Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Gaby ce faci? Astazi tb sa vi cu testul cu II

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

mie nu stie nimeni sa imi raspunda?

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ankcta

in continuare rau dar nu asa ca la inceput
eu am primit un antibiotic puternic pt infectia din gat si care mi-a dat foarte multe efecte secundare......bradicardie (puls scazut), stari de voma si amareala in gura

am renuntat la ele dar vad ca sunt semne de recidiva
nu stiu ce sa mai fac

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nerama

ceau dragele mele

am si eu o intrebare: cum se face testul de compatibilitate?

Eu chiar nu stiu!!!
sa nu te superi

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

nu ma supar Ancuta stai linistita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ankcta

in continuare rau dar nu asa ca la inceput
eu am primit un antibiotic puternic pt infectia din gat si care mi-a dat foarte multe efecte secundare......bradicardie (puls scazut), stari de voma si amareala in gura

am renuntat la ele dar vad ca sunt semne de recidiva
nu stiu ce sa mai fac

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Offf . Si eu cam la fel cu greata dar eu am acru in gura

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

nerama despre ce test vb?
eu stiu ca este acel test simplu de rh si ABO (grupa).....ideea e sa nu ai tu rh - si sotul + ca daca e invers nu-i problema

ar mai fi un test numit cariotip dar ala e foarte scump si de face doar in anumite conditii, in caz de consangvinizare, dar nu cred ca este cazul sau pur si simplu pt depiastarea unor mutatii, sa se vada daca si tu si sotul aveti in stare recesiva o anume mutatie care s-ar transmite la bebe si ar da un sindrom urat sau doamne fereste ar fi letal....sunt mai multe aspecte.....iarta-ma dar alt test cu privire la compatililitate nu mai stiu

Mergi la inceput

aaaaaaaaa si exista si o incompatibilitate de grupa....asa cum e si cu rh-ul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

nerama despre ce test vb?
eu stiu ca este acel test simplu de rh si ABO (grupa).....ideea e sa nu ai tu rh - si sotul + ca daca e invers nu-i problema

ar mai fi un test numit cariotip dar ala e foarte scump si de face doar in anumite conditii, in caz de consangvinizare, dar nu cred ca este cazul sau pur si simplu pt depiastarea unor mutatii, sa se vada daca si tu si sotul aveti in stare recesiva o anume mutatie care s-ar transmite la bebe si ar da un sindrom urat sau doamne fereste ar fi letal....sunt mai multe aspecte.....iarta-ma dar alt test cu privire la compatililitate nu mai stiu

multumesc frumos de raspuns
noi amandoi avem rh +
dar nu stiu... am auzit pe la alte femei ca dupa ce au incercat 10 ani pentru bebe, nu au reusit, s-au despartit si imediat s-au cuplat cu alte persoane si au avut si ea bebe si el... si cica eu nu au putut avea copii impreuna pentru ca nu erau compatibili...
ma gandesc sa nu fie si la mine si la sotul meu la fel... ca daca dupa 3 ani si ceva de incercari si 2 inseminari nereusite... ma gandesc ca orice e posibil...

LE: si eu am AB4 si el are B3

Mergi la inceput

atunci de cariotip este vb

mergi la synevo ca sunt foarte seriosi

este posibil sa aveti o mutatie in stare recesiva....o mutatie a aceleiasi gene care la voi nu se manifesta ca este in stare recesiva dar exista probabilitatea sa se transmita la bebelusi

este o situatie extrem de rara draga mea si nu cred ca merita sa te gandesti acolo

daca doamne fereste e asa inseamna ca fecundarea s-a produs dar embrionul a murit imediat si nici nu s-a implantat

dar sincer ati facut toate analizele, el sta bine cu spermograma, tu cu hormonii, ai progesteron, ti-ai verificat trompele......chiar tot

vb cu medicul tau de cariotip dar totusi eu sper sa nu fie cauza asta
te pup
tin pumnii

Mergi la inceput