Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)
Raspunsuri - Pagina 22
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria Tana suuuuper mititelul...frumos foc si dragalas...are ochii albastri ?In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
Walkiria
,da deocamdata are ochi albastri
,vedem pana cand.
lorena_86 spune:
walkiria si nervi sunt tot un semn de 
tin pumnii

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
+ un "i" dar mi-e si mie foame, ce sa fac...cu criza asta![]()
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Angie844 spune:
da walkiria si nervii sunt un mare semn. Pot sa confirm ![]()
Sanii te dor? sau sunt sensibili? Ei reactioneaza cel mai repede la bebe.
Si inca un sfat babesc pt fetele care presteaza zilele astea...perna sub fund dupa sau picioarele pe pereti cam 20 min si tusiti sa se deschida cervixul
Nu strica sa incercati.
Mamica de Sarah-Aimée &
13s
PaulaFrida spune:
Eu tre sa stau invers dupa,ca am uter retrovers

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
Angie844 spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Eu tre sa stau invers dupa,ca am uter retrovers ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
Paula asa e. tie iti tb o pozitie may sexy
Mamica de Sarah-Aimée &
13s
gabyv spune:
Buna si de la mine, cu intarziere 
Azi am tot umblat pe la medici, na bilantul de sfarsit de an.
Am facut test dimineata, dar era negativ, iar dr endo nu a vrut sa-mi dea sa fac beta, ca a zis ca poate e prea devreme, poate e dereglat, etc.
Asa ca mai astept si dupa sapt viit sun la medic poate nu e in concediu intre Craciun si Revelion, desi e roman, si nu m-as mira![]()
Tana, ce bebel frumos ai 
Bella, tu nu ai zis, daca ti-a venit...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui gabyv Buna si de la mine, cu intarziere ![]() Azi am tot umblat pe la medici, na bilantul de sfarsit de an. Am facut test dimineata, dar era negativ, iar dr endo nu a vrut sa-mi dea sa fac beta, ca a zis ca poate e prea devreme, poate e dereglat, etc. Asa ca mai astept si dupa sapt viit sun la medic poate nu e in concediu intre Craciun si Revelion, desi e roman, si nu m-as mira Tana, ce bebel frumos ai ![]() Bella, tu nu ai zis, daca ti-a venit... ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
nu mi-a venit mama lui...si de vreo 2 zile sunt si super balonata

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
da, culmea, ca eu am fost balonata si cu dureri de sani, dar acum nimic, tocmai de asta nu a vrut sa-mi dea dr. sa fac beta...
de la ce naiba, or fi asa dereglarile noastre?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui gabyv da, culmea, ca eu am fost balonata si cu dureri de sani, dar acum nimic, tocmai de asta nu a vrut sa-mi dea dr. sa fac beta... de la ce naiba, or fi asa dereglarile noastre? www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
nici pe mine nu ma mai dor sanii

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul