Prietene la bine si la greu - 91

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Neata...

Poftiti la cafea . Eu una am avut o noapte de tot rahatu. Amandoi sunt raciti, au tusit toata noaptea, cand unu cand celelalt...Nu am reusit sa dorm aproape deloc, iar asta mic e deja treaz de la 6.

Ma pun sa lecturez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata si de la B, une totul este alb!

Plusez ua de la Alinus ca-i tare frig afara, si fac si un ceai cu miere si lamaie.

Alinus, sanatate puilor

o zi faina tuturor si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza si de la mangalica!
Fetele nu mai spun nimic, decat ca va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase
Eu..sunt (de fapt ador emoticonul asta, parca tare ma reprezinta), nu s-a schimbat mare lucru..dar incerc sa nu bag in seama multe. Nu de alta da tre sa fiu cuminte ca astept pe mosh cu darul cel mai important...dac-o binevoi sa apara
Alinus, sa treaca repede repejor raceala. Ce faci cu Riana, o mai duci la gradi? sau au intrat in vacanta..Ce inseamna sa nu ai copii de dat la scoala ca sa stii cand incep/termina scoala..]
Angi, hai nu insista sa prinzi locul in fata la cei mai in 'criza', ce face finuta ta cea gravi? sunt tare curioasa ce a facut, daca a fost la ginecolog sa intrebe ce face in caz de varicela aia nenorocita.
Coque, azi cred ca prestez ceva..sunt si tare curioasa de imi iese..
Bai si e un frig si un viscol in mangalica.......brrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nu as indrazni sa scot rechinasa afara la ce vant sufla mereu aici

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata
N-am mai avut somn.Fimea inca doarme
Fetele multumesc de cafea

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Poate va intereseaza sa infrumusetati peretii din casa, ca deh, nu toate stiu sa picteze peretii ca tanti aia priceputa din Magalia. Eu mi-am comandat un voucher si urmeaza sa ma hotarasc ce imi iau.

http://www.goldendeals.ro/deals/8.9ron-lipicios

pt pont.
Foarte frumoase si mult mai convenabile decat cele din Ikea

Nici nu stiam ca au in Ikea. Oricum, cu voucherul iesi chiar bine la pret. Eu am luat 2 vouchere. Unul pe numele meu si unul pe numele mamei. O sa comand de 200lei si o sa platesc 100lei, dar comanda va fi pe 2 case.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza

iesim afara cu sania, Angi, eu l-am scos si anul trecut cand era foarte frig, dormea in carutz de nu avea treaba

Smara - ce ma bucur ca e bine ce emotie

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata, si eu am cafea proaspata si aburinda, va ofer cu drag!

Imi fac avant spre cele o mie de treburi si cu inima cam stransa in legatura cu plecarea de maine si nu din cauza avionului ci a trenului. Sunt intarziate cu oreleSperam pana in ultima clipa

Intrebare-intrebatoare: fulgusorii ne-mergareti dar mergatori cu ante, pre mergatoare sau cum le zice, cam cat timp merg cu ele? Ca a mea avu p premiera aseara: a impins carutul ala mai mult de o ora fara oprire, nu a vrut nici sa manance masa de seara, efectiv ne-a capiat, ca urla daca nu o directionam prin casa O fi vreo faza sau e normal Daca o mai lasam ea continua insa se facuse ora de nani.
Adormitul iar e cu cantec insa doarme toata noaptea si se trezeste la 7.30 fix pt gradi - cred ca efectiv statul acasa il considera super boring iar noi doi si mai si

In rest va las pupici, poate mai bag un ochi azi, Dankutza, te sun eu si stabilim detalii.

Dana, la voi curata strazile si trotuarele? La noi astia cred ca sunt in vacantaDaca era in Ro cred ca innebuneau ziarele

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Maine ne ducem la Sel sa o probam
Eu am centuri (hamul fetii se poate folosi si in acest scop )

Ce idee! Macar am si eu la ce folosii hamul. Meris de idee.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

in drum si eu spre shhhshhhh, va las poze friguroase

Foarte faine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Azi am fost la pedi pt vaccinul de 1 an. Mamaaa ce a urlat zburlita de cum a pus ochii pe dr La intepatura nu a zis nik... Are 10,5kg, iar inaltime...dr zicea ca nu are rost sa o masoare ca iese din cadrul ala A pus-o totusi, si a estimat un 85cm.

Wow! Ce lunga este!!! Este cel mai inalt fulgusor, cred. Super tare!

Mergi la inceput