Nu asculta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larasarit

Mai bine ai incerca sa ii intelegi, Delia

Adica? Poti sa dezvolti putin ideea, te rog?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Ce mame...cum sa ii dai peste manute unui pui atat de mic...numai cand ma uit la manutele ei minuscule si degetelele ei ma apuca plansul....sa le lovesc...Doamne
iar intorsul spatelui si pedepsitul cu lasatul in tarc si in camera...barbarii din care copilul nu intelege decat ca daca nu "este cuminte" adica perfect, mama nu-l mai iubeste si-l abandoneaza cu usurinta
Ma uit cu groaza in jur...primesc atatea sfaturi invechite, strambe, deplasate de la "binevoitori"...sincer nu mai pot sa le fac fata, nu-i mai suport, am ajuns sa ma izolez de cei din familie, de prieteni, chiar si pe strada ma port ca o salbatica ca sa scap de babe, neni si tanti bonevoitoare...Traim intr-o societate bolnava, bolnava
Se dau cu atata larghete sfaturi de "bine",de toate categoriile de oameni si cu copii si fara...nici nu stiu care sunt mai deplasati, aia care nu au copii si nu stiu ce presupune un copil, dar care sunt plini de sfaturi si critici, sau cei care au crescut copii, dar dupa metodele de mai sus si sunt tare mandri de ei si te indeamna si pe tine sa faci la fel; daca nu faci ca ei se uita cu niste ochi ciudati si plini de stupoare si dezaprobare ...o iau ca pe un afront personal faptul ca tu alegi sa procedezi altfel cu copilul TAU
Scuze pentru dizertatie, dar sincer...nu mai pot...am si trecut printr-o depresie postnatala,nimeni nu intelege si nu ma lasa in pace sa-mi cresc copilul MEU dupa cum simt

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Delia, te rog sa ii ingnori pe cei cu sfaturi "binevoitoare" si sa cresti puiul asa cum simti, o faci cel mai bine.
Si eu am primit sfaturi de gen "bataia e sfanta", etc...ignora tot.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Nu as cataloga toate sfaturile, primite de la "binevoitori" drept, invechite, strambe, poate un 0,00001% e valabil. Si pe mine ma deranjeaza sfaturile necerute, apar de peste tot mai ales daca bebe e mai micut..
"Binevoitorii" simt o nevoie impedioasa sa ne invete pe noi, tinerele mamici cum sa il infofolim pe copil sa nu mai aiba nici pe unde sa respire saracutul, un exemplu..doar noi de unde avem sa stim?

Mergi la inceput

Citat:

Nu as cataloga toate sfaturile, primite de la "binevoitori" drept, invechite, strambe, poate un 0,00001% e valabil. Si pe mine ma deranjeaza sfaturile necerute, apar de peste tot mai ales daca bebe e mai micut..

Aha, deci tu sfatuiesti o mama care spune ca e in depresie postanatala, presata de toti binevoitorii cu 1000 de sfaturi in care ea nu crede, sa faca bine sa ii asculte pe binevoitori.

Ma scuzi, dar sfaturi de genul "pune-i 100 de caciuli si bluze, lega-l bine, da-i suculetz de la 2 luni si sarmalutze de la 5 luni, da-i la fund, da-i peste maini, pedepseste-l de la 5 luni, lasa-l sa planga sa se invete, sa nu fie rasfatat etc,etc,etc" sunt dintre sfaturile cele mai frecvent auzite. Aste se incadreaza la acele 0,00001% ? sau nu? sunt bune de urmat?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Mergi la inceput

larasarit, daca raspunsul tau s-a vrut ironic, ar fi bun sa ne spui, pt ca eu nu prea l-am perceput deloc asa. Acu ai editat si pare a fi ironic, dar mai straduieste-te poate reusim sa te intelegem.

Sau oi fi eu batuta in cap si nu pricep. Zi-mi asa, ca pt o batuta in cap, ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Aha, deci tu sfatuiesti o mama care spune ca e in depresie postanatala, presata de toti binevoitorii cu 1000 de sfaturi in care ea nu crede, sa faca bine sa ii asculte pe binevoitori.

Ma scuzi, dar sfaturi de genul "pune-i 100 de caciuli si bluze, lega-l bine, da-i suculetz de la 2 luni si sarmalutze de la 5 luni, da-i la fund, da-i peste maini, pedepseste-l de la 5 luni, lasa-l sa planga sa se invete, sa nu fie rasfatat etc,etc,etc" sunt dintre sfaturile cele mai frecvent auzite. Aste se incadreaza la acele 0,00001% ? sau nu? sunt bune de urmat?

Eu as adauga si "nu il lua in brate, ca il inveti prost"

bazar umanitar

Mergi la inceput

Sunt o mie de sfaturi gresite dar printre alea 1000 e si unul singur bun.

Mergi la inceput

Citat:

Sunt o mie de sfaturi gresite dar printre alea 1000 e si unul singur bun.

Care?????

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Dupa ce primesti 100 de sfaturi aiurea si necerute , mai ales, necerute dupa cum ai spus, e greu sa mai iei in considerare al 101-lea sfat, fie chiar si daca e unul bun.

Mergi la inceput

Decat sa ma izolez pt a nu mai primi sfaturi as da din cap binevoitor, da asa este, aveti dreptate, mai ales ca probabil pe multe dintre acele perosane nu mai va avea ocazia sa le mai vada, fiind oameni intalniti pe strada.

Mergi la inceput