Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vai cat de dulce e
sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Paula,Bebelu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

http://www.facebook.com/album.php?aid=19490&id=100001490559384&l=ff85db2b96 ,sper sa se vada.

Mamica lui Albert (17.10.2010)

tanamera este un scumpic foc bebelu tau sa va traisaca si sa fiti cu totii sanatosi, foarte frumoase pozele, cel mai mult ma impresionat tortul, extraordinara ideea
bebelu ce putin a mai ramas
andr@ ce tare ai fost cu sotul

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Camcris multumesc.

Nelia am uitat sa ii urez ieri la multi ani sotului tau.Sper ca ati petrecut bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata fetelooooor,
hai c-am avut trebutza dimineata, un eveniment de coordonat,
acum am revenit in birou, sa vad ce mai scrieti, ce mai faceti

vreau sa spun ca menstra mea a tinut pana ieri, defapt a curs 2 zile la greu, ieri doar tamponul patat putin. deci...m-a tinut cam 3 zile (fata de 5-6 cat tine de obicei - 3 pline si inca vreo 3 cate putina sa)

aseara ma durea ovarul drept de ziceai ca se contorsioneaza si aveam cate un junghi razlet in sfarcul stang (gen: cine-a-nfipt cutitu'n sfarc ) efectic parca ma impungea cineva cu o sulita)

plus ca m-am mai uitat si la IN DERIVA (pe HBO). apropos va place serialul? ati apucat sa vedeti ceva? Marcel Iures joaca MAXIM - e un serial psihologic, el e psiholog, f misto.
Pacienta din serialul de ieri a pierdut o sarcina reusita dupa 5 ani prin inseminare. si a pierdut-o la el pe canapea!!! cumplit.....

Sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de astfel de experiente
Va pup si sa aveti o zi excelenta,

PS. La mine in zona, Casa Presei, ninge ca-n povesti si eu ascult colinde
si numar zilele pana la Ovu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nzkemi spune:

buna fetelor! am si eu nevoie de un sfat de la voi, nu stiu daca postez bine la acest subiect dar sper sa ma ajutati!in data de 3 nov a fost ultima menstruatie, menstruatia mi-a intarziat am facut mai multe teste de sarcina care la inceput au fost slab pozitive cu a doua liniuta palida dupa care la cateva zile au inceput sa se pozitiveze. Am fost la control ginecologic pt ca avem dureri foarte mari in partea dreapta si ceva sangerari maroni, mi sa facut ecografie sa se vada cauza durerilor sa nu cumva sa am extrauterina dar nu sa vizualizat nimic nici intrauterin si nici pe trompa uterina, mi-sa recomandat sa fac un test de sange beta hcg unde valoarea a fost de 2190,valoarea aceasta semnifica ca sunt insarciata dar nu apare nimic ecografic! nu stiu ce sa fac si ce sa cred, ieri am facut un test de urina care a iesit pozitiv dar astazi am mai repetat inca unul si a iesit slab pozitiv! voi ce parere aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Emi eu zic sa mergi si in alta parte unde au un ecograf mai performant.
la valoarea asta de beta, trebuie sa se vada.
durerile nu indica neaparat k e extrauterina. eu am avut dureri in primele 6-7sapt.
scurgerile sunt in cantitate mare? dc sunt doar cateva picaturi, inseamna k e de la nidare.
si dc Doamne fereste este extrauterina, trebuie sa se vada clar la eco. asa k mergi si mai consulta o parere. nu sta asa.
felicitari si sarcina usoara

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

nzkemi - ai patit exact ca si mine........nu credeam ca mai poate cineva

eu de doua ori am patit asta si le-am pierdut pe amandoua.........te rog sa ma ierti de pe acum si doamne fereste sa nu fie si la tine la fel......eu pur si simplu iti povestesc experienta mea

la abia 9 zile de intarziere mi s-a pozitivat testul.....am pierdut prima sarcina la aproape 8 saptamani si nu s-a vazut absolut nimic un uter....toti medici la care am fost au zis ca este extrauterina....eu spre deosebire de tine nu aveam nici cea mai mica durere.....doar sangerari foarte usoare maronii care pe parcurs s-au transformat in negru si apoi in rosu proaspat in momentul in care s-a produs avortul spontan.....s-a eliminat singur

un sfat....ce ti-a zis si bebel;u....mergi la mai multi medici si doamen fereste nu te lasa operata de extrauterina asa usor decat daca chiar este cazul

crede-ma era sa raman fara trompa foarte usor la varsta de 24 ani din incompetenta dr......cand eu nu aveam asa ceva....pur si simplu embrionul a incetat in evolutie si eu umblau cu bisturiul dupa mine sa ma cioparteasca

dar pote tu nu ai nimic........e totul bine.....mergi la un eco mai performant

aaaaaa si zi-mi te rog beta ta se dubleaza la 48 ore.....ca am mea se dubla la 4 zile

si daca conform valori esti in saptamana corespunzatoare ca eu eram in sapt 7 si beta mea era de sapt 4

daca mai ai ceva nelamuriri nu ezita sa ma intrebi....ca si eu la momentul acela disperam ca toti dr imi ziceau ca nu au mai avut un astfel de caz

abia la un an de la tragedii am aflat si criminalul.....o mutatie genetica care in lipsa unui tratament adecvat imi omoara bebelusii la cateva zile de la implantare....sau aproape imediat......de aceea nu se vedea nimic la eco

te rog inca o data sa nu iti pierzi speranta.......NU TI-AM POVESTIT TOATE ASTEA CA SA TE DESCURAJEZ ............. FII PUTERNICA

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bebelu, iarta-ma te rog ca te contrazic dar o sarcina mica pe trompa nu prea este vizibila la fel de repede cum este in uter ...... acolo se vede mult mai tarziu cand de obicei nu se mai poate salva trompa

iarta-ma.....nu te supii pe mine, nu?
mie cel putin asa mi-au zis dr....chiar si la elias.....

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

tana: sa-ti traiasca puiutul
sa va bucurati de el
sa fie sanatos
e un dulcic

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput