazul in care nu mai intru anul acesta pe forum, va doresc exact ce imi doresc pentru mine si familia mea: un an mai bun, cu sanatate, bucurii, copii frumosi, sanatosi si nazdravani! Acum, daca o fi mai bun si financiar, Doamne-ajuta!

Va pup si va imbratisez strans strans de tot!

LA MULTI ANI!

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutari fetelor!

La multi ani sarbatoritilor si Sarbatori fericite tuturor!
Noi ne-am intors ieri de la munte,langa Brasov.Din pacate nu a fost cine stie ce zapada.Am apucat sa ne traga saniuta cu masina,a fost suuuuuuuperr!

am sa va pun poze si am sa ma uit si la ale voastre

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru toate sfaturile si raspunsurile voastre din anul care astazi se incheie, conteaza foarte mult pentru mine sa stiu ca am cu cine sa ma sfatuiesc!
Va doresc petrecere frumoasa diseara si anul 2011 sa fie mai bun in absolut toate sensurile, sa realizati tot ce va propuneti.
La multi ani, cu sanatate!

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Va doresc si eu un an nou mai bun si plin de impliniri.
Noi suntem bine, David creste, a inceput sa gangureasca si sa rada, e un scump. Duminica il ducem la binecuvantare si sper saptamana viitoare sa reusesc sa va mai pun ceva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Va doresc si eu un an nou fericit si distractie placuta de revelion !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Va doresc un an mai bun, un an cu impliniri pe toate planurile, cu multa sanatate, fericire, iubire, intelegere, incredere, copii sa creasca mari, frumosi si sanatosi. Va doresc tot ce imi doresc si mie.

Eu am ramas fara voce, asa ca va rog nu ma sunati, nu pot si nu am voie sa ma chinui sa vorbesc. Voi avea o noapte fara prea multa vorbarie, va vine sa credeti ca io nu voi vorbi nimic ??? Mai si tusesc, urat, dar trec si astea.

Va pup pe toate, de la A la Z.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si eu va doresc un An Nou fericit!
Am fost si eu ieri la cumparaturi in Real, n-am vazut asa ceva in viata mea...cat era de plin, desi la case nu era asa mare coada..
Azi bucataresc, desi ma simt ata de rau cum nu stiu daca m-am simtit in viata mea! Ma doare capul, spatele (cumplit), si gatul..si tot! O fi gripa? In cazul asta cred ca n-am avut gripa niciodata. Nu pot sta in picioare...toc zarzavat pt. salata stand pe coltar la masa..
Spor la trebaluit si distractie faina pe unde mergeti. Noi stam acasa, din nou.
Flavia, si azi esti la job? Parca ziceai ca nu..
Cristina rubi, am votat si azi!
Cristiana, asa fain povestesti, asa-mi place!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, na, ce ai patit si tu?!

Cristiana si mie imi place tare mult cum povestesti.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

An nou fericit, plin de dragoste si multe impliniri va dorim si noi!!!
Sa ne ajute Doamne Doamne sa avem cu totii un an mai bun!

Pisi, ce e cu tine? incepi anu gripata?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput