trezirea la realitate (a mea)
Raspunsuri - Pagina 9
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
ma scuzatzi nu m-am putut abtzine! Suntetzi de belea mey...zau asa...si va mai si "simtzitzi atinse rau tare de tot"! Poop e "sora"sau "frate"cu grater! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Exact,un fel de grater ... Eu tot ca pe un pupic din limbaj de messenger l-am vazut , si mi s-a parut aiurea ca s-a luat de Getika pentru atata lucru. Stiu ca pe acest forum sunt puse nitel la zid persoanele care folosesc limbajul de messenger. Recunosc ca nu il folosesc in mod obisnuit,dar nu m-am putut abtine. Pitzinuca,sa stii ca eu te-am pupat iubita,nu ti-am trimis d-aia mirositori,da?
Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui getik1 desiree multumesc ca m-ai luminat, eu una nu stiam care era faza cu poop, eu nu stiu engleza decat ff putin chiar de neluat in seama. dar totusi draga maru acesta este un forum romanesc nu englezesc ca sa se interpreteze,si daca ai timp de ce nu iei fiecare utilizator sa il corectezii? lali vezi ca maru o sa se ia si de tine ca ai scris la messaj poop ariciu a facut un anisor www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy am produse la bazar |
eu nu m-am luat de tine, si nici draga nu iti sunt! Daca in romaneste inseamna ceva poop, atunci acum fac comanda de ultimul DEX roman, sa ma pun la curent!
presupunerea mea a fost ca nu stii engleza, nu trebuie toti sa fim anglofoni, si am vrut ca doar sa atentionez, atata tot!
dupa reactie, eh, stiai f bine, doar e cool sa stalcim cuvinte si dupa aia sa ne dam lovite in amoru propriu!
un an bun si fara mult poop cotidian!
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maru
eu nu m-am luat de tine, si nici draga nu iti sunt! Daca in romaneste inseamna ceva poop, atunci acum fac comanda de ultimul DEX roman, sa ma pun la curent! presupunerea mea a fost ca nu stii engleza, nu trebuie toti sa fim anglofoni, si am vrut ca doar sa atentionez, atata tot! dupa reactie, eh, stiai f bine, doar e cool sa stalcim cuvinte si dupa aia sa ne dam lovite in amoru propriu! un an bun si fara mult poop cotidian! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Maru nu cred ca exista in DEX vre-un emoticon sau prescurtare folosita pe messenger. Cam toata lumea a luat "poop"-ul din mesajul Getikai ca pe ceva folosit pe messenger. Eu nu scriu nici acolo cu prescurtari ca imi e teama ca o sa le folosesc si in texte unde nu-si au locul. Mai bine lasi oamenii sa scrie cum pot/stiu/vor ,scrie si in regulamentul DC sa nu ne luam de modul de scriere/gramatica altor useri .
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
getik1 spune:
mai maru ce sa zici si tu.... ma dau lovita, daca sti sa citesti, atunci uitate la postarea lui desiree2002 si ai sa vezi de unde am aflat, si daca tot nu ai treaba ia fiecare topik in parte si corecteaza fiecare poop , pe care il vezi.
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
maru spune:
ok, sa o luam pe rand: eu sunt batrana si nu folosesc prescurtari pe messenger. Din multe motive, ma stradui sa scriu cat se poate de corect (fost cadravru didactic, traiesc/muncesc intr-o provincie anglofona, ma chinui sa nu uit romaneste), dar asta nu are legatura cu off topicul asta latit.
E asa de greu de presupus ca nu am citit ce a scris Desiree cand am postat?
E asa de important sa va dati lovite acolo unde nici nu a fost intentie? Continuati daca asta va da satisfactie.
Getik1, cate postari de ale mele ai citit in care o fac pe politistul scrisului corect? Nici macar nu e vorba despre asta aici. Eram inca in ro, cand i-am scris cumnatei mele intr-un email ca vorbim pe mess (messenger, of course). Mi-a atras atentia ca prescurtand de fapt e alt cuvant care nu da bine. Asta am facut si eu acum.
o fi conflict de generatii, mai stii?
lali_mete, sincer nu am inteles (deh, batranetile) de ce te-ai imflamat asa? de ce trebuia sa ii trimit mesaj privat getik1-ai? sa o harass? ati facut voi acum asta, cu efort minim.
PS: tot nu imi iese scrisul curat in romana...
getik1 spune:
da vad ca din pacate suntem in conflict de generatii, eu sunt generatia mess,si din cate realizez mult mai mika deecat dumneavoastra, asa ca fara suparare, si chiar nu stiam si nu ma dau lovita dar daca asta credeti dumneavoastra nui nik nu pot va pot schimba parerea , si nici nu vreau.
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
Lali_mete spune:
Maru uite care e chestia, eu nu "m-am imflamat" absolut deloc,chiar am subliniat faptul ca nu folosesc prescurtari de messenger pentru ca nu vreau sa ajung sa le folosesc in scrierea curenta ,si nici nu am scris eu sa rezolvati treaba pe pm. S-a deviat de la subiect,si nu cred ca din vina mea sau a Getikai,ci doar pentru ca ai tinut sa ii atragi atentia asupra unui cuvant fara sa ii si explici sensul catre care bati.
Atat.
Hai sa o lasam asa,vrei? Oricum,felicitari ca nu vrei sa uiti limba romana, sunt atatia acum care dupa trei luni in Italia uita cum se zice la grebla in romaneste,dar isi amintesc imediat cand se lovesc cu ea in frunte !
maru spune:
getik1, you made my day cand mi te-ai adresat cu dumneavoastra! pentru asta, apreciez pe cineva cu simtul umorului si sper sa fi inteles ca nu am vrut sa jignesc sau sa arat cu degetul
Acum, hai sa revenim la pitzinuca si problema ei.
De fapt acum ea e in mult mai multe probleme, cu sotul citind aici...
pitzinuca spune:
nu sunt in probleme fetelor. ziceti ce aveti de zis.
maru ce ai vrut sa zici cu "fost cadravru didactic"? cadavru, sau cadru :D? (no offence!)
eu sunt cam prinsa si tre sa imi adun ideile. atata tot.
va poooooooop!
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca nu sunt in probleme fetelor. ziceti ce aveti de zis. maru ce ai vrut sa zici cu "fost cadravru didactic"? cadavru, sau cadru :D? (no offence!) eu sunt cam prinsa si tre sa imi adun ideile. atata tot. va poooooooop! mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
asta e o gluma macabra, de cand cu greva din 2005 toamna, cand fara salarii cateva luni, devenisem din cadre didactice, cadavre didactice.
pitzinuca, vezi ca sunt on youtube o groaza de how to...noi asa am pus parchet pe tot parterul ( nu e suprafata f mare).