Camisv,daaaaaaaaaaa si mie imi cade parul ingrozitor cu toate Revalid-urile si fiolele anti-cadere, anti-rupere si anti-multe altele!!!!

Meme de Maiu si Lulia
Am vazut si eu pe Maia cea zambareata, sa va traiasca!
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
EVELINE,BEBECRIS multumim frumos! Si voua sa va traiasca puiutii frumosi si dolofani!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
Am vazut toate pozele noi. Niste bebelusi superbi.Am mai schimbat si eu unele poze.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Buna mamici,
poze cu margelutza mea ![]()
http://picasaweb.google.com/102088419140130800805/AlesiaMariaDeArianna11#
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
Mie inca nu-mi cade parul, dara are tot timpul.Am avut extrem de mari pb dupa prima sarcina, era toata casa un par, nu mai zic ce era in pat.Eu am facut prostia sa ma tund scurt, si de abia il ciuguleam de pe fatza Karinei.Sper sa scap acum, oricum, nu m-am mai tuns deloc special sa-l pot prinde si sa arunc ce cade din elastic.E horror si nu trece cu nimic si dureaza mult din pacate, in cazul meu peste un an.
Fetelor si bebelusii vostri va tin de mana cand le dati biberonul (sau alte surse de hrana
) ??? Maiu asa ma mangaie, imi zambeste si imi vorbesteeeeeee....
taica-su' ii zice " ce barbat o sa iasa din tine daca te topesti asa cand o vezi pe mama"????

Meme de Maiu si Lulia
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici ariana f frumoasa Alessia, extrem de luminoasa.Sa va traiasca! Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010} |