trezirea la realitate (a mea)
Raspunsuri - Pagina 7
IRA_LIZA spune:
Pitzinuca, fetelor, buna dimineata!
Pitzinuca, au venit sarbatorile. Omul asta al tau se jeneaza de familia lui? de anumiti prieteni? exista oameni care au un oarecare ascendent moral asupra lui? atunci cheama-i in vizita - mai ales familia, pe maica-sa daca asculta de ea, pe frate-sau, cineva care sa-i spuna de la obraz k e nesimtit k isi tine familia in asemenea conditii. Poate va avea efect.
Pitzinuca, si eu am zugravit cu mana mea anul trecut in septembrie inainte de turta (inca alaptam) si anul asta prin august, INSA am facut-o eu pt k barbatul meu este invalid grd 1 (pareza partea stanga, lipsa de echilibru, cheag neoperabil la cap, ma rog, multe...); chiar si asa, el mi-a spus pas cu pas ce am de facut astfel incat sa-mi fie munca cat mai usoara. De ex am mutat f putina mobila din loc, iar ce-am mutat am si pus la loc dupa terminarea cate unui perete. Funny & easy cand stii cum sa procedezi, iar de stiut stia Marian, nu eu. Precizez ca munca exclusiv a mea a fost strict sa dau cu trafaletele pe pereti, in rest am impartit treburile sau chiar am stat deoparte acolo unde nu ma pricep si poate el sa faca ce e de facut. In plus, in zilele de zugravit, cu Eliza a stat mama lui Marian.
Revin...
babyblue spune:
off topic: ira lizza esti o fata curajoasa si super!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
pitzinuca spune:
dragelor, sa va raspund pe scurt, tre' sa ma apuc de niste traduceri...
am avut o discutie cu sotul care a citit cam tot ce s-a scris pe la subiect (pana la Ritah ).
concluzia e ca intr-adevar, niciodata pana acum nu am considerat cu adevarat ca asa provizorie sau nu cum e casa asta, nu am considerat-o caminul nostru si nu m-am implicat foarte tare in amenajarea unui loc cat de cat placut pana terminam. aveam impresia/pretentia ca se va termina repede si gata, voi avea palatul.
ma rog, sunt mai multe de spus si cat am spus aici ar putea sa lase o impresie gresita...
pana la urma, mi-am propus, da, sa nu ma mai frustrez din atatea nimicuri, sa fac cu placere ceea ce fac, sa pun si eu umarul la treaba, sa nu se destrame familia pentru ca il iubesc pe sotul meu si e un tata bun, privesc altfel lucrurile, am cautat si chiar am gasit plusurile lui, cum ne putem completa, etc, important e sa facem lucururile cu placere, sa ne simtim bine.
subiectul ramane deschis si pe voi va invit sa mai scrieti daca aveti chef, iar eu voi mai intra pe aici si voi mai scrie si eu...
Va urez sa aveti un 2011 minunat, sa realizati tot ce va propuneti si mai ales sa fiti sanatoase si bucuroase!
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
babyblue spune:
succes si multa fericire!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca dragelor, sa va raspund pe scurt, tre' sa ma apuc de niste traduceri... am avut o discutie cu sotul care a citit cam tot ce s-a scris pe la subiect (pana la Ritah ). concluzia e ca intr-adevar, niciodata pana acum nu am considerat cu adevarat ca asa provizorie sau nu cum e casa asta, nu am considerat-o caminul nostru si nu m-am implicat foarte tare in amenajarea unui loc cat de cat placut pana terminam. aveam impresia/pretentia ca se va termina repede si gata, voi avea palatul. ma rog, sunt mai multe de spus si cat am spus aici ar putea sa lase o impresie gresita... pana la urma, mi-am propus, da, sa nu ma mai frustrez din atatea nimicuri, sa fac cu placere ceea ce fac, sa pun si eu umarul la treaba, sa nu se destrame familia pentru ca il iubesc pe sotul meu si e un tata bun, privesc altfel lucrurile, am cautat si chiar am gasit plusurile lui, cum ne putem completa, etc, important e sa facem lucururile cu placere, sa ne simtim bine. subiectul ramane deschis si pe voi va invit sa mai scrieti daca aveti chef, iar eu voi mai intra pe aici si voi mai scrie si eu... Va urez sa aveti un 2011 minunat, sa realizati tot ce va propuneti si mai ales sa fiti sanatoase si bucuroase! mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Pitzinuca, stranie schimbare radicala de discurs & atitudine...sigur scrii tu sau iti pirateaza cineva IDul?? in esenta suna k o autoinvinovatire mai voalata, asa, insa clar audoinvinovatire -" EU nu am facut, EU nu am dres", nimic despre reactia sotului ref la postarile fetelor. Nimic despre o eventuala schimbare de atitudine la el. Nimic despre vreo promisiune & vreun plan discutat concret macar. Despre schimbari doar la tine. Suna frumos, intr-un fel, e minunat sa ne dorim sa ne depasim incontinuu limitele, insa in situatia data e putin nenatural. Sau ma insel eu, ceea ce ar fi de preferat.
Oricum ar fi, sarbatori fericite, noi suntem pe-aici...
olympia spune:
Ma bucur mult pentru voi, Pitzinuca! Sarbatori fericite si spor la treaba!
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
Alizee spune:
Intrebarea e urmatoarea : daca in garsoniera ta nu va simtiti acasa, nici in apartamentul lui si al fratilor nu, atunci unde ?!
Omul sfinteste locul; nu conteaza ca acel apartament este si al altcuiva. Mergeti la notariat si interesati-va daca imbunatatirile aduse acestui apartament vor fi luate in considerare la o eventuala vanzare. Eu stiu ca da; adica ii revine sotului o mai mare parte din suma obtinuta, cu conditia sa aiba facturi pt toate reparatiile.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
QiaoBing spune:
citat din mesajul lui pitzinuca dragelor, sa va raspund pe scurt, tre' sa ma apuc de niste traduceri... am avut o discutie cu sotul care a citit cam tot ce s-a scris pe la subiect (pana la Ritah ). concluzia e ca intr-adevar, niciodata pana acum nu am considerat cu adevarat ca asa provizorie sau nu cum e casa asta, nu am considerat-o caminul nostru si nu m-am implicat foarte tare in amenajarea unui loc cat de cat placut pana terminam. aveam impresia/pretentia ca se va termina repede si gata, voi avea palatul. ma rog, sunt mai multe de spus si cat am spus aici ar putea sa lase o impresie gresita... pana la urma, mi-am propus, da, sa nu ma mai frustrez din atatea nimicuri, sa fac cu placere ceea ce fac, sa pun si eu umarul la treaba, sa nu se destrame familia pentru ca il iubesc pe sotul meu si e un tata bun, privesc altfel lucrurile, am cautat si chiar am gasit plusurile lui, cum ne putem completa, etc, important e sa facem lucururile cu placere, sa ne simtim bine. subiectul ramane deschis si pe voi va invit sa mai scrieti daca aveti chef, iar eu voi mai intra pe aici si voi mai scrie si eu... Va urez sa aveti un 2011 minunat, sa realizati tot ce va propuneti si mai ales sa fiti sanatoase si bucuroase! mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
pitzinuca in primul rand iti urez ca anul care a inceput sa va aduca listea si pacea mult dorita.
am citit si eu azi topicul ... si mie mi se pare putin trasa de par ultima ta postare. ma gandesc ca probabil era langa tine cand scriai si ca, la fel de bine, va citi si de acum inainte. nu vreau sa ma gandesc ca ar putea sa aiba anumite manifestari "nepotrivite" fata de tine din cauza ca ai povestit aici despre problemele voastre care l-au pus pe el intr-o lumina proasta. anunta-ne daca e asa (sper totusi sa nu fie cazul)
in alta ordine de idei, eu sunt o fire impulsiva. nu avem inca copii, asa ca daca ma calca ceva pe batatura reactionez. in situatia ta eu as fi plecat de mult de acasa ... pe urma mai vedeam cum sau daca putem repara ceva. numai ca, am zis, noi inca nu avem copii.
am citit cu atentie ce ti-au zis fetele. sfaturile lui ritah mi se par cele mai potrivite avand in vedere ca tu nu iei in calcul serios varianta despartirii.
pe langa asta as adauga si sfatul meu - sa nu lasi ca atitudinea lui fata de tine sa se cronicizeze. atunci va fi mult mai greu de schimbat ceva. din pacate, intr-adevar, pe la noi mai persista mentalitatea ca femeia e un fel de sclav in casa.
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui babyblue off topic: ira lizza esti o fata curajoasa si super! _ Babyblue va pupa pe toti!! 6+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. |
Cu intarziere & tot offtopic: babyblue, sarumana mult pt aprecieri!
In primul rand multe felicitari pt bebe, tinem pumnii sa fie cum vreti voi! va uram cu drag un an minunat!
Cred k noua ne prieste f mult faptul k avem proiecte comune, k nu ne inhiba lipsa de experienta practica si k vrem sa schimbam periodic prin casa una-alta. Ar fi trebui sa ne vezi in oct anul trecut reparand ancadramentul geamului de la sufragerie (am pus termopane) cu Eliza in tarc langa noi (ma rog, la 3 m distanta) si noi cu galetica de atlas pe langa geam. Ea - cu jucariile ei, noi cu ale noastre - spaclu, chit, sticla de apa, etc. Sub pervaz am umplut golurile cu atlas folosind poshul de ornat prajituri , a mers brici!
Anul asta sper sa ne facem mobila din baie, dar mai tre sa studiem cum e cu MDF-ul folosit pt un mediu cu umezeala. De comis o comitem clar, ma enerveaza maxim ideea sa dau 4 milioane pe un dulapior de baie minuscul cand putem sa ni-l facem noi si la alt pret si la dimensiunile pe care ni le dorim noi.
pitzinuca, cum esti? ce fac cei mici? cum ati petrecut de sarbatori?
getik1 spune:
pitzinuca, cf mandro cum mai esti cum ati petrecut sarbatorile, scuze ca ti-am prom ca te sun si nu te-am mai sunat dar am avut 3 zile teribil de incarcate, poop si ai grija de tine si de puiutii
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar