Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Acest mesaj il trimit suratelor sale anterioare ca sa petreaca impreuna ca o mare familie numarul 1000 la care au ajuns

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

felicitari!, recunosc ca am citit de 2 ori mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

deci nu sunt singura pe la ora asta

doar ca....neuronu a dat stingerea de mult.............da, vazut si eu faza cu covorasu puzzle........eu voiam sa-i iau cuburi moi clemmy, or fi si alea pe lista neagra?

noapte buna..........cat mai putine treziri....

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

CrisD, Maia papa cam cand se apropie ora, programul de somn nu e fix asa ca nu papa neaparat inainte sau dupa nani..Doar sa nu fie foarte, foarte obosita. Dar nu prea vrea as mai pape mare lucru...banui eu un dintzoc, desi nu ma pot uita nicicum in gurita ei. Ar fi cazul sa mai iasa ca avem 2 iesiti intre 7-8 luni si atat...

Si Maia rupe cartile, le mananca, orice hartie e super interesanta si n-are treaba cu ascultatul la ce-i citesc eu are destul timp si de citit...

mami de fetita finuta

de urari
si noi la fel cu dintii, chiar voiam sa mai intreb daca mai e vreun bb asa, la mine musca de te rupe, dar nu mai ies ceilalti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salutare!

Cu mare dor de voi si nerecuperati, am intrat sa va spunem si noi bilantul de la 1 an, ca am fost azi la doctor.

Vaccinare cu priorix, in manuta, nu a plans. E baiat mare!
Are 9700 kr (a luat 1400 gr in 3 luni), 76 cm inaltime, 46 cm perimetrul cranian si toracic, fontanela de 2 cm pe 0.5. I-a dat sa ia calciu gluconic+vit C, 2-3 luni. Cica are coastele usor evazate. Nu analize de sange, eu am intrebat daca trebuie si ea a zis, citez "da' ce aveti cu copilu?".

Urmeaza si ziua lui si motul (mai in familie - nasii+bunicii). De la anu' ne aniversam cu gasca de pitici . Sa o facem lata.

Parca era ceva intrbare si de nastere ceza sau naturala...dar sa citesc un pic din urma sa nu spun prostii .

Va pe toti pufuletii si pe toate secsoasele mamici de pufuleti!

Si imi cer scuze ca nu am pupat la timp si sarbatoritii, dar sper mai pe seara sa ii iau la rand!

PS: da' ce pupacioasa sunt azi! hihihi

Miki a lu' Kiti

bravo pt bilant si ca ati trecut cu bine de vaccin
mie mi-a zis pediatra sa ii dau 10 zile pe luna calciu gluconic pana la 2 ani, ca cica asa se da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Plateea, Unboticutz, Danasor, Larisel, Haircut, Alexia28, Lillo, Nik0le, Dastefa, Danyelana, Carmita, Bea, Ale1212xa,
pentru urari!

Legat de somn Unboticutz, parca intreba, Kiti are doar o repriza de somn pe zi, pe la 14-15, cam 2 ore, si seara adoarme pe la 23, pana pe la 8.

Cu revelionul, Cris.d, cred ca vom petrece acasa. E inca prea mic si prea atasat de tzatza mea. Cel mai probabil, ne vom plimbari printr-o zona gen Pta Universitatii sau alta, ptr a vedea artificiile live, si vom bea o gura de sampanie pe acolo. Asta daca vremea o sa fie ok. Cuminti, ca de obicei.

Bea, condoleante!

La multi ani, fericiti, Ale1212xa!
LML Anastasia!
LML Ema!

Rox_y, dintisorii cica se curata fara pasta. Ca ei nu stiu sa scuipe tot si mai inghit. Ar fi unele, speciale, fara nu-stiu-ce...am uitat of! Dar cica nu-i musai acum. Sa mai iasa dintisori si apoi. Asa ne zicea si noua, nasu lui Kiti, ca e stomatolog si mai stie una-alta. Daca m-a mintit...mint si eu acum. AH! Mai era ceva: sa nu ii ramana laptic dulce sau altceva in gurita, mai ales seara la culcare. Atunci merge curatat cu putin tifon pe deget si apa. Acum cred ca depinde si de cati dintisori are cel mic.

Sondajul lui Cris.d papica nu prea are fixat inainte sau dupa nani. Uneori ma pacaleste cu titi si papa dupa nani. Dar eu incerc inainte de nani.

Impodobit de brad: multicolor. Predominant cu rosu. Anul asta investitie mica. Folosim bradul artificial de anul trecut si intalatia aceeasi, noua si ea in 2009. Si vf de brad e tot de anul trecut.

Trimit repede ca deja la ora asta trebuie sa raspund cu placintele mai mici...

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Am mai citit din urma...si sunt atatea subiecte interesante la care as fi vrut sa dau feed-back, dar nu ma simt in stare si mi-e ciuda pe mine. Ma cam doboara oboseala in ultima vreme, desi noaptea dorm destul de ok si zgubi nu-mi da trezirea decat de 1-2 ori pentru tzitzi...chiar am constatat ca atunci cand dorm mai putin si mai fragmentat parca-s mai odihnita decat atunci cand dorm cateva ore legat...oare care o fi explicatia? o fi avand legatura cu fazele somnului si momentul trezirii?

Am si eu vreo doua intrebari sondaj daca-mi permiteti...

- cata carnitza papa pufii vostri intr-o zi...ce cantitate si de cate ori? La masa de pranz, o bucatica fiarta, cam cat 2 nuci, cantitativ.
Eu ii dau doar la pranz...nu stiu cate grame, dar cam 3-4 lingurite asa de carne pasata pe care o amestec cu legume. Oare e suficient? Ar trebui sa le dam si seara? Sau e inca prea devreme?

- cate mese solide aveti pe zi? Solide? Aici nu stiu daca se refera doar la legumele de la pranz, sau intra si piureul de legume de la 10-11 si iaurtul cu cereale de la 17-18.

- ce fel de ceai dati la bebei, daca dati? il indulciti? cu ce? puneti si lamaie? cam ce cantitate de ceai beau bebeii vostri? Ceai nu vrea. O sa testez abia de maine, cand incepem administrarea de calciu O sa incerc cu Baby Drink. Asta ca tot mai sunt cateva pliculete. [b]

Cred ca am pus cam multe intrebari...mai am, dar le las pe maine, poimaine, ca sa nu aruncati cu oo...

[b]_
Mami de strumfita zgubilitica

Am raspuns si eu mai cu litere de-o schioapa.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Azi, 14 dec, implineste un anisor LUCA ALEXANDRU de Lillyka. Poate intra mami sa ne mai zica ceva noutati de cavalerul ei si un bilant ceva la aceasta frumoasa varsta.

LA MULTI ANI LUCA ALEXANDRU!!!
Sa fii sanatos si sa luminezi viata parintilor tai cu prezenta ta!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Subscriu!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

mda, am reusit si io recuperarea ca ma chinui de dimineata
multumim frumos de urarile de ieri, am dat si o miniparty , a venit tati la Bt., ne-a facut o surpriza , si am luat tortuletz si alte bunatatzi . De obicei de Craciun veneau toti la mine, dar anul asta frate-miu s-a hotarat sa plece in Austria de sarbatori, asa ca am sarbatorit un pic si pentru Craciun
Ana patinoarul este la sala polivalenta fata in fata cu spitalul de copii, e ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

deci nu sunt singura pe la ora asta

doar ca....neuronu a dat stingerea de mult.............da, vazut si eu faza cu covorasu puzzle........eu voiam sa-i iau cuburi moi clemmy, or fi si alea pe lista neagra?

noapte buna..........cat mai putine treziri....

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

pe cuburile clemy scrie expres ca sunt din material non toxic, acum mai stii ????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salutare!

Cu mare dor de voi si nerecuperati, am intrat sa va spunem si noi bilantul de la 1 an, ca am fost azi la doctor.

Vaccinare cu priorix, in manuta, nu a plans. E baiat mare!
Are 9700 kr (a luat 1400 gr in 3 luni), 76 cm inaltime, 46 cm perimetrul cranian si toracic, fontanela de 2 cm pe 0.5. I-a dat sa ia calciu gluconic+vit C, 2-3 luni. Cica are coastele usor evazate. Nu analize de sange, eu am intrebat daca trebuie si ea a zis, citez "da' ce aveti cu copilu?".

Urmeaza si ziua lui si motul (mai in familie - nasii+bunicii). De la anu' ne aniversam cu gasca de pitici . Sa o facem lata.

Parca era ceva intrbare si de nastere ceza sau naturala...dar sa citesc un pic din urma sa nu spun prostii .

Va pe toti pufuletii si pe toate secsoasele mamici de pufuleti!

Si imi cer scuze ca nu am pupat la timp si sarbatoritii, dar sper mai pe seara sa ii iau la rand!

PS: da' ce pupacioasa sunt azi! hihihi

Miki a lu' Kiti

bravo pt bilant si ca ati trecut cu bine de vaccin
mie mi-a zis pediatra sa ii dau 10 zile pe luna calciu gluconic pana la 2 ani, ca cica asa se da

pui mic

Cica sa ii dam cate 5 ml calciu gluconic, cu 5 pic de vit c naturala, in ceva ceai, ca e salciu.

Ms pt info!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput