Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
bumblebee spune:
Cris, poate iese vreun dinte in noaotea asta.
Noapte buna si cat mai usoara!
Victo, insanatosire grabnica!
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Diana_Eva spune:
Rody -imi cer scuze, ai dreptate
. Nici Eva nu e fericita cu spatele dar prefer sa planga si sa fie in siguranta. Aia cu testele lor m-au convins. Mai trag pe dreapta, mai vorbim, ii mai agat o jucarie, ii cant ... Nici scaunul meu actual nu are izofix dar se poate pune si cu fata si cu spatele. Eva are aproape 8 kg si 69cm nu e chiar mica.
Olivia multumesc mult, tu mi-ai deschis ochii -ce si cum e cu scaunele de masina!
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
puiutz_mic spune:
Diana, vad ca Eva are 69 cm si s-a nascut cu 52. Al meu Raducu s-a nascut cu 48 si acum are 60 si e cu 8 zile mai mare decat Eva... Oare e ok cat a crescut??? Mi se pare cam putin... 
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
crissy77 spune:
paula, ai prg picasa instalat? Mergi in TOOLS --> OPTIONS --> FILE TYPE si bifeaza MOVIES. Apoi incarci ca si pe poze.
bueeeey, BARLADENCELE...
imi faceti pofta...
pupici bebelacilor care au verificat parchetul ![]()
Diana_Eva spune:
Elena- Eu nu mai stiu ce sa cred. Cui ii zic ca are aproape 4 luni, nu mai zic 3 - zice ca am gresit cumva. Puiuta mea e mare-dr ii zice micul urias. Ce sa-i fac? Poate fi si de la faptul ca eu i-am dat completare de la inceput si din zestrea genetica - nici noi nu suntem mici deloc. Pediatrum nostru zice ca atata vreme cat e pe aceiasi curba, cat nu sunt oscilatii e foarte bine. Verifica si tu daca e o crestere liniara si la voi.
(20.08.2010)
adrianaBuc spune:
crispro, eu i-am luat lu' Rebe acum cateva luni o jucarie zornaiotoare; tare mult ii placea sa o agite singura, fireste ca se lovea cu ea bine de tot, dar asa a invatat cat de tare sa o agite si cum astfel incat sa nu se mai loveasca; iar cu bibe si Rebeca si-l tine singurica, dar preventiv il sustin si eu "din umbra" astfel incat daca ii da drumul sa nu ii cada pe ochi. ![]()
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Diana_Eva spune:
http://copilasi.wordpress.com/2010/11/09/luptam-pentru-un-ingeras/
Eu una am plans - e cu 1 zi mai mare ca Eva si a teecut prin atatea! La noi maximul au fost 2 vaccine ea saracuta face chimioterapie. Ma doare sufletul.
(20.08.2010)
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana_Eva http://copilasi.wordpress.com/2010/11/09/luptam-pentru-un-ingeras/ Eu una am plans - e cu 2 zile mai mare ca Eva si a teecut prin atatea! La noi maximul au fost 2 vaccine ea saracuta face chimioterapie. Ma doare sufletul. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |

nu pot,cand vad asa sufletele cum se chinuie!
la odiseea lui Andres,aici pe DC,fetita minunata nascuta in aceeasi zi cu Andres,dupa ce i-am sarbatorit ca au implinit 2 anisori,i-au descoperit leucemie,si lupta mititica de ea cu tratamentele si analizele,si ma topesc numai cand citesc,faptul ca e nascuta cu Andres in aceeasi zi ma facuse si asa s-o iubesc dinainte,dar acum pur si simplu parca e a mea si ma rog din tot sufletul sa se faca bine!Azi e ziua mamicii ei si iar am plans gandindu-ma la ele.
Dumnezeu sa ii ajute pe toti copilasii bolnaviori !! sa le dea multa sanatate !
rodyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
daca afli sa imi zici si mie ![]() |
si eu am vrut sa o intreb pe aelita, poate ne spune cineva...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
puiutz_mic spune:
Diana, Raducu nostru a crescut putin in prima luna, pt. ca icterul i-a trecut pe la 3 saptamani abia si in perioada asta nu a reusit sa recupereze greutatea de la nastere... abia de la 3 saptamani pot sa spun ca a inceput sa creasca. Apoi in luna a treia a mai avut ceva greve in alimentatie si a crescut mai putin in lungime. In luna a patra a crescut 2 cm...ce sa zic, eu cred ca e cu cel putin 2 cm in urma fata de cat ar fi trebuit.
O s-o mai intreb si pe pediatra cand mergem la vaccinul de 4 luni.
Si sanatate multa pentru toti bebelusii bolnaviori din lume, iar DD sa faca tot posibilul sa nu se mai imbolnaveasca copilasii, nu stiu... nu e drept, desi nu se cade sa judecam noi. Mi se rupe sufletul! Sa ne fereasca bunul Dumnezeu puiutii de boli si de probleme!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010