Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (12)
Raspunsuri - Pagina 13
SabinaY. spune:
Inca una si ma duc,
Incepem si noi pregatirile pentru Craciun!Ahhh,deabia astept.In seara asta scriem scrisoare pentru mosul.Sa ne aduca ce am vazut sambata trecuta in Toyrus!![]()
Pe seara ma duc sa fac cumparaturi si ultimile cadouri.M-am gandit la meniu deja
.Nu mult,ceva simplu si rapid de facut.Nu prea o sa fim pe acasa,asa ca nu are rost.Am de facut insa,doua torturi,unul pentru noi,altul(vreau sa il fac etajat) pentru petrecerea de Craciun la care suntem invitati.
O buna prietena din copilarie vine in Tokyo,deabia astept sa o intalnesc.
Se anunta un sfarsit de an plin si fericit.Doamne Ajuta sa fie si anul viitor cel putin la fel de bun ca acesta.![]()
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 va las si niste poze cu frig, acum ca toata lumea si-a potolit putin pofta de zapada ![]() pup you all ![]() (hm, am scris de 1 ora mesajul asta si mi-a cazut netul de 5 ori, sa vedem daca merge...) Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun ![]() |
CAre toata lumea?

Aici a fulguit asa,cu trei fulgi anemici.Al patrulea in timp ce plutea fara putere,a fost topit instant de soarele iesit de sub nori.O fericire!

Pozele tale m-au uns pe suflet.Peisaje superbe.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
mamideandrei spune:
buna dimineata! las
fierbinte pentru toata lumea!
multumesc de comentarii si aprecieri, si ca ma intreba [Raluk] cate kg are Andrei : 13
; in inaltime nu stiu ca nu l-am masurat, nu sta locului nici 3 secunde
; dar mananca fetelor; credeti-ma ca nu pot sa tin nimic de mancare la vedere ca e jale mare; nimeni nu poate manca nimic de fata cu el, plange ca vrea; dar eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu refuza nimic si papa de toate!!!!
hai va pup ca azi am activitate intensa: carnati si pentru noi si pentru bunica, deci e de treaba serios!
Sabyna, sanatate multa Lisei, sa-i dati de capat pana la urma!!!
Aida, frumoasa uratura!!!
sa aveti o zi asa cum va doriti!!!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/
monis5 spune:
neatza
multumim de aprecieri
dar e f usor sa faci poze faine cand te ajuta subiectul / natura 
Sabina na, macar cu pozele sa-ti faci pofta de zapada. Dar la voi nu ninge de obicei?
Multa sanatate Lisei, bine ca ati trecut de virus. Oare diareea asta n-o avea nici o legatura?
. Imi place ca asteptati nerabdatori sfarsitul de an
.
Kawa sa va fie cu noroc mutarea in tara-soarelui-apune ![]()
Aida 
Raluk n-ai intrebat si tu, ingenua, cum se face ca un an a curs lapte si acum deodata apa? ![]()
Mami.andrei spor la carnatarit
. Ce urias ai tu acolo, 13 kile!!! wow
Selen ce faceti? v-ati inzapezit total?
aici e asa de frig ca nu mi-a mers de dimineata senzorul de la masina, nu puteam s-o descui, asa ca pt prima oara in 3 ani de cand am masina, am folosit cheia 
am vazut si eu poze super de dovlecutzi dragutzi - Ebru, Alex, MAria, fratiori frumosi de Diamar (si filmuletul e f tare
) si de Biaz
. (nu mi-as fi imaginat niciodata ca pot petrece atata timp uitandu-ma la poze cu copii
).
sa aveti we frumos! 
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
hepilica spune:
Salutare dragelor!
Ashhhh, ca dor mi-era de voi. Sot zice ca merge netu' de aseara... Ne-am certat rau ca nu mi-a zis inainde de....culcare
.
Dragelor, dragelor...nu stiu ce sa zic mai inainte. Parca sunt in vizita si trebuie sa salut pe toata lumea asa dragut... Va pup pe toate, mai
.
Banuiesc ca abia asteptati vesti despre Maia
.
Ei bine, nu va mai fierb. A fost acceptata la cele 2 universitati la care a aplicat
.
Mai, Maia e bine. Are 5 dintisori si 2 maselute (premolari). Papa binisor, ma rog.., incepe sa pape singurica cu lingurita. E mare fan ciorba. Papa ciorba dimineata, la pranz si seara. Pe bune.
Face multe, multe lucruri..., stie unde sunt genunchii, ceafa, unghiile..
. E desteapta, da' sa stiti ca greu se mai obtin satisfactiile astea.
Am fost la Mos Craciun, serbare organizata la compania unde lucrez, a fost tare dragut, Maia s-a simtit tare bine.
E fericita prin zapada, ii place sa o tragem cu sania. Avem o sanie pliabila, smechera, cu care mergeam noi la munte cand nu aveam copilu' si ne simteam si noi bine cand ne rasturnam unu' peste celalalt...asa intamplator, neprogramat adica
.
Sot a prins de ea (de sanie) scaunul ala de baie de la Mothercare(pe care oricum nu l-am folosit decat vreo 2 saptamani). Sta Maia excelent in el pe sanie. O sa inregistram la Osim inventia asta.
Asteptam si noi sa vina Mos Craciun, am aprins multe, multe beculete prin curte. Casa o vom decora saptamana viitoare dupa ce reusim sa o curatam
.
Ce sa va mai spun? Mai intrebati-ma voi
.
Va pup pe toate. Mi-era tare, tare, tare, tare dor de voi si ma bucur ca sunt din nou aici.
Ma bucur enorm ca ati reusit sa luati carutul pt tripleti. Techi, respect
! Chipintaci draga mea
.
---
Pentru pisicuta mea draguta
De Craciun voi multumi
Domnului cel bun si darnic
Ruga ce ne-a ascultat-o
Ca acum, de Craciun,
Prin casa sa auzim
Zambete si chicoteli
De copil senin si bun.
Recunostinta!
Multumesc lui DD!
happy_uka spune:
oi oi oi !!
[

a venit netu lu epiii
te pup ma, da-o incolo de treaba ma! ![]()
sunt pe fuga, scot carinu la zapada, ne auzim pe seara?
u made my day !
Carina put the C in Christmas !
hepilica spune:
| citat din mesajul lui Fragutza Am uitat sa va povestesc experienta de la ecografie. Ii zic dr ca alaptez, ma intreaba cat are copilul si sincer debusolat m-a intrebat da' de ce mai alaptati, nu e cam mare? Ii zic ca nu, de ce n-as alapta, el tot insista, pai de ce nu-i dati lapte. Pai lapte ii dau si eu, ca doar nu-mi curge uiski cu cola Pentru puiul tau |
trecand peste sfatul medicului...
---
De Craciun voi multumi
Ruga ce ne-a ascultat-o
Ca acum, de Craciun,
Prin casa sa auzim
Zambete si chicoteli
De copil senin si bun.
Recunostinta!
Multumesc lui DD!
hepilica spune:
| citat din mesajul lui happy_uka oi oi oi !! [![]() ![]() a venit netu lu epiii te pup ma, da-o incolo de treaba ma! sunt pe fuga, scot carinu la zapada, ne auzim pe seara? u made my day ! ![]() Carina put the C in Christmas ! |
ukyyyyyyyyyyyyy, draga mea cea mai draga. da, da, ne auzim pe seara. te imbratisez uky meu drag.
o pup pe carinuta draguta cu salopeta ei frumoasa cu tot
ce bine imi pare ca nu m-ai uitat si ca am ramas ca o flacara vie in inima ta de oama deosebita
---
De Craciun voi multumi
Ruga ce ne-a ascultat-o
Ca acum, de Craciun,
Prin casa sa auzim
Zambete si chicoteli
De copil senin si bun.
Recunostinta!
Multumesc lui DD!
hepilica spune:
mai, am inchis cainii ca lucreaza un nene la noi in curte si am zis sa nu-l haleasca chiar acum inainte de Craciun.
Si ce credeti? O pisica venita de undeva isi face de lucru prin curtea noastra. E cam urata, e neagra cu maro asa... Nu-mi vine sa cred ca se holbeaza la noi pe geam. Si-l vad si pe socrul meu venind. Deci, n-o vad bine pe pisica asta...
Hai ca ma mai uit pe geam. Daca mai vad ceva straniu va spun
.
---
De Craciun voi multumi
Ruga ce ne-a ascultat-o
Ca acum, de Craciun,
Prin casa sa auzim
Zambete si chicoteli
De copil senin si bun.
Recunostinta!
Multumesc lui DD!
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
trecand peste sfatul medicului... --- Pentru pisicuta mea draguta De Craciun voi multumi Domnului cel bun si darnic Ruga ce ne-a ascultat-o Ca acum, de Craciun, Prin casa sa auzim Zambete si chicoteli De copil senin si bun. Recunostinta! Multumesc lui DD! |
Da, sigur ca da, Raluk
i-a scris un mail dr f bine documentat si cu multe linkuri!Mai, ce de lucruri face Maia, bravo ei! E clar, pe Pisi trebuie s-o marit repede!
Pentru puiul tau