Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

e clar. Din ce am citit pana acum tb sa cumpar tarc. Theo se deplaseaza cand il las pe burta, cumva concentric dar a reusit sa ajunga pe marginea patului sub ochii mei. Iar daca-l las pe spate se deplaseaza precum Nectarie.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

AZI CLAR E ZI CU GHINION,TOCMAI A CAZUT SI PAUL PT PRIMA OARA EXACT IN NAS,PE BURTA,ASA PLANGE SARACU DE NUMA NUMA

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Pupici de la zburatorul Tudor...sa treaca repede. Azi a fost ziua in care delfinasii nostrii au facut salturi...Au uitat ca sunt prea mici si nu e apa in bazin...Asta e ...De acum sa ne invatam minte sa ii lasam in patut...Al meu sigur nu mai pupa singur in patul mare...si nelegat cu centuri in leagan. M-am ars o data e de ajuns...Sper....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, tu cum pui filmulete pe picasa? Atata m-am uitat si nu am descoperit...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Mai da s/au vorbit azi delfinasii sa faca salturi...offf...-ici acrobatilor

Am apucat sa dorm si 30min...si surpriza..a mea fata a acceptat suzeta...ba chiar a si dormit cu ea...la un moment dat nu mai vroia sa o dea din gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Crissy, tu cum pui filmulete pe picasa? Atata m-am uitat si nu am descoperit...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

daca afli sa imi zici si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Btz, si eu sper sa tina vremea cu noi! Ne intalnim macar noi, desi sper sa fie si Sorina la Barlad!
Acum citesc ca a cazut si Paul... offf... Doamne! Ma bucur ca e vedel si n-a patit nimic grav! si mamicii ca sa se linisteasca si ea!

Paula, pai al meu abia de vreo saptamana e cu adevarat interesat de jucarii, de aia nu i-am luat pana acum paturica de activitati... dar ce sa-i iau oare? Ca in patut la el nu prea sta nici ziua, ca i-as fi luat o arcada cu jucarii fixata pe patut...

Plus ca imi convenea paturica ca o pot lua in deplasarile la bunici.
Cat de repede s-a plictisit Raul de ea? O luna - doua?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Greu ma tin dupa voi, aproape ca ati dat gata un capitol (ca pe vremea cand eram la odisee)

Aelita, multumim de sfaturi in legatura cu diversificarea

Olita si eu ma gandeam sa incep sa-l pun de pe la vreo 7-8 luni, macar asa la 2 zile....sau in bulversez mai mult???...tb sa vedem ce spune si dr. Spock

M-ati ingrozit azi cu cazaturile si pat
Si eu il las pe al meu delfinas pe marginea patului dar perpendicular...n-am sa-l mai las ca imi este de-ajuns ce am citit azi Sper ca toti sa fie bine! sa treaca buba

Anca, ii doresc Mariei multa sanatate si tie putere sa o faci bine

Oana, Eladeea, Btz, dar voi ati pus gand rau kg!!! Pai avem voie masaj daca o sa mai alaptam si peste 2 luni? Daca e voie ma bag si eu ca abia astept....deja ma vad cum stau la relaxare...hehe! vrabia malai viseaza!

Crispro, ai ajuns la un program de invidiat!

Azi noapte Raducu s-a trezit la 3 si a cantat pana la 4, iar azi dimineata ne-am trezit la 10

Puiutz, bine ai revenit si ma bucur sa aud ca Raducu e bine

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Eladea, multumesc mult! Uite...vezi, daca imi mai spune si o mamica ca a procedat asa cu pusul in fundulet parca capat mai multa incredere decat sa stiu doar de la pediatru!

Pai atunci o sa-l mai pun si eu, ca tare ii place! Si sta 10-15 min., dupa aceea incepe sa o ia la vale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

neata fete!

eu sunt tare suparata si speriata
azi noapte plangea puiul mateo,l-am luat in pat cu mine nu stiu cand,nu stiu pt ce,insa dupa catva timp am adormit cred si am auzit o bufnitura!puiul cazuse din pat ,l-am luat repede,nici nu a plans tare,dar eu sunt tare speriata!!!!1
patul meu e jos,la 40 cm ,iar pe jos am parchet.S-a rostogolit pe lateral,asa a cazut.Ce spuneti ?sa-l duc la o tomografie,ceva?

adevarul e ca sunta EPUIZATA si trebuie sa ma odihnesc ca noaptea nu tin minte ce fac

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Ca sa fie periculos pentru bebe tre sa pice de la o distanta mai mare decat inaltimea lui pe ceva foarte tare, gen beton. Asta am invatat de la asistenta care ne-a dat cursul de siguranta in spital.
nu te invinovati, se mai intampla, te cred ca esti epuizata si eu ma simt asa

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Tina, multumesc!

Multa sanatate lui Raducu al tau, sa scape repede de anemie!

Mergi la inceput