Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cris, poate iese vreun dinte in noaotea asta.
Noapte buna si cat mai usoara!
Victo, insanatosire grabnica!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rody -imi cer scuze, ai dreptate . Nici Eva nu e fericita cu spatele dar prefer sa planga si sa fie in siguranta. Aia cu testele lor m-au convins. Mai trag pe dreapta, mai vorbim, ii mai agat o jucarie, ii cant ... Nici scaunul meu actual nu are izofix dar se poate pune si cu fata si cu spatele. Eva are aproape 8 kg si 69cm nu e chiar mica.
Olivia multumesc mult, tu mi-ai deschis ochii -ce si cum e cu scaunele de masina!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Diana, vad ca Eva are 69 cm si s-a nascut cu 52. Al meu Raducu s-a nascut cu 48 si acum are 60 si e cu 8 zile mai mare decat Eva... Oare e ok cat a crescut??? Mi se pare cam putin...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

paula, ai prg picasa instalat? Mergi in TOOLS --> OPTIONS --> FILE TYPE si bifeaza MOVIES. Apoi incarci ca si pe poze.

bueeeey, BARLADENCELE... imi faceti pofta...

pupici bebelacilor care au verificat parchetul

Mergi la inceput

Elena- Eu nu mai stiu ce sa cred. Cui ii zic ca are aproape 4 luni, nu mai zic 3 - zice ca am gresit cumva. Puiuta mea e mare-dr ii zice micul urias. Ce sa-i fac? Poate fi si de la faptul ca eu i-am dat completare de la inceput si din zestrea genetica - nici noi nu suntem mici deloc. Pediatrum nostru zice ca atata vreme cat e pe aceiasi curba, cat nu sunt oscilatii e foarte bine. Verifica si tu daca e o crestere liniara si la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

crispro, eu i-am luat lu' Rebe acum cateva luni o jucarie zornaiotoare; tare mult ii placea sa o agite singura, fireste ca se lovea cu ea bine de tot, dar asa a invatat cat de tare sa o agite si cum astfel incat sa nu se mai loveasca; iar cu bibe si Rebeca si-l tine singurica, dar preventiv il sustin si eu "din umbra" astfel incat daca ii da drumul sa nu ii cada pe ochi.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

http://copilasi.wordpress.com/2010/11/09/luptam-pentru-un-ingeras/

Eu una am plans - e cu 1 zi mai mare ca Eva si a teecut prin atatea! La noi maximul au fost 2 vaccine ea saracuta face chimioterapie. Ma doare sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

http://copilasi.wordpress.com/2010/11/09/luptam-pentru-un-ingeras/

Eu una am plans - e cu 2 zile mai mare ca Eva si a teecut prin atatea! La noi maximul au fost 2 vaccine ea saracuta face chimioterapie. Ma doare sufletul.

eu nu mai pot de plans
nu pot,cand vad asa sufletele cum se chinuie!
la odiseea lui Andres,aici pe DC,fetita minunata nascuta in aceeasi zi cu Andres,dupa ce i-am sarbatorit ca au implinit 2 anisori,i-au descoperit leucemie,si lupta mititica de ea cu tratamentele si analizele,si ma topesc numai cand citesc,faptul ca e nascuta cu Andres in aceeasi zi ma facuse si asa s-o iubesc dinainte,dar acum pur si simplu parca e a mea si ma rog din tot sufletul sa se faca bine!Azi e ziua mamicii ei si iar am plans gandindu-ma la ele.
Dumnezeu sa ii ajute pe toti copilasii bolnaviori !! sa le dea multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Crissy, tu cum pui filmulete pe picasa? Atata m-am uitat si nu am descoperit...

daca afli sa imi zici si mie

si eu am vrut sa o intreb pe aelita, poate ne spune cineva...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Diana, Raducu nostru a crescut putin in prima luna, pt. ca icterul i-a trecut pe la 3 saptamani abia si in perioada asta nu a reusit sa recupereze greutatea de la nastere... abia de la 3 saptamani pot sa spun ca a inceput sa creasca. Apoi in luna a treia a mai avut ceva greve in alimentatie si a crescut mai putin in lungime. In luna a patra a crescut 2 cm...ce sa zic, eu cred ca e cu cel putin 2 cm in urma fata de cat ar fi trebuit.

O s-o mai intreb si pe pediatra cand mergem la vaccinul de 4 luni.

Si sanatate multa pentru toti bebelusii bolnaviori din lume, iar DD sa faca tot posibilul sa nu se mai imbolnaveasca copilasii, nu stiu... nu e drept, desi nu se cade sa judecam noi. Mi se rupe sufletul! Sa ne fereasca bunul Dumnezeu puiutii de boli si de probleme!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput