Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 13
ale1212xa spune:
uitati un link covoras puzzle
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ioana_fota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa uitati un link covoras puzzle ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Multumim
cica ar avea formamide si amoniac si pana le analizeaza si vad cat de toxice sunt le vor scoate de la vanzare,nu stiu ce sa zic si astea ca si la Lp cum merg vanzarile cum se scot de pe piata,eu tot am o nedumerire legat de LP daca e atat de nociv si ala dc se mai comercializeaza?dc li se da licenta?
de
Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
bubu_bu spune:
offff nici covorasele nu sunt bune?si eu vroiam sa mai caut ca am gasit un pachet cu 10 buc si era 39 lei....si am luat doar 1...eiii mama lor
xela_07 spune:
Ma gandeam eu ca la banii astia sunt pline de una alta. Oricum noi nu am luat. Poate sunt inconstienta
dar eu am doar 2 covorase in toata casa si 80% din suprafata e gresie goala si nu-mi fac deloc griji ca ar racii copii de la asta. Mentionez ca sunt la parter si e si mai rece decat in mod normal. Eu stau cu sosete, ei au sosete, stam cu totii pe jos, aia e ...
haircut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Uite eu p-asta "vi l-am servit", dar pentru tine special cred ca ar fi asta ![]() ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas![]() ![]() |

M-ai terminat....
scormonesc acusica sa vad cum fac rost de ele ca nu mai pot de pofta
multumesc!
Eleysa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui haircut
![]() M-ai terminat....![]() scormonesc acusica sa vad cum fac rost de ele ca nu mai pot de pofta![]() multumesc!mami de fetita finuta ![]() |
Sora mea le-a luat de la Ceainaria Green Tea, de undeva din zona Foisor, dar cu siguranta gasesti si la Carturesti, eu de acolo mi le procuram cand eram mai tinerica

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
haircut spune:
| citat din mesajul lui xela_07 Ma gandeam eu ca la banii astia sunt pline de una alta. Oricum noi nu am luat. Poate sunt inconstienta dar eu am doar 2 covorase in toata casa si 80% din suprafata e gresie goala si nu-mi fac deloc griji ca ar racii copii de la asta. Mentionez ca sunt la parter si e si mai rece decat in mod normal. Eu stau cu sosete, ei au sosete, stam cu totii pe jos, aia e ... |
Nici eu n-am nici un covor in casa...eu nu vreau covor din cauza frigului, n-are Maia nici o treaba pe gresie, desi mie mi-e frig
dar o sa iau in sufragerie unul ca am senzatia ca ar ajuta-o la mers....cand merg la ai mei mi se pare ca e mai stapana pe picioare....nu stiu daca e asa, dar daca tot am primit ceva bani cu destinatia asta, am zis de ce nu...
Eleysa spune:
Azi am tot bantuit Amazonul si am vazut ca este la oferta www.amazon.co.uk/LeapFrog-Learn-Groove-Musical-Table/dp/B000EIV1RO/ref=br_lf_m_1000313893_1_4_img?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&pf_rd_p=221605107&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000313893&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=11XKDNRNGGW6NQSD8P61" target="_blank"> masuta de activitati de la Leapfrog si o trimit si in Romania, dar nu stiu cum sa vad cat ajunge transportul la ea :D...ma poate ajuta cineva???...oricum este oferta pt saptamana asta ...si eu o vroiam pt ziua ei, in ianuarie ...offf...bine eu o vroiam pe cea de la chicco 

...nu ma luati in seama ...vb si eu cu voi k lumea din casa zice k am innebunit cu jucariile pe net 

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Eleysa spune:
Am anulat si eu comanda la covorasul puzzle ...nici eu nu am momentan nici un covor in casa ...le-am scos pe toate k sa nu se impiedice Isa si mi-am dat seama ca mi-e mai usor sa fac curat pt ea asa ...in sufragerie aveam unul flocos de la Ikea si ieseau ghemotoce din el ...asa k nush cand o sa-l mai pot pune la loc 

miremia spune:
| citat din mesajul lui elefantica Azi am tot bantuit Amazonul si am vazut ca este la oferta www.amazon.co.uk/LeapFrog-Learn-Groove-Musical-Table/dp/B000EIV1RO/ref=br_lf_m_1000313893_1_4_img?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&pf_rd_p=221605107&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000313893&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=11XKDNRNGGW6NQSD8P61" target="_blank"> masuta de activitati de la Leapfrog si o trimit si in Romania, dar nu stiu cum sa vad cat ajunge transportul la ea :D...ma poate ajuta cineva???...oricum este oferta pt saptamana asta ...si eu o vroiam pt ziua ei, in ianuarie ...offf...bine eu o vroiam pe cea de la chicco ![]() ![]() ![]() ...nu ma luati in seama ...vb si eu cu voi k lumea din casa zice k am innebunit cu jucariile pe net ![]() ![]() www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas![]() ![]() |
Ajunge 29.16 cu transport in Ro + tva.

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas