Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (12)
Raspunsuri - Pagina 7
mary_07 spune:
Liliacule,numai de aspirina aia nu-mi arde mie acu'
Monica,uite aici cateva poze
Ii dorim multa sanatate lui Pisi,sa se faca bine repede.
Dana,cand ne mai pui pozici cu Prichinduta?
Eu parca sunt ceva mai bine...am niste frisoane,stau cu caciula in casa,la 24 de grade
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 7+
Thank God it's Christmas !
monica_dicut spune:
Am venit de la zapada. Ninge asa de frumos si s-a pus bine bine pe jos. Zgati a fost megaincantat. DAr eu si mai si . SUPERB!!!
Maine ne dam cu saniuta! Yuhuuuu!!
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mary_07 spune:
Va mai las cateva poze proaspete
Moni,yuhuuu!!!
happy_uka spune:
moaa..ce poze frumoase cu zapada mely, ai niste baietei superbi !!
..si ce frumos povesteste si moni
la noi nu s-a asezat..e floscaiala cunoscuta ..poate in zilele urmatoare , eu inca sper
daca tot e trend, las si eu niste poze noi
(—`•´—) •./ | \ .• '•~•' '• '*•* ' • ' '*• ~~~•*' ' *' • '~' • '* '' * • ~*•*~• * ''* ' • Merry • ' * ' ' * ' •~~*•*~~ • ' * '' ' ' • ' Christmas ' • ' ' '' ' * • ~•~•~•~•~•~• * ' ' | *2010*2010*2010*2010*2010*
Carina put the C in Christmas ! ..and the other baubles and letters are her friends !
mary_07 spune:
E mortala Carina in filmulet ,da' de la ce radea ea asa cu pofta? cu ce o ademeneati din spatele camerei ?
monica_dicut spune:
techi, am trimis si eu acum 100 de ronisori pt tripleti. Sper sa intre maine.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 E mortala Carina in filmulet ,da' de la ce radea ea asa cu pofta? cu ce o ademeneati din spatele camerei ? Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 7+ Thank God it's Christmas ! |
eram doar eu, dispaream in spatele usii si apaream brusc, stii tu, clasicul bau bau ..da asa rade ea mereu, zici ca e cel mai tare banc
(—`•´—) •./ | \ .• '•~•' '• '*•* ' • ' '*• ~~~•*' ' *' • '~' • '* '' * • ~*•*~• * ''* ' • Merry • ' * ' ' * ' •~~*•*~~ • ' * '' ' ' • ' Christmas ' • ' ' '' ' * • ~•~•~•~•~•~• * ' ' | *2010*2010*2010*2010*2010*
Carina put the C in Christmas ! ..and the other baubles and letters are her friends !
alex25 spune:
La BCR nu au intrat inca banii si am niste nervi de nu mai pot, ca nu apuc sa virez si eu banutii de carut.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
techila spune:
seara buna, fetele
multumim si pentru contributiile de azi. la inchiderea editiei aveam 2930 RON. Mai trbuie deci aproape 5 mili...asa ca daca daca mai sunt doritoare...
oricum carutul l-am cumparat deja ca nu aveam timp sa asteptam...ca vine din ungaria si nu am fi avut timp...deci misiunea a fost indeplinita si vreau sa va multumesc din tot sufletelul si inima mea pentru treba asta.
AM REUSIT IMPREUNA SA FIM MOS CRACIUN
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele???
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila seara buna, fetele multumim si pentru contributiile de azi. la inchiderea editiei aveam 2930 RON. Mai trbuie deci aproape 5 mili...asa ca daca daca mai sunt doritoare... oricum carutul l-am cumparat deja ca nu aveam timp sa asteptam...ca vine din ungaria si nu am fi avut timp...deci misiunea a fost indeplinita si vreau sa va multumesc din tot sufletelul si inima mea pentru treba asta. AM REUSIT IMPREUNA SA FIM MOS CRACIUN Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele??? |
Daaaa, daaaa, ioooooo, te rogggg, sa nu ma lasati pe dinafara, ca vreau si eu sa fiu Mos....numai sa intre afurisitii aia de bani.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!