Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 15
decenuela spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ayanna_xem Buna seara! Am stat dupa cortina si am tacut ca mortu'n papusoi...dar citeam acum 'amintiri din odisee' si am dat peste mesajul asta si vazand ca e Decenuela on-line m-am gandit sa-i amintesc de 'previziunile' Andrelinei. ( apropos...asta ca si raspuns la 'provocarea' Ruxitei, aia cu de ce m-am distrat eu azi
_ Mami de strumfita zgubilitica![]() |
o doamneeeeeeeeeeeeeeee.....chiar m-ai fc sa rad....doamne ce vremuri...eram cat casa poporului....oricum andre-lina e haioasa tot timpul
sarumana...ma voi duce sa citesc cap 90 ...a fost unul special...si nu ca am nasc io...ci pt ca era sf de an...fulgusorii ne predasera stacheta...multe...frumoase amintiri
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
plateea spune:
sunt pe fuga ca am exemen maine, dar
LML EMA!!!!
sa vina anisorul cu pasi repezi sa-i bucuri mamicutei tale dragi inima!
pupici fetelor! iesiti din butoi...
daca aveti vreme sa va ganditi la el, il vizitati!
ia faceti voi treaba de sa nu aveti timp nici sa dormiti ca se termina cu butoiul...
si
sa treaca repede supararile si mucii (din astia avem si noi)...
I will survive... 
povestea unei pastai...numita bbTo
decenuela spune:
acu ca am recuperat....
eu bradul il voi avea rosu si auriu...stiu ca anul trecut mi-a placut la nebunie...
eu de craciun merg la ai mei....si ce imi place mie sa mananc cel mai mult....se face un fel de tochitura( muschi, carnatz, carne, slaninutza...) dar nu prajit...asa numa bun...cu chishca( la noi se incalzeste..e un fel de caltabos...sau habar n-am ..aia cu organe de porc in special ficat si orez)....branza de oi de la putina....varza....vin....mmmmmmmmmmm

anul trecut mi-am fc io di tati....sa vedem si anul asta...daca nu pot ajunge..tre sa prestez....
astazi am fost harnica...am sters geamurile....ca tot era..soare afara...
...
in fiecare zi voi face cate ceva..pe langa shmotrul zilnic si mancare....cadouri si cumparaturi am fc pt craciun....am mai ramas...noi...nu stiu ce sa-i iau lui jiji mare..si nici nu stiu ce mi-as dori pt mine....
ayanna nu fi trista....ia partea buna...ca ai terminat curatenia...de acu poti sa stai la...gura sobei si...sa-l astepti pe mosu...sunt sigura ca 10 km....sunt un fleac pt el![]()
am uitat...of, of, mai mai...
sa aveti o seara placuta...si somn usor...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela acu ca am recuperat.... eu bradul il voi avea rosu si auriu...stiu ca anul trecut mi-a placut la nebunie... eu de craciun merg la ai mei....si ce imi place mie sa mananc cel mai mult....se face un fel de tochitura( muschi, carnatz, carne, slaninutza...) dar nu prajit...asa numa bun...cu chishca( la noi se incalzeste..e un fel de caltabos...sau habar n-am ..aia cu organe de porc in special ficat si orez)....branza de oi de la putina....varza....vin....mmmmmmmmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() anul trecut mi-am fc io di tati....sa vedem si anul asta...daca nu pot ajunge..tre sa prestez....astazi am fost harnica...am sters geamurile....ca tot era..soare afara... in fiecare zi voi face cate ceva..pe langa shmotrul zilnic si mancare....cadouri si cumparaturi am fc pt craciun....am mai ramas...noi...nu stiu ce sa-i iau lui jiji mare..si nici nu stiu ce mi-as dori pt mine.... ayanna nu fi trista....ia partea buna...ca ai terminat curatenia...de acu poti sa stai la...gura sobei si...sa-l astepti pe mosu...sunt sigura ca 10 km....sunt un fleac pt el am uitat...of, of, mai mai... sa aveti o seara placuta...si somn usor... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Pfuai, mai DECE, sa stii ca unii oameni mai postesc si ...tu ii bagi in boale?????

... ma duc sa manc o portocala in timp ce ma gandesc la chishca...

_
Mami de
strumfita zgubilitica
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui plateea sunt pe fuga ca am exemen maine, dar LML EMA!!!!![]() sa vina anisorul cu pasi repezi sa-i bucuri mamicutei tale dragi inima! pupici fetelor! iesiti din butoi... daca aveti vreme sa va ganditi la el, il vizitati! ia faceti voi treaba de sa nu aveti timp nici sa dormiti ca se termina cu butoiul... si sa treaca repede supararile si mucii (din astia avem si noi)... I will survive... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Bafta la examen iubita si sa iei nota mare...MAXIM, am zis!

