Caut un loc de munca pentru nepotul meu, in Bucuresti.Poate fi si part time.Am postat aici, gindindu-ma ca e o sectiune foarte vizionata.
Am mai povestit cite ceva despre el ,de genul ca a renuntat in anul 3 la facultate ,la ASE ,ceva in limba engleza si acum se pare ca i-a venit mintea la cap si isi cauta servici.Pentru mine ar fi important sa nu ratez acest impuls,in ideea ca va cunoaste oameni noi ,care isi vor pune amprenta asupra lui.Il iubesc foarte mult si ma doare sa vad ca nu-si gaseste drumul, deocamdata.De mult timp sper sa gaseasca o fata desteapta ,care sa-l influenteze pozitiv si aceasta perioada de cautari sa se intrerupa.E cu un grup de prieteni care ma dispera!
O sa-i cer un CV ,dar in linii mari stie sa lucreze pe calculator,limba engleza scris si vorbit excelent ,baiat foarte civilizat.
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Raspunsuri
dulcetica spune:
Avind in vedere ca e criza si nici nu si-a finalizat studiile ,presupun ca orice oferta rezonabila ar fi buna. Eu m-am uitat putin pe best jobs ,insa vad ca sint depuse cite 470 de cv si in general se cere o vechime.El ar fi debutant. Din ce vazusem eu si la care el ar fi facut fata cu succes, era ceva cu traduceri pt o firma ,arhivare,indosariat ,redactare ,diverse. Evident ca pentru orice firma nu te astepti sa faci strict un lucru ,ci sa te adaptezi la toate nevoile ei.
Vad ca desi a citit foarte multa lume ,nu prea e nimic de lucru si atunci orice oferta e binevenita.
Raza de soare spune:
Stai linistita, ca eu tot la Best Jobs am aplicat; am "luptat" cu 4.700 de persoane si am castigat.
Vad ca nu ai PM activat si nici orasul in care locuiesti nu il stiu.
Sper sa nu fie considerata reclama http://www.bestjobs.ro/firme/mic-ro/11428961/1 sau daca se editeaza, da cautare dupa bacaniile lui Patriciu si dupa ce vezi firma, cauti pe Best Jobs. Se fac angajari la foc automat.
carolinah spune:
Eu zic sa incerce in companii de BPO/call centers gen Genpact, Accenture, WNS, TechTeam etc etc.
dulcetica spune:
Raza de soare am PM activat.Nu are relevanta unde locuiesc eu ,ca el sta in Bucuresti ,deci acolo trebuie sa-si ia servici.La mine in oras nu era problema sa-l angajez.I-am trimis link-ul pus de tine.
Mersi Carolinah!O sa incerc miine sa aprofundez ,ca mie imi sint total necunoscute companiile de care vorbesti.
ina.click spune:
Incercati si Softwin - call center services, IT support.
Eu mai stiu care fac angajari da numai pe IT pe domeniul meu :(
27 +