O iubesc de mor
Sunt un barbat casatorit de 5 ani, care are un copil minunat de 4 ani si iubesc o femeie, pe sotia mea, care nu ma iubeste...crunt dar adevarat...asta este scurta mea prezentare.
Si ca sa intelegeti iata, pe scurt, povestea mea:
Am vazut-o pentru prima data in anul 2002 si prin intermediul unei prietene comune am reusit sa obtin numarul ei de telefon. Ne-am intalnit, am placut-o si dupa un timp am aflat ca singurul loc al meu pe care mi-l oferea EA in viata ei era doar de cel mai bun confident. Iubea atunci un alt barbat, era prima iubire a vietii ei.
Am inteles-o, am ascultat-o dar dupa un timp m-am retras lasand-o sa iubeasca.
Viata mea a avut o alta directie fata de a ei si 2 ani si ceva nu am mai stiut nimic unul de celalalt. Am plecat in Bucuresti urmand o alta femeie care mi-a oferit linistea si siguranta de care am avut nevoie. Nu am iubit-o pe aceasta, dar nu-mi era indiferenta.
In anul 2004, m-am despartit de aceasta. Tot in aceeasi perioada, EA a avut aceeasi soarta ca a mea, si fiind departe de casa si fiind vechi prieteni in care avea incredere, am convenit impreuna sa devenim colegi de apartament pentru a imparti cheltuielile care se impun in cazul unui apartament inchiriat. Timpul a facut in asa fel incat dupa o perioada relativ scurta de tatonare, m-am indragostit de EA.
In 2005 am hotarat sa ramanem impreuna pana ce moartea ne va desparti. Nu o iubeam 100%, dar am crezut ca timpul va rezolva acest lucru, pentru ca am crezut ca sunt iubit de EA
Dupa un an a aparut minunea de copil, casa, masina, joburi bune...vis, ce mai.
Dar, ceea ce simteam eu nu era reciproc...im doream sa nu fie adevarat, negam adevarul si o vedeam cum, pe zi ce trece se stinge din ce in ce mai mult si o vedeam cum incepe sa regrete trecutul, vedeam cum incepe sa-i fie dor de fostul ei prieten.
Stiu...am facut multe greseli, foarte multe, pe care le-am reparat mai devreme sau mai tarziu, dar urmele in sufletul ei au ramas destul de adanci.
Am renuntat la a ma mai intalni cu fostii mei prieteni, am renuntat la parntii mei, i-am exclus din viata mea, nu mi-a ramas decat EA si copilul...atat, numai pentru EA si pentru ca asa a vrut EA.
De la inceputul acestui an, nu mi-a mai spus niciodata "TE IUBESC", si ma durea tare.
Sfarsitul a venit in septembrie, cand dupa o cearta furtunoasa am hotarat ca nu se mai poate asa si ca trebuie sa divortam. Asa am crezut eu ca o fac sa se sperie si, am crezut ca dupa o perioada scurta, ne vom relua viata.
Nu a fost asa cum am vrut eu...ba din contra, EA a inceput sa reia legatura cu fostul ei prieten.
Am fost atat de disperat incat am acceptat ca EA sa se intalneasca cu fostul ei prieten pentru a-si da seama de sentimentele pe care le mai are fata de el
In noiembrie am avut o discutie sincera cu EA in urma careia am aflat cruntul adevar. NU MA MAI IUBESTE...de fapt, nu crede ca m-a iubit vreodata si nu crede ca va fi in stare sa ma iubeasca vreodata.
Acum stam doar pentru cel mic, pe care in ultima perioada am inceput sa-l neglijej in incercarea disperata de a-mi recastiga sotia, casnicia, viata de dinainte.
Am aflat din alte surse ca fostul ei prieten, care este prima si singura persoana din viata EI pe care a reusit sa-l iubeasca, ca la inceputul anului acesta a divorta de sotia lui si ca acum e singur.
Ei tin legatura zilnic prin intermediul telefonului si ma doare nespus de mult.
Copilul este tot ce o mai leaga pe ea de mine si ma doare. Nu stiu ce sa fac...
In urma intalnirii pe care a avut-o cu fostul ei prieten, a concluzionat ca el e si acum, dupa 6 ani, omul perfect pe care-l iubeste.
I-am spus ca sunt dispus sa fac orice sacrificiu pentru EA, ca sunt dispus sa astept si ani pentru a-i arata ca se poate iubi si a doua oara.
Nu stiu ce sa mai fac pentru a o aduce inapoi.
