Club chic (41)
Raspunsuri - Pagina 11

geniest spune:
Nu stiu ce tot repeta vamesii astia cu taxele lor ca n-am platit niciodata, nimic. Am grija sa nu sar de 50 de euro/dolari whatever..dar nu m-au taxat. Doar sapt trecuta am ridicat un alien portocaliu ;-) si nicio taxa.
Sa stapanesti sanatoasa tot ce ai primit. Super inceput de deceniu
Unde gasesti tu preturi asa...minunate ???
Sa inteleg ca te dai la greu cu alien, prea rapid ti-ai comandat refill...sau mi se pare mie ??!!

rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali azi am fost la oficiul postal cu vama sa-mi iau refill-ul de alien comandat pe fragrancex. ocazie cu care domnul vames( oau, nu am stiut ca am un vames asa misto ![]() ![]() ![]() ![]() azi doar m-a informat...fara sa puna in aplicare pe mine Codul Vamal, Fiscal sau....Penal ! ![]() in al doilea rand, de ieri am Hypnotic Poison PARFUM.deci nici edt, nici edp, ci PARFUM . este minunat in toate privintele!( inclusiv la pret ![]() "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Gen George Clonney? Aha, da, hm, mmm.....Nu poti comanda muuulte parfumuri numai ca sa i se para lui dubios si sa te retina putin pt ca esti ilegal de....frumoasa?

sali spune:
citat din mesajul lui geniest Nu stiu ce tot repeta vamesii astia cu taxele lor ca n-am platit niciodata, nimic. Am grija sa nu sar de 50 de euro/dolari whatever..dar nu m-au taxat. |
pana nu vad un text "rupt" din lege, referitor la vreun plafon de valoare sau la lipsa vreunui plafon , nu zic nici asa, nici asa.
important e ca vamesul doar m-a anuntat, nu m-a sanctionat. o fi fost impresionat de aura mea "hypnotica".

tu ce zici , rose?

rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
pana nu vad un text "rupt" din lege, referitor la vreun plafon de valoare sau la lipsa vreunui plafon , nu zic nici asa, nici asa. important e ca vamesul doar m-a anuntat, nu m-a sanctionat. o fi fost impresionat de aura mea "hypnotica". ![]() tu ce zici , rose? ![]() "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
....si ca de obicei scriem de-odata si am raspuns inainte sa ma intrebi.

sali spune:
citat din mesajul lui geniest Unde gasesti tu preturi asa...minunate ??? Sa inteleg ca te dai la greu cu alien, prea rapid ti-ai comandat refill...sau mi se pare mie ??!! |
stii cum se zice..cine cauta gaseste! am luat hypnotic poison PARFUM de pe esentedelux, nu il aduses tipul pana acum, l-a adus prima oara pt mine, nu stiam nici unul cum este. acum l-a pus pe site si deja are cereri pt el.
cat despre alien, mai aveam 30 ml dar ocazia de pe fragrancex era de neratat ! intre timp a disparut dar eu apucasem sa dau comanda.

Carmena spune:
Pai bine mai Sali, eu ti-am scris 2 capitole de roman si nu stiu cate eseuri pentru Hypnotic Poison EDT, iar tu ma lasi cu ochii in soare asa...ti-ai luat PARFUM Hypnotic Poison, si ne spui doar ca este minunat, dar cat tine, cum e in comparatie cu EDT, nimic, nimic?
Ce varianta ti-ai luat, 30 ml? Am vazut ca asta o are afisata pe site.

manumanu spune:
Mie mi se pare cam suspect un gramaj asa mare la un pret asa mic pentru EXTRACT de parfum... Suna tentant, dar.... voi ce ziceti? SALI, da repede un feedback!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

manumanu spune:
DANA si fetele care ati cumparat de pe ebay, poate ma ajutati intr-o problema. Am comandat ceva inainte de sarbatori si, pentru ca nu a ajuns pana luni, vanzatorul mi-a facut full refund pe paypal. Insa nu a aparut suma in contul bancar al cardului. Trebuie sa mai fac eu ceva, sau dureaza mai multe zile pana apare?
Multumesc.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

miki68 spune:
citat din mesajul lui manumanu DANA si fetele care ati cumparat de pe ebay, poate ma ajutati intr-o problema. Am comandat ceva inainte de sarbatori si, pentru ca nu a ajuns pana luni, vanzatorul mi-a facut full refund pe paypal. Insa nu a aparut suma in contul bancar al cardului. Trebuie sa mai fac eu ceva, sau dureaza mai multe zile pana apare? Multumesc. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Daca in contul tau de PP vezi refund-ul, o sa apara si in contul bancar. Uneori dureaza ceva mai mult pana opereaza cei de la banca.
L.E. Cei de la PP te si anunta, de altfel, printr-un mesaj pe e-mail ca X ti-a facut refund pentru suma de...

sali spune:
mare dezamagire mare cu parfumul primit ieri de pe fragrancex.
aseara tarziu l-am desfacut si am constatat urmatoarele :
in primul rand e pt prima data cand fragrancex nu imi mai trimite in cutie de carton, ci in punga de plastic. asta e doar o observatie, nu o problema,ma obisnuisem cu cutiile lor de carton maron.
....am vazut apoi ca tipla era desfacuta in partea de jos a cutiei si mi s-a infipt cutzitul in inima.....cu degetele tremurande
am desfacut capacul, cautand febril codul de acces in lumea lui mugler, bla bla bla...nu era nici un cod pe inetriorul capacului, locul respectiv era jumulit , hartia zmulsa , ca si cum acolo fusese un cod dar cineva il scalpase....sper ca intelegeti cum arata, pot sa fac poze .
eu mai luasem un refill de alien de la ei si stiam cum e cutia, mai bine zis materialul/cartonul din care e facuta.
sorry again, de data aceasta si cartonul de ambalaj era altfel, nu mai era lucios, era aspru.
apoi, sticla de parfum nu mai era nici ea ca prima data, de culoare mov inchis, incat abia puteai sa vezi nivelul lichidului din ea.
acum sticla este mai deschisa la culoare, mai mult gri decat mov, s epoate vedea f usor cat este in ea.
ca persistenta nu stiu deocamdata ce sa zic( mirosul este absolut identic la inceput, geniest , stiu ca si fake-ul tau mirosea bine, perfect similar) ....nu am mai avut chef sa fac comparatii intre asta nou si cel vechi,despre care stiu sigur ca este bun, am fost prea dezamagita/scarbita...l-am aruncat cat colo, suparata ca nici fragrancexul nu mai e ce a fost.
nici acum nu imi vine sa cred ca s-a putut intampla asa ceva, tot ce am luat pana acum de la ei a fost impecabil, ii consideram o sursa ok, ca pret si calitate, chiar daca asteptam de mi se lungeau urechile dar macar merita asteptarea.
nu am avut timp azi deloc , sper maine sa am timp sa le bat obrazul cu un mail, desi sunt sigura ca nu am ce sa rezolv dar sunt curioasa sa vad ce da din ei, ca plicul era perfect sigilat, asa cum l-au pus ei...si atunci s avedem cum explica( daca o vor face) "scalparea" codului de la locul lui, de pe inetriorul capacului cutiei.
daca sunteti cuminti , maine va scriu si de HYPNOTIC PARFUM....acum va zic doar atat, are feedback 100% pozitiv.
si nu e extractul acela de 7,5ml, nici edt,nici edp, nici elixir, ci PARFUM.
to be continued....