Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Mai este un pufulete care face 11 luni astazi: Andrei de Nicolcris care si ea s-a aniversat luna aceasta.

LML Andrei, sa te faci mare si sa o pui pe mami sa ne povesteasca despre tine.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Si al meu papa hartie. Are o placere deosebita sa roada tot ce prinde. Culmea e ca roade si carti din carton gros pe care puteam sa jur ca nu le va putea manca. Zilele trecute a gasit un pliculet de cafea din acelea 3in1. Mama inconstienta ce sunt l-am lasat sa il ia, in ideea ca eu il desfac doar cu foarfeca si el nu va putea sa il rupa. Gresit! Bine ca am fost pe faza si l-am vazut ca se stramba...reusise sa il perforeze si sa guste din el.

Nu i-ai pus si un trabuc alaturi?

Cred ca astia mici nu au dinti, au casmale, ca si Tudor roade din carton ceva de speriat. Sunt ca iepurii isi tocesc dintzii.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Rad eu dar la asta m-am gandit si eu asa ca am pus tot ce nu e ok pe corpurile suspendate de mobila, unde nici eu nu ajung daca nu ma urc pe masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Ema Felicitari pt mersul de-a busilea inainte
Alexa cu intarziere
Eu daca bate si vantu si e si mai ger ii pun prelata aia de ploaie ca oricum ii tine ceva si cu o paturica peste cum e imbracata ridicata asa mai pana spre gurita.
O zi buna sa aveti.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

deh, cine sta cuminte in carucior...merge.bravo ei.
noi mai nou iesim afar cu premergatorul, ca sa stea mandra linistita, sa ajunga unde vrea. ...

Asa este inca sta cuminte dar suntem si mai mititele

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

intrebare/sondaj:
dati papa inainte sau dupa nani?

acu de cand cu frigul iesim afara abia pe la 11-12 si...ne cam dam peste cap.so far era cu tzatza pana la primul somn,pe la 10 si la trezire fructe.apoi iar tzatza,al doilea somn pe la 13-14 si la trezire pranzul...

Ale mele matzulici nu papa nik daca nu sunt odihnite/dormite... Si uneori nu-mi dau seama ca le e somn (nu avem program batut in cuie) si ma cam enervez ca nu mananca, renuntz, le pun in patutz si subit ...
Noi cu ieshitul...mai rar de la o vreme incoace. Recuperam noi cat de curand... ashteptam poate ne vine cheful de dardaiala.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Si noi suntem la fel de multe ori patesc cu ea la fel ii e somn si eu incerc sa-i dau sa pape.Am vazut pozele, superbe gemanutele, vroiam sa te intreb unde le-ai facut torturile si de unde si cu cat ai luat masinutele,poate ai zis dar nu am fost atenta

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

intrebare/sondaj:
dati papa inainte sau dupa nani?

acu de cand cu frigul iesim afara abia pe la 11-12 si...ne cam dam peste cap.so far era cu tzatza pana la primul somn,pe la 10 si la trezire fructe.apoi iar tzatza,al doilea somn pe la 13-14 si la trezire pranzul...

Ale mele matzulici nu papa nik daca nu sunt odihnite/dormite... Si uneori nu-mi dau seama ca le e somn (nu avem program batut in cuie) si ma cam enervez ca nu mananca, renuntz, le pun in patutz si subit ...
Noi cu ieshitul...mai rar de la o vreme incoace. Recuperam noi cat de curand... ashteptam poate ne vine cheful de dardaiala.

Si noi suntem la fel de multe ori patesc cu ea la fel ii e somn si eu incerc sa-i dau sa pape.Am vazut pozele, superbe gemanutele, vroiam sa te intreb unde le-ai facut torturile si de unde si cu cat ai luat masinutele,poate ai zis dar nu am fost atenta

Astept cu drag si

Torturile le-am comandat la cofetaria Silvian - 42 ron/kg. Au fost 2 kile si un pic de au costat 87 ron. Nu sunt pe deplin multzumita de ele - mie nu prea imi place sharlota... ma rog, nu am avut timp suficient sa caut, dar am aflat ulterior variante mai frumoase: cofetaria Stefy (in km 4-5) face torturi la comanda de orice fel ornate cu matzipan la 60 ron / kg (eu ash fi vrut tort de cioco in forma de trenuletz multicolor) si am mai auzit de cofetaria Aida (cica au site).

Mashinutza am luat-o din real cu 100 ron. Avea si la metro cu 130 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LML EMA sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti iubesti familia la fel de mult ca Ana

Zic si eu cu intarziere LMA Alexa si LML Imparat drag si Anastasia de Danasor

Hop si noi....am fost in plimbarele...

Vorbiti de impodobit casa cred ca facem si noi bradutul azi-maine...de-abia astept...

CrisD, Maia papa cam cand se apropie ora, programul de somn nu e fix asa ca nu papa neaparat inainte sau dupa nani..Doar sa nu fie foarte, foarte obosita. Dar nu prea vrea as mai pape mare lucru...banui eu un dintzoc, desi nu ma pot uita nicicum in gurita ei. Ar fi cazul sa mai iasa ca avem 2 iesiti intre 7-8 luni si atat...

Si Maia rupe cartile, le mananca, orice hartie e super interesanta si n-are treaba cu ascultatul la ce-i citesc eu are destul timp si de citit...

De vreo 2 zile ne "bate"...trage cate o palma sanatoasa, zgarie... sper sa treaca repede faza asta ca nu-i dragut deloc.

Lali, David a crescut tare mult e un frumos..si inaltnu-i usor de ajuns la 190cm

Le-am admirat si pe gemanutzele nastrusnice ma topesc cand le vad cat sunt de active si shugubetze...tare frumoasa mini petrecerea voastra, Larisel

Si printesa Ariana care-l asteapta pe printzul plecat din nemtzia de cateva zile bune pe calutochioasa mica

CrisD, am admirat si la voi ghetutele (muuulte) insirate ale Anei stiu ca m-a distrat si anul trecut cum si-a scos ea la atac toata incaltamintea Felicitari Emei pentru noile reusite si ceva incurajari

Xela, felicitari pentru "timpul tau" la examen... Tre' sa iesim la o cafea, ca vad ca nici a mea nu moare cu taica-sau(si nici tac-su singur cu ea) sanatate multa puilor.

Nic0le, sanatate fetitelor....las ca poate la anul o sa fiti mai cuminti ca anul asta si il induplecatzi pe mos...(glumesc, fac si eu haz de necaz ca suntem cam in aceeasi situatie)

Miremia, mai primesti cateva multumiri pentru capitol???

Elefantica, sanatate multa si tie si piticii...si eu la ceaiul tau....tre sa iau si eu unul, clar

Mi-am mai amintit de intrebarea lui Larisel. La noi bradul e rosu cu auriu, intotdeauna...imi plac si-n alte culori, dar parca nu-i brad de craciun daca nu e rosu cu auriu....La parintii mei il faceam in toate culorile si-mi era drag tare si ala...

Am scris o mare placinta...
Sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare!

Cu mare dor de voi si nerecuperati, am intrat sa va spunem si noi bilantul de la 1 an, ca am fost azi la doctor.

Vaccinare cu priorix, in manuta, nu a plans. E baiat mare!
Are 9700 kr (a luat 1400 gr in 3 luni), 76 cm inaltime, 46 cm perimetrul cranian si toracic, fontanela de 2 cm pe 0.5. I-a dat sa ia calciu gluconic+vit C, 2-3 luni. Cica are coastele usor evazate. Nu analize de sange, eu am intrebat daca trebuie si ea a zis, citez "da' ce aveti cu copilu?".

Urmeaza si ziua lui si motul (mai in familie - nasii+bunicii). De la anu' ne aniversam cu gasca de pitici . Sa o facem lata.

Parca era ceva intrbare si de nastere ceza sau naturala...dar sa citesc un pic din urma sa nu spun prostii .

Va pe toti pufuletii si pe toate secsoasele mamici de pufuleti!

Si imi cer scuze ca nu am pupat la timp si sarbatoritii, dar sper mai pe seara sa ii iau la rand!

PS: da' ce pupacioasa sunt azi! hihihi

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Am uitat sa va zic despre posibilele reactii adverse: mai pe seara o usoara febra, deci paracetamol sau panadol, sau nurofen. Si inca ceva febra intre 5 si 10 zile de la vaccin.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Elefantica, sanatate multa si tie si piticii...si eu la ceaiul tau....tre sa iau si eu unul, clar

mami de fetita finuta

Uite eu p-asta "vi l-am servit", dar pentru tine special cred ca ar fi asta

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Am fost si noi un sfert de ora pe afara ...imi pare rau ca nu am luat caruciorul (mai nou sta in carucior si se uita la masini - asta de cand a inceput sa mearga in picioare) k am fi stat mai mult, k nu mi s-a parut cine stie ce frig.

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput