Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)
Raspunsuri - Pagina 15
ankcta spune:
Eu pe a mea o astept cu mult peste! Mie oricum nu prea imi place pestele asa ca il dau ei ![]()
Ancuta , in curand 
tanamera spune:
Lary am fost saptamana trecuta la control si dr mi-a recomandat sa astept un an de la cezariana,insa mi-a spus ca nu e nicio tragedie daca s-ar intampla sa raman insarcinata mai repede,pentru ca se reface frumos uterul in cazul meu.
Nu m-am suparat,stai linistita
.
PaulaFrida spune:
Salut fetele

Am venit cu vesti bune de la Ungaria,folicul maricel care o sa mai creasca,endometru cam subtirel,dar marge,a zis dr sa prestam in weekend si daca nu se prinde atunci mai facem o stimulare cu closty si daca nici asa atunci a zis ca o sa-mi dea nu stiu ce injectie,
Si ca in Z 3,ciclul urmator daca o sa mai fieo sa trebuiasca sa mergem in Ungaria sa fac nu stiu ce analiza
Ce analiza se face in Z 3?
Deci ne punem pe treaba

Fetele ce se poate lua ca sa se mai ingroasa endometrul?
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
Katy82 spune:
Paula nu stiu ce se ia pt ingrosarea endometrului dar stiu ca e f. bine sa bei multe lichide mai ales in per ovulatiei. Felicitari pt rezultat. Ziua 2-3: FSH, LH, Prolactina, Estadiol (raportul LH/FSH e obigatoriu sa fie 1)
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
lary74 spune:
Atunci sa fie cum iti doresti tu!'
'Eu sunt mai fricoasa din fire ,George implineste in februarie 12 si cind am inceput anul acesta sa merg la dr. in speranta ca ma va ajuta sa ramin mai repede,ma controlat sa vada daca totul este inregula si totusi au trecut aproape 12 de la nastere.Intrun final a decis ca este ok si acum mai trebuie doar sa ramin.Din pacate mai greu cu ramasul('
')
uote]citat din mesajul lui tanamera
Lary am fost saptamana trecuta la control si dr mi-a recomandat sa astept un an de la cezariana,insa mi-a spus ca nu e nicio tragedie daca s-ar intampla sa raman insarcinata mai repede,pentru ca se reface frumos uterul in cazul meu.
Nu m-am suparat,stai linistita
.
Mamica lui Albert (17.10.20
lary74 spune:
Paula eu stiu ca ceaiul de cretisoara este f. bun,iar daca este bebe ajuta si la mentinerea sarcini.Cit a fost de mare folicul?Nu tea recomandat sa faci pregnil?
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Salut fetele ![]() ![]() ![]() Am venit cu vesti bune de la Ungaria,folicul maricel care o sa mai creasca,endometru cam subtirel,dar marge,a zis dr sa prestam in weekend si daca nu se prinde atunci mai facem o stimulare cu closty si daca nici asa atunci a zis ca o sa-mi dea nu stiu ce injectie, Si ca in Z 3,ciclul urmator daca o sa mai fieo sa trebuiasca sa mergem in Ungaria sa fac nu stiu ce analiza Ce analiza se face in Z 3? Deci ne punem pe treaba ![]() ![]() ![]() Fetele ce se poate lua ca sa se mai ingroasa endometrul? In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
Katy82 spune:
Fetele ma duc sa gatesc ceva, prea m-am lenevit. 
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
PaulaFrida spune:
Nu mi-a recomandat pregnyl,foliculul era de 10 mm si a zis ca se ingrasa cate 2mm pe zii si ca sa prestam in weekend ca pana atunci o sa fie mare si gras
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie