bb de o luna nu doarme!!!!!

bb de o luna nu doarme!!!!! | Autor: bibi_bebe2

Link direct la acest mesaj

Buna seara,
va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ca nu mai pot! BB are azi o luna si nu doarme deloc,de cand l-am adus la spital nu a dormit niciodata mai mult de o ora maxim doua,noaptea este groaznic o ora doarme doua plange ,i-am dat si sab simplex,espumisan.bonisan.debridat....cu nimic nu se linisteste...trage multe basinele....si se strange rau de burtica,si plange......pur si simplu nu stiu ce sa mai fac

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Pai de ce nu suni doctorul copilului. El ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi_bebe2 spune:

zice ca are colici....tot timpul ne-a schimbat tratamentul,cum am scris si mai sus le-am incercat pe toate......sa-l tin pe burtica....dar nu-i trece...cam asta spune medicul.....iar eu simt ca o iau pe campii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Are colici naspa(cunoastem situatia indeaproape). E alaptat? Daca da, dormi cu el pana-i trec si lasa-l sa se autoserveasca. Eu n-am putut alapta in pat niciodata si atunci dormeam cu fiu-meu in brate in fotoliu, el mufat.
La noi a mai mers Colic Baby de la Erbavita; e, de fapt, singurul dupa care am simtit vreo schimbare.
Pune-i carpe calde pe burtica, tine-l mult in brate, piele-pe-piele si, oricat de greu de crezut pare acum, gandeste-te ca trece.
Succes si sanatate.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa-ti zic dar dezvoltarea copilului tine si de un somn bun. Ce am invatat eu de la colici...ca daca ii dai prea des sa manance laptele din burtica nu are timp sa se digere si asa apar niste crampe. Asa ca bb al meu avea program de masa la 3 ore mai intai san apoi complectare NAN. Si apoi se linistea f bine la taica-su pe burta ca e mai solid si oricum barbatii degaja mai multa caldura.
Programul cu masa la 3 ore noi il avem si acum dupa 9 luni.
Sincer iti recamand sa discuti si cu un alt doctor pt ca nu este normal sa doarma doar atat de putin. Puteti sa va duceti pana la Budimex la camera de garda...macar obtineti o a doua parere...
zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andromeda201 spune:

nu ne-ai spus daca are scaunul bun si nici daca-l alaptezi. copilul meu-alaptat- nu mi-a dormit noaptea in primele doua luni. priveam disperata ceasul, sa se faca dimineata sa-l preia bunica:). colici nu a avut. nici ziua nu-mi prea dormea. pot sa-ti spun ca mi-a dormit prost cel putin primele 12 luni, imi adormea pe la 4-5 dimineata, cu somn putin ziua. eu m-am obisnuit cu situatia, dar este epuizant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi_bebe2 spune:

Multumesc mult! noi suntem din Constanta,avem cel mai bun pediatru..... nu stiu ce sa mai zic....

Mergi la inceput

Imi pare rau...dar tot cred ca ar trebui sa mai ceri parerea si unui alt doctor. Cunosc pe cineva care a patit la fel si la budimex i-a facut radiografie la burtica si i-a gasit nu stiu ce ghem acolo. Dop numai stiu ce ca nu am cerut amanunte dar mi s-a parut groaznic fiind asa micut.
Sau poate nu are nimic si asa se manifesta colicii la copilul tau. In cazul asa nu poti decat sa strangi din dinti si sa te rogi sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am inteles ca Infacool este foare bun pt colici puternice.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Tot pe forum a fost deschis un subiect in care se discuta despre acest produs http://www.protectis.ro/index.cfm?ECD8E09F00587A522D2321CA24F39A9C , am inteles ca are rezultate f bune la bebelusii cu dureri de burtica.

In rest... nu poti decat sa astepti sa treaca perioada aceasta, sa alaptezi copilul la cerere, sa-l tii pe burta ta, goi fiind amandoi, sa-i faci masaj usor, sa-l plimbi prin casa in brate, sa dormiti impreuna, Dupa fiecare masa trebuie sa il ajuti sa scoata gazele afara, poate ajuta si daca il tii intr-o paturica, un soi de infasare...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

Buna! Imi pare f rau. Si mie mi s-a intamplat in primele zile si reteta a fost: somn pe burtica, adica dormea pe burtica, nu pe spate si infasata. Cand era infasata in ceva (scutec, paturica, prosopel etc) se linistea si adormea pe o parte. Doar cand nu o infasam o puneam pe burtica. mai tarziu era f linistita daca dormea pe burta, dar cu mine in pat.

Mergi la inceput