Din experienta voastra, exista posibilitatea ca EA sa ma poate iubi vreodata?
Raspunsuri
Androix spune:
Din experienta sau nu, exista orice posibilitate in momentul de fata. Sincer, daca asa stau lucrurile n-o vei putea intoarce acum din drum. Nu poti sa stii ce va fi peste 2 sau 10 ani, poate se va intoarce sau poate va trai fericita alaturi de cel pe care il iubeste acum sau poate alaturi de un al treilea barbat.
Imi pare rau ca ai parte de asa sarbatori triste. Tot ce pot este sa va sfatuiesc sa procedati cu intelepciune si sa va ganditi impreuna la cum puteti face incat lucrurile sa fie cat mai usoare pentru cel mic.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
marius spune:
Sincer cred ca nu. E dureros sa iubesti si sa nu fii iubit insa citeste cu atentie ce voi scrie acum.
E mult mai dureros sa descoperi ca iubirea pentru tine a fost o minciuna, ca ea nu a existat vreodata si tu ai investit relatia ta. Desi este dura experienta ta, trebuie sa recunsoc faptul ca ti-ai asumat orice posibilitate, ai mers la risc. Ca orice joc poti sa castigi sau poti sa nu castigi. Insa este mult mai corect asa decat o minciuna frumoasa.
Nu am sfaturi. Singurul leac pe care il vad eu se numeste timpul. Mai este ceva poate si mai important (eu cred ca cel mai important). Copilul. Tu ai obligatia de a-i fi tata si azi si maine si peste un an sau 50. Ca vei fi fiind singur sau cu oricine altcineva va conta mult prea putin (ca sa nu zic chiar deloc) fata de ceea ce acest copil trebuie sa primeasca de la tine ca si tata.
Doare al naibii ce patesti tu - dar stii ceva? Chiar poti sa mergi mai departe. Doar sa ai rabdare cu tine insati. Esti propriul stapan. Si mai stii ceva? Niciodata sa nu mai renunti la tine pentru nimeni in afara de copilul tau. Ai acesta obligatie fata de tine. Ai acest drept. Hai capul sus. Decat intr-o minciuna urata, mai bine cu un adevar crud.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
mirela0521 spune:
suferinta ta este fara margini si imi pare sincer rau pt tine. daca ea are sentimente atat de puternice fata de fostul chiar si dupa atatia ani (6 ani este descurajator de mult timp), si daca intre voi au existat diverse probleme pe parcursul rel/casniciei, nu cred ca ea se va mai intoarce din drum pana nu isi va consuma noua reincercare cu fostul, pe care l-a iubit atat de mult si la care i-au ramas gandurile si sentimentele blocate de atata timp!!! va merge sau nu rel lor, insa ea pana nu incearca sa vada ce iese, nu cred ca se poate gandi la tine! probabil ca ea te-a perceput pe tine tot timpul ca pe un amic, ca pe un confident, tu ai fost umarul cald pe care ea a putut plange in voie, pers in fata caruia si-a descoperit sufletul si si-a exprimat frustrarile si nelinistile. probabil ca sentimentele pe care le-a investit in tine nu sunt nici pe departe egale cu cele investite in fostul!!!
eu mi-as vedea de viata mea. e mai greu si mai dureros sa o astepti sa se intoarca!!! oricum nu ai nici o certitudine ca rel lor nu va merge si ca se va intoarce la tine...
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
My_Lady0091 spune:
florin, eu o singura intrebare iti postez si te rog sa analizezi bine:
in momentul de fata, cine e mai important, EA...sau copilul vostru?
...daca ea este atat de libertina precum spui...ar fi cazul sa intentezi tu divort si sa ceri si custodia copilului..oricum cred ca ar fi prea ocupata in bratele "iubirii dintai".
"dragoste cu sila nu se poate" si nu ar fi un climat propice pentru a va creste copilul.parerea mea pe scurt, fara teoria chibritului, ca ar fi muuuuuuulte de spus si analizat!
stiu ca suferi, dar iti va trece cu timpul, mai ales daca vei gasi pe altcineva care sa iti impartaseasca sentimentele!
curaj!
tu ai gresit pentru ca sigur stiai de la inceput ca nu te iubeste,se simte acest lucru...chiar daca nu vrei sa il vezi, il simti, dar te-ai amagit singur crezand in basme...iar ea a gresit ca s-a jucat de-a sotia si mai ales de-a mama...fara pic de resposabilitate!
nu vreau sa te jignesc, dar tu ai fost doar "gara cu sala de asteptare" pentru ea!
repet,e parerea mea, posibil adevarul sa fie altul.concluziile mele sunt izvorate din ce ai scris tu.
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
cristina_ana spune:
Cum poti sa-l sfatuiesti asa ceva??!?
Din punctul tau de vedere, daca femeia nu il mai iubeste, ar trebui sa stea cu el doar pentru copil???!!!! Intr-o mare nefericire??? Macar a fost sincera si si-a recunoscut sentimentele. Ce intelegi prin libertina?!??!!! In ce secol traim, doamne? De unde stii tu ca nu o sa mai poata avea grija de copil pentru ca iubeste un alt barbat? Chiar Florin a recunoscut ca nu s-a purtat mereu cu ea asa cum ar trebui. Si cred ca toate intuim cam ce ar insemna asta. M-am enervat enorm cand ti-am citit mesajul!!! Tie ti-ar place sa vrea sa-ti ia sotul copilul doar ca te santajeze sa ramai cu el?
Florin, poate ca ar trebui sa analizezi mai bine tot ce ai facut tu de-a lungul timpului si de ce ea isi doreste acum sa fie fericita in bratele altui barbat. Poate ca ar fi trebuit sa te gandesti de doua ori cand ai amenintat-o cu divortul doar ca sa o sperii. Din tot ce ai scris eu intuiesc la tine o fire impulsiva care la nervi face si spune multe. Oare de ce abia acum ti-ai dat seama ca o iubesti si nu vrei sa o pierzi? Dar oare chiar o iubesti? Gandeste-te la asta!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
babyblue spune:
eu nu cred ca ea te va mai iubi vreodata.
acea iubire pe care probabil o doresti tu, dedicata complet si cu fluturasi in stomac. cel mult te va aprecia/stima/respecta in functie de gradul pozitiv/negativ al relatiei voastre, umane.
imi pare sincer rau pt suferinta ta de acum.
incearca sa te gandesti si la ea si nu o tine in capcana unei casnicii, doar pt copil. copilul are nevoie de doi parinti fericiti si echilibrati mental si emotional.
nu de doi oameni care sufera, ea dupa altul, sau nefericita cu tine, pur si simplu, tu nefericit ca ea nu te iubeste.
este f greu sa dai sfaturi in asa situatie. nu te pot sfatui nimic. imi pare rau...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
Dorsilia spune:
Nu poti sa faci nimic decat sa ramai acolo unde esti, prezent si activ pentru copil, si incearca sa te ridici deasupra trairilor impulsive si a rusinii, a oricarei trairi si actiuni negative pe care, da, in mod normal le simti colcaind in interiorul sufletului tau ranit, umilit. Nu ajuta sa tuni si sa fulgeri, dimpotriva. Pastreaza-ti demnitatea fie ea si ranita si cumpatul de dragul tau, al ei, pentru ca o iubesti, si al copilului vostru. Indiferent daca ea va decide sa divorteze sau nu de tine, avand in vedere ca stie ca si fosta ei mare iubire a divortat si probabil ca viseaza sa-si uneasca destinul cu al lui, inclin sa cred ca nu va fi chiar asa pe roze viata ce si-o planuiesc ei doi. Acum poate li se pare o feerie si traind asa intr-o atmosfera plasmuita ca din povesti, in care el printul graviteaza in jurul ei care pare a fi inlantuita in relatia cu tine, insa cand va fi sa o ia pe bune pe calea vietii impreuna, cu copilul, cu toate grijile cotidiene cred ca marea iubire dintre ei "se va lasa" precum un aluat prost plamadit.
Nu bag mana in foc si nu pretind ca sunt Nostradamus, ma pot insela insa din ce am remarcat eu de-a lungul vietii, nimic nu e ceea ce pare, numai ca noua oamenilor ne place uneori sa ne cream niste scenarii in speranta iesirii din rutina, din comunul cotidian, iar femeile sunt experte in a se minti singure si cu foarte putin combustibil alocat din partea unui oarecare Y cu care probabil o fi trait o relatie mai furtunoasa, mai pasionala, de aceea isi si doreste si spera sa poata retrai acele senzatii iarasi. De aceea acel trecut vrea sa-l reinvie, sa fie cu el iar, si reuseste sa fie atat de egoista incat sa uite de ce a ales sa traiasca alaturi de tine si sa aiba un copil cu tine, reuseste sa evite sa se gandeasca daca va traumatiza copilul oferidu-i un tata vitreg, trecandu-l printr-un divort....dependenta de senzatiile, placerile si himerele trecutului uneori e paguboasa. Si in cazul de fata fiind implicat un copil, e cu atat mai paguboasa.
Imi pare rau ca nu esti apreciat asa cum meriti insa acum trebuie sa incerci sa ramai cu mintea limpede, oricat de greu ti-ar fi, tu esti singurul cu o gandire clara si matura in familia voastra.
lia
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristina_ana
Cum poti sa-l sfatuiesti asa ceva??!? Din punctul tau de vedere, daca femeia nu il mai iubeste, ar trebui sa stea cu el doar pentru copil???!!!! Intr-o mare nefericire??? Macar a fost sincera si si-a recunoscut sentimentele. Ce intelegi prin libertina?!??!!! In ce secol traim, doamne? De unde stii tu ca nu o sa mai poata avea grija de copil pentru ca iubeste un alt barbat? Chiar Florin a recunoscut ca nu s-a purtat mereu cu ea asa cum ar trebui. Si cred ca toate intuim cam ce ar insemna asta. M-am enervat enorm cand ti-am citit mesajul!!! Tie ti-ar place sa vrea sa-ti ia sotul copilul doar ca te santajeze sa ramai cu el? Florin, poate ca ar trebui sa analizezi mai bine tot ce ai facut tu de-a lungul timpului si de ce ea isi doreste acum sa fie fericita in bratele altui barbat. Poate ca ar fi trebuit sa te gandesti de doua ori cand ai amenintat-o cu divortul doar ca sa o sperii. Din tot ce ai scris eu intuiesc la tine o fire impulsiva care la nervi face si spune multe. Oare de ce abia acum ti-ai dat seama ca o iubesti si nu vrei sa o pierzi? Dar oare chiar o iubesti? Gandeste-te la asta! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Eu am zis una..tu intelegi alta!
nu l-am sfatuit draga mea de nimic...eu am zis "parerea mea!"posibil adevarul sa fie altul"...una la mana...deci..unde e sfatul???am folosit "daca", "ar trebui"...nu i-am zis la om....du-te!!!!!!!!citeste inca odata daca ai ratat ideea..
cum adica s-o stantajeze ca ii ia copilul...nu i-am zis sa o santajeze..de unde ai inteles tu asta dragutzo??am zis doar sa lupte pentru copilul lui..ce daca e tata, nu are dreptul...???.din cate am inteles eu el si-a dorit failia asta..pentru ea a fost doar "loz in plic"...adica "daca pica, pica daca nu timpul trece",nu am zis ca ea nu se poate ocupa de copil...insa daca ea pune pe primul plan o iubire din tinerete...iar familia cade pe planul doi...nush cum sa numesc asta!pe bune..cine isi intemeiaza o familie, face un copil si peste patru ani spune ca nu si-a iubit partenerul in veci??unde e responsabilitatea???
am folosit cuvantul libertina pentru ca isi permite sa faca anumite lucruri fiind casatorita...nush ce ai sarit asa ca arsa??esti in aceeasi situatie...cumva?tie ti-ar placea ca sotul/iubitul tau sa vb cu iubirile din tinerete la telefon si tu sa stii despre asta si el sa stie ca stii?acest lucru nu ar fi "umilirea partenerului de viatza"???
eu doar mi-am exprimat niste pareri....asa ca tu focalizeaza-ti atentia si interesul sa ii dai lui sfaturi, nu mie...nu cred ca aici subiectul e ce cred eu...asa ca lasa indignarile si supararile la o parte ca nu ma misca..sunt om ca si tine si pot avea ce parere vreau...si gandesc cum cred...nu am nevoie de lectii de la tine!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
florin..eu iti doresc multa putere in orice vei face de acum incolo.
Dumnezeu sa iti lumineze calea si tie si sotiei tale ca sa puteti lua cea mai buna decizie cu privire la copilasul vostru.
imi pare rau ca treci prin lucruri triste si grave in prag de sarbatori.
in titlu spuneai"o iubesc de mor"...poate iubirea ta va infaptui vreun miracol si poate e doar vreo ratacire sau vreun prag ce trebuie sa-l treceti!
si, ma repet,eu doar mi-am dat cu parerea, bazandu-ma pe cele relatate de tine, realiatea poate fi alta(ca sa inteleaga si cei care sede la spusele mele, strigand "o tempora..o mores)