Prietene la bine si la greu - 89
Raspunsuri - Pagina 19
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Dankutza, ai vazut cumva site-ul www familiavesela punct ro?? ca acolo au laptic Hipp bio la preturi cica bune, eu nu ma pricep ca nu le stiu cat costa prin farmacii, dar zic sa bagi un ochi acolo sa vezi, aveau mai multe sortimente bio. |
am vazut, dar by au pufi si nici crealele preferate ale lui Pinky.
ralu_seby spune:
Smaraaaa, sa vii cu vesti bune-bune de la dr! Si eu zic sa incerci totusi LP+cereale! Pupicesc somnoroasa
Eu de vreo 2 zile caut pe net pareri legate de Lp..LV...trebuie sa fiu pregatita dupa inceperea serviciului...macar sa stiu ce va fi de facut in cazul in care renunta la tzitzi..nu stiu de ce inclinam spre Aptamil, dar fara arome clar..m-am uitat pe o cutie Aptamil Junior si nu zicea ca ar avea vreo aroma...
Sunt asa de impartita si nehotarata..ma cam sperie sirul ala lung de ingrediente de pe cutii..si cu laptele asta de vacuta sunt atatea pareri..ca e bun ala UHT, ba ca mai bun e ala de-l fierbi tu, ba ca nu, ba ca nu e asa bun pt copii, ca e facut pt vitei deh..ca suntem singura specia care consuma laptele de la alt animal...sunt intr-o ceataaa...cum sa fac ce e mai bine pt copilul meu??
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika a facut bunica rost de semnite de canepa............. Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz |
Deci o punem de o julfa deseara????? Propun sa ne drogam in grup diseara pe bancutza
laurairina13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui broscuta_80
Deci o punem de o julfa deseara????? Propun sa ne drogam in grup diseara pe bancutza |
Nu stricati bre dijaba julfa, io vreau turteee
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
laurairina13 spune:
mda..eram asa incantata ca am facut ceva banuti cu crosetatul meu..pana acu 10min cand am primit un mail de la singura clienta care am avut-o inafara de fetele de aici, si imi spunea ca e dezamagita ca pisicuta este mica, ca ea a crezut altfel si ca pe viitor va fi mai atenta ce comanda de pe net. Eu am facut poze cu tot ce am crosetat tinand in mana fiecare lucrusor, deci se vede ca nu sunt uriase..
Daca le-as face mai mari costul lor s-ar ridica, si timpul lor de crosetat s-ar dubla. Si asa ca pt o matza de aia atele ma costa 10ron, muncesc aproape 3 zile(bine..printre ingrijit copil, casa, gatit) si iau 35 ron. Deci 3 zile de munca cu 25 ron si la urma toata vad ca dezamagesc..
Asa de prost ma simt ca nu mai am chef de nimic.
Firefly's shop
laurairina13 spune:
Tina, Monis, eu zic sa va ganditi bine daca mai vreti..decat sa aud inca vreun repros mai bine stau cuminte in banca mea si ingrijesc de copil si casa. [:-(]
Firefly's shop
raluci_b spune:
Licurici drag, nu poti multumim pe toata lumea, clienta trebuia sa fie atenta la ce comanda si sa intrebe, se vede clar dimensiunea pisicutzei, asadar, fa treaba in continuare ca o faci bine, eu abia astept globurile.
Nu te poti supa de la feedback-urile pe care le primesti, vezi partea buna, stii pe viitor la ce sa fii atenta cu clientii.
hai capul sus
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
ralu_seby spune:
Licuu, nu fi botoasa, n-ai de ce, cred ca toate stim ca e imposibil sa multumesti pe fiecare, mai ales ca tu nu ai ascuns in vreun fel dimensiunea papusii. Hai nu fi trista, iti trimit un virtual!
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
Ancutza_Bro spune:
Licu ti-am scris si pe mess, poti sa-i raspunzi ca da, trebuie sa fie mai atenta la ce comanda, sa benocleze ochii bine inainte sa aduca reprosuri
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)