Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 45 -
Raspunsuri - Pagina 6
floaredemac spune:
Neata, fetelor!
Alla, poate se va intampla totusi o minune...eu mai sper. 
Brotacel, noi aveam 590 g si 22 de s plus cateva zile (la eco de sambata trecuta), deci peste varsta cronologica. Ieri a trebuit sa fac inca o eco la medicul cu care voi naste fiindca va intra in concediu si a vrut sa se asigure ca suntem bine, iar eu nu am putut sa ii spun ca am facut morfofetala la dr Albu fiindca l-as fi jignit. Asa ca am repetat morfofetala
, a durat destul de mult fiindca a trebuit sa ma plimb de 2 ori, o data nu se vedea cordul f bine, a doua oara isi tinea un piciorus flexat si nu era sigur daca este doar pozitia de moment sau daca are o problema. Eu deja stiam ca nu are din eco dr-ului Albu, care a precizat clar ca talpile sunt perpendiculare pe piciorus, insa... nu strica 2 pareri si oricum nu ii puteam spune nimic.
Cand m-am intors de la plimbare deja isi schimbase pozitia si totul e OK. Asa ca m-am linistit si eu, fiindca aveam impresia ca nu se misca si ca sta transversal (asa statea cand am fost la Albu), dar acum deja statea in picioare. Si ieri avea un avans destul de mare peste varsta cronoloogica. Azi-dimineata de pe la 6 a dansat in burtica mai mult de o ora, cred ca va dormi toata ziua dupa atata efort.
Hai ca m-am intins ca o guma de mestecat!
Kitzy, multumesc!
Voi intrati pe ultima suta de metri, asa ca iti urez din tot sufletul sa te recuperezi repede si usor dupa cezariana, iar bebe sa fie mancacios si voios!
Ariadna pe unde mai este? Sper ca sunt bine strumfii ei!
Ma gandesc in continuare la Felix si la Balanta.
Dumnezeu sa le dea putere si speranta.
23+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
balanta_tm spune:
floaredemac
, eu sunt aici. Ma pregatesc sa plec in concediu.
Sper ca orice pacate as fi avut de platit pe lumea asta (ale stramosilor, ale mele, D-zeu stie ale cui), m-am achitat de ele prin suferinta cumplita prin care am trecut si ca intr-o zi, o sa am un copil sanatos. Cu alte cuvinte, sper ca in curand sa se intample ceva cu adevarat bun in viata mea, care sa imi mai aline durerea din inima.
alla
, iti doresc din suflet sa fie bine!
denisa220972 spune:
Buna dimineata fetelor poftiti la cafelute si un pahar de vinut fier ca este necesar
balanta_tm
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
alla76 spune:
buna dimineata fetelor
balanta, denisa 
dati-mi si mie idei: de ce sa ma leg??...
de fertilizat s-a fertilizat si pe natural si la FIV, de implantat s-a implantat si intr-un caz si in celalalt. acum sunt pe clexane, deci ar cam trebui sa fi invins PAI-ul daca asta a fost problema. si totusi se pare ca nu merge bine...
unde si ce sa mai caut?? ce nu am luat in considerare??
pentru sarcina asta stiu ca nu mai avem noi ce face si tine doar de sansa sa reziste sau nu (oribil sentiment, esti legat de maini si de picioare si chiar nu ai cu ce influenta, tot ce poti face este sa astepti...)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm alla, histeroscopie inainte de FIV sau relativ recent ai facut? ![]() |
nope, doar HSG-ul pe vremurile IUI
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
miki-miki spune:
Balanta
DOAMNE AJUTA!!!! ca anul 2011 sa fie un an mai bun. Si eu ma gandesc cu ce am pacatuit de a tb sa sufar atat, sper ca si tine ca pacatele sa fi fost sterse si de acum inainte sa fie bine. 
CO placut, sa vii bronzata, sa scapi de urticarie si sa vii cu bateriile incarcate.
Alla
ma gandesc ca tu datorita faptului ca ai facut hiperstimulare ai avut un estrogen f f ridicat in corp si doza de clexane sa nu fi facut fata. Oare nu tb sa faci mai mult de 0.4/zi? Era f indicat sa faci analiza antiXa acum. Si ai stat mult in pat, un alt factor care accentueaza coagularea.
Pupici la toate fetele
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
Vine Mosu 
miki-miki spune:
Fetelor nu uitati sa dati si azi un vot pt proiectul Paulei
http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri/
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
Vine Mosu