apa pentru baita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu am fiert niciodata apa...nu vad de ce as fierbe-o, care e logica? Ca doar n-o bea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

n-am priceput niciodata locgica la fiertul apei de baie

pana pe la 6-7 luni de kk il spalam oricum direct la ciuveta la baie

dupa o luna si 2 sapt am renuntat la cadita si l-am spalat in baia mare (pana la 7 luni spalam intotdeauna cada inainte)

de fier nici vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

nici noi nu am fiert apa.nu prea ii vad logica mai ales daca se raceste cu apa rece tot de la robinet.
stiu pe cineva care a fiert luni bune apa(nici mamica respectiva nu stia exact ce castiga cu asta) si in plus se mai chinuia si cu tot soiul de ceaiuri adaugate in apa de baita, de spalat pe cap.am impresia ca pe par chiar si acum la aproape 4 ani il mai limpezeste cu ceaiuri.e fetita si intr-adevar , are un par lung, superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa fierb apa. Am folosit apa d ela robinet din prima zi de viata a copiilor mei (inclusiv la maternitate erau spalati cu apa de la robinet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Ilinca, am fiert apa pentru ca asa ni s-a zis si in maternitate si apoi asa mi-a zis si mama. Si da, m-am chinuit mult astea 5 luni, ca asteptam sa se raceasca, nu am racit cu apa de la robinet. Asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Nici eu nu am fiert apa pentru baie niciodata. La maternitate ii spala la chiuveta.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nici eu n-am fiert apa. Cel mai stupid mi se pare ca ti-a recomandat din maternitate, cand ei acolo ii spala cu apa de la robinet.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Eu am fiert apa in primele 2 luni, apoi de la robinet.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Nu am fiert apa nicioadata.
Eu am venit cu ideea sa o fierb dar soacra mea (careia nu pot decat sa ii multumesc) m-a sfatuit sa nu ma chinuii degeaba.
Nu am avut probleme nici la fetita si nici acum cu baietelul.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

de ce te-au sfatuit in maternitate sa fierbi apa pentru baie? Cumva ei asa spalau copiii???
cred ca le-ar fi luat ore intregi in cazul asta. Daca apa nu are o duritate exagerata,(lucru de care iti poti da seama singura dupa depunerile calcaroase dupa vase\sau daca apa nu are o culoare maro, verzuie, ruginita\sau daca nu exista vreo afectiune deosebita a pielii copilului|) chiar nu vad sensul fierberii apei.
Cred ca asa ii vei sensibiliza pielea foarte mult.

Raluca 35s cu Maia

Mergi la inceput