Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_25 spune:

da,da,lasati supararile !!!

of,ca mi-era dor de motate !!![]()
![]()
![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
puiutza spune:
Deci din nou: chiar nu am vrut sa creez suparari.
Fulguta - esti o scumpa - imi cer eu scuze personal si in public - nu am vrut nici o secunda sa te supar cu ceva.

Subscriu celor spuse de Office!

Plange Alex.....revin!
Mari-Mariuk spune:
MOOOOOAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAA DACA VA PRIND CA VA ,,CERTATI'' PE AICI VA BAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IA GATA! DACA UNELE SAU ALTELE AU AVUT CEVA DE IMPARTIT SI DE AU FACUT-O PUBLIC, NOI RESTUL AR TREBUI SA LUAM AMINTE SI SA INVATAM DIN ASA NUMITELE GRESELI, SA ACCEPTAM SI SA RESPECTAM.DECIZIA DE A PLECA SAU DE A RAMANE APARTINE IN TOTALITATE FIECAREI PERSOANE!
si am scris cu majuscule tocmai sa se vada, adica am tipat la voi!!!
Si ca o completare: si mie imi e dor de KAT, in egala masura cat imi e dor de CHICHI pe care nu am ma zarit-o pe aici, cum e dor de MAI3 care a activat foarte putin in ultima perioada, de CLARY, ALEXUTA, ANNA IVAN, si lista poate continua...
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Klarisse spune:
Fulguta nici eu nu am vrut sa te supar
.
Ce am vrut sa subliniez este ca, daca eram eu cea 'atentionata'..multumeam pentru 'atentie' si faceam in continuare cum credeam de cuviinta fara sa creez dispute, nervi..sa amenint cu plecarea, etc.Toate suntem aici de placere nu din obligatie..
Imi cer scuze inca o data daca te-am supi cu ceva
..n-am vrut.
Daca pentru KAT a fost mai ok sa plece este alegerea ei..nu este vina nimanui. Eu as fi continuat sa fac ce mi se parea MIE ok..
Da, Matei a inceput cu suptul pumnului insa acum a descoperit ca se poate numai degetul si e extaziat
..asa adoarme, asa se trezeste si mai suge si prin somn
..
Pity27 spune:
tele, de aseara i-am introdus lui tudor LP, iar azi s-a trezit din somn urland si toata ziua a fost vuvuzea.o avea vreo legatura cu noua papica?
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
LoraG76 spune:
Na...vine omu' din oras inghetat si iaca ce gaseste! Vorba lui office, daca m-as supara io de cate ori mi s-a zis ceva ori am fost ignoirata...da' ignorat aici nu e nimeni, e pur si simplu imposibil sa poti raspunde nominal...eu, una, nu poit, si nici nu astept sa mi se raspunda mereu.
Haideti la o supa!
mamaaa, ce tipa mandra, cred ca mi se raceste si supa...
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pity27 tele, de aseara i-am introdus lui tudor LP, iar azi s-a trezit din somn urland si toata ziua a fost vuvuzea.o avea vreo legatura cu noua papica? aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |
Si Maia a plans vreo trei zile cand am trecut-o pe lp. Nici kk nu a mai putut sa faca saracuta.Acum s-a mai obisnuit,desi face kk f greu.
Sa-i dai ceai cu chimen ca-l ajuta la burtica.

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia
Mari-Mariuk spune:
Dupa supa data de Lora, veniti la mine ca va dau clatite cu fineti!
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Iunia82 spune:
Suptul degetului...bate-l vina
Si la noi degetul mare e folosit in doua moduri: inainte de masa si inainte de somn.
In rest, nu are nevoie de el. Dar sigur o linisteste cand nu capata ce vrea. Eu il inlocuiesc cu suzeta si functioneaza, mai ales cand ii e somn. Cand ii e foame, il suge o vreme, si dupa aceea incepe plansul de disperare
ca nu mai vine odata mancarica.
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)