Varicela cu antibiotice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

cu un pic de parere de rau , totusi ca saptamana viitoare avea prima ei serbare din viata ei, si eu asteptam toata mandra sa merg sa o vad si pentru un alt motiv: ca peste cateva zile are aniversariul si nu -i pot invita nici un copilas.
Asta e, facem in familie de data asta .Noi sa fim sanatosi!

Poti invita copilasi care au avut varicela sau care au fost vaccinati.

La Multi Ani Stefania !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Stiu , parca ca nu se face baie,(oare de ce ca ea are si in palma , tot intra in contact cu apa.. oare asta era problema????

si in rest... mai stiti voi altele?

Are voie sa faca baie doar ca atentie la spalat/sters sa nu se sparga bubitele cu lichid(posibil sa se infecteze dar nu e obligatoriu). Baia calmeaza mancarimea. Se recomanda sa se stearga prin tamponare usoara sau se lasa corpul sa se usuce fara stergere.

Altceva: nimic special. Hidratare si alimentatie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Va multumesc din suflet de raspunsuri si de urarile de bine la adresa fiicei mele!

ce sa zic... a fost norocoasa , ca a avut o forma tare usoara de varicela. nu a mai avut nici o eruptie , iar bubitele deja sunt uscate. nici nu ma asteptam .
poate ca a fost la mijloc si antibioticul,desi o spun odata nu stiam de virusul incubat, a fost doar o coincidenta.
sau poate ca a avut noroc ca nu s-a scarpinat(dr. imi spunea ca daca le rupe acestea se multiplica)
despre baie, ce sa zic... am chemat din nou pediatra,sa o intreb ce as putea sa fac, avand in vedere ca ea luase antibiotic, cu toate precautiile(enterogermina-fermetii pentru ajutarea alterarii florei bacterice) tot i s-a ivit candida.. asa ca am fost nevoita sa o dau cu clotrimazol(bineinteles ca a trebuit sa o spal(cu toate ca avea si acolo cateva bubite), desi dr era impotriva oricarii "spalari", defapt ii era mai preocupata , nu de "spalarea" in sine , ci de de felul cum o sterg( prin tamponare mi-a spus si ea) sa nu i le rup si sa se multiplice.

va multumesc inca odata si va urez multa sanatate si numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Si fetita mea de 6 ani pot spune ca este destul de norocoasa privind eruptia de varicela. Primele bubite iau aparut in urma cu o saptamana ceva pe trunchi si cateva pe fata, scalp si 2 pe manute. Nu a facut febra, iar de scarpinat i-am explicat ca ii vor ramane semne si a inteles. oricum ea a avut grija sa se tamponeze si singurica cu mixtura cand eu nu eram acasa. Una peste alta acum bubitele sunt uscate desi i-am facut si dus de doua ori si ne-am sters cu grija. In plus medicul mi-a recomandat sa-i dau vitamina C.

Mergi la inceput