Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Totusi fetelor,ce ar trebui sa iau sa mi-i se mai ingroasa endometrul?
am citit despre vit E ca ar fii buna,voi ce ziceti?

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Paula eu nu stiu ce sa-ti raspund din pacate.Inca mai am multe de invatat la acest capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

paula multumim pentru cafeluta, mie mi-a recomandat vitamina E pentru infertilitate, dar eu nu mai iau ca m-am ingrasat de la ea
lucianamoga i-mi pare rau pentru z1 dar ca sa nu mai fi supi sa stii ca la mine spottingul este in forta asa ca si eu voi anunta cat de curand z1

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

neata fetelor,

la mine e ziua 2 la greu

o luam de la capat si sa speram ca luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Neatza!
paula mltumim de cafeluta
eu ieri am fost sa imi recolteze probe pentru mycoplasma, ureaplasma si culturi de col sa vad ce efecte a avut tratamentul cu antibiotic.Pe luni sau marti o sa am rezultatele, sper sa fie bine.
multi tutror si o zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

astazi voi fi mai suparata ca pe maine trebuie sa devin din nou optimista ca altfel nu vine bebe
monica sper ca luna asta sa fie cu noroc la toate

Mergi la inceput

sigur va fi bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Neatza!
paula mltumim de cafeluta
eu ieri am fost sa imi recolteze probe pentru mycoplasma, ureaplasma si culturi de col sa vad ce efecte a avut tratamentul cu antibiotic.Pe luni sau marti o sa am rezultatele, sper sa fie bine.
multi tutror si o zi minunata va doresc!

sigur va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata fetelor!
Imi pare rau sa aud de ziua 1, ziua 2...dar nu va intristati, insemna ca o sa aveti de prestat de sarbatori, si aici nu ma refer numai la retete gustoase si sa va aduca noul an cele doua liniute mult dorite!
Eu imi tin singura pumnii luna asta, chiar si cu programul asta de munca de 12 ore pe zi, cind am ajuns acasa terminata, tot am prestat de-am rupt, nu m-a interesat, vrem bebe!
Nu mai am rabdare pina la testare, mai ales ca am exact simptomele de data trecuta, adica o apasare pe ovarul sting, ca uneori trebuie sa stau jos, plus insomnie si sani sensibili, dar am sa astept pina pe 24- stiu ca par simptome de pms, dar la mine asa s-a manifestat si data trecuta...
Da Doamne! ca de data asta sa fie bine! Si daca da Doamne Doamne, ma duc de data asta la alt medic, si nu mai fac transvaginala de doua ori pe saptamana (ce idiot)...nu cred ca a ajutat faptul ca m-a "borfait" asa de des, cred ca l-a deranjat pe bebe...aveti grija.
Scuze ca am scris asa de mult, dar am o "stare aparte"...adica nu am stare hihihi
O zi frumoasa!

http://lt1f.lilypie.com/5qvTp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Paula ce buna e cafeaua.

toate aspirantele,chiar daca nu mai sunt .

O zi frumoasa!

Mergi la inceput