_
Mami de
strumfita zgubilitica
ioana_fota spune:
| citat din mesajul lui plateea sunt pe fuga ca am exemen maine, dar LML EMA!!!!![]() sa vina anisorul cu pasi repezi sa-i bucuri mamicutei tale dragi inima! pupici fetelor! iesiti din butoi... daca aveti vreme sa va ganditi la el, il vizitati! ia faceti voi treaba de sa nu aveti timp nici sa dormiti ca se termina cu butoiul... si sa treaca repede supararile si mucii (din astia avem si noi)... I will survive... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Bafta la examen,te asteptam cu vesti bune

de
Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
lalitica2000 spune:
hmmm...apar si eu la ceas de seara, schimbul trei....ce credeti voi ca am facut eu pana la ora asta ???...turta dulce...yami-yami...pentru ca anul acesta vreau sa fie un Craciun de neuitat, si pentru ca eu nu prea stiu sa fac praji, m-am gandit sa fac niste repetitii inainte, asa ca azi am facut turta dulce (zilele trecute am facut vis de iarna, care nu prea mi-a iesit). lasand la o parte faptul ca o portie de turta dulce(vreo 7 tavi) mi-a luat vreo 4 ore, au iesit delicioase. sunt in forma de stea, semiluna, inimioara, iepuras, floare, bradut. e un miros in casa de la scortisoara, cuisoare...parca maine vine Craciunul. Sunt foarte usor de facut, dar ia timp mult de facut o portie intreaga.
eu bradul il voi face cu globurile din anii trecuti, ca am gramada si le tot rotesc. Si la mine trebuie sa fie cu rosu, dar mai bag si globuri verzi sau combinatii de rosu cu verde, aurii, portocalii,argintii, fac tot felul de combinatii.
eu m-am hotarat sa ii iau lui david de craciun pianul acesta de la chicco http://www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/jucarii-34/promotie-pian-dj-12-luni-513.html
evident ca nu am dat atatia bani, ca l-am luat din alta parte si am dat 65 de ron. zilele astea trebuie sa imi ajunga.
joi am si eu petrecerea de Craciun la firma, drept pentru care mi-am chemat prietena mea cea mai buna sa stea cu David, ca ea stie sa ia glicemii si sa-i dea sa manance ca sa pot sa stau si eu pana mai tarziu. Abia astept sa ma dantuiesc, doar ca nu prea stiu cu ce sa ma imbrac, dar gasesc eu pana atunci.
a, ca mi-am adus aminte ca tot vroiam sa va intreb. David al meu nu adoarme decat daca il tin in brate. E adevarat ca in maxim 5 minute a adormit, dar daca il pun in pat cand este obosit si se freaca la ochi de somn, nu vrea sa adoarma si pace. Pot sa numar pe degete atunci cand a adormit de unul singur. Mai sunt pufuleti care adorm leganati sau plimbati prin casa? V-am zis ca nu il tin mult ca il iau in brate atunci cand e super obosit si adoarme imediat, dar ma gandesc sa nu se obisnuiasca asa, ca acum devine tot mai greu de tinut in brate...l-am lasat de cateva ori sa planga ca m-am gandit ca poate plange un pic si adoarme, dar nimic si imi e cam firca sa-l las prea mult sa planga pentru ca ii scade glicemia. din pacate starile emotionale influenteaza valoarea glicemiei.
In seara asta l-am pus in pat si i-am zis ca stau cu el, il tineam de mana si ii cantam, dar nimic, n-am avut cu cine. Vreau si eu sa stiu ce metode aplicati.
lalitica2000 spune:
am tot incercat sa ascund linkul dar nu mi-a iesit si m-am enervat. cum puii mei faceti sa ascundeti un link? stiu ca nu prea sunt io tehnica, dar parca nu era asa greu, dar uite ca nu-mi iese
livia1980 spune:
Buna seara si de la noi...
De vreo doua zile nu v-am mai vizitat..mi s-a busit calculatorul....si acum i-am furat laptopul lui frate-miu
...Stau si fac mancare,adica astept sa fiarba mazarea cu piept...si am intrat sa vad care sunt noutatile. Eu nu imi vad capul de treaba...mi-am gasit un fel de job...e de acasa, pe net...dar asa ca sa nu imi pierd memoria. Ieri seara am vrut sa fac clatite...si in loc sa sparg oul in castron...l-am spart direct in tigaie...sa fac ochiuri...
m-am tampit...
Alexandru s-a intors la vechiul somn plin de maraieli...ca-mi vine sa-l scot in zapada noaptea
dar oricum dorm cate 7 ore..asa ca nu-i chiar rau, dar e stresant!
Sambata facem bradutul, ornam casa cu instalatii si facem stelute pe geamuri(cu spray cu zapada)
Abia astept!...In rest suntem foarte fericiti!!!!
Nopate buna si somn linistit..ca eu mai am de fiert la mazare....

It's the most wonderful time of the year!

miremia spune:
Lali a mea adoarme ori leganata pe picioare, ori in brate ori o pun langa mine in pat si se foieste cand la tzitzi cand cu spatele la mine pana adoarme. Dar doar daca ii este somn....de 3 seri am tot incercat sa o culc pe la 10 dar mai mult ma enervam pt ca o leganam cate o ora (cu pauze) si ea se culca tot la 12-1. Asa ca acum o las pana incepe sa caraie de somn si apoi o tzitzi scurta, leganat 5 minute si adoarme.
Am vrut sa-ti spun ca am ramas surprinsa de transformarea lui David. Il stiam un bebe mic, mai slabut si cand colo el e baietel in toata firea, a crescut tare frumos. Felicitari mami!
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

( apropos...asta ca si raspuns la 'provocarea' Ruxitei, aia cu de ce m-am distrat eu azi