Nord Americancele traiesc sanatos! 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pumba, multumesc pentru cuvintele calde! E drept ca mi-am schimbat complet stilul de a manca, si sunt super incantata mai ales ca nu am pus nimic atunci cand nu m-am chinuit sa slabesc.
Dar stii ca voi, fetele care alergati, sunteti eroinele mele. Eu nu am rezistenta la efort, de aia pentru mine Zumba a fost excelenta, aerobicul e de mine, si din martie reiau la un centru aproape de casa. Primele ture de zumba le-am facut cu Laurajr si era tare fun, sofam pe rand pana acolo, aveam hai impreuna. Acu ea s-a mutat si nu mai suntem una langa alta...greu singurica sa ma motive :)

n-am apucat sa sun, astept sa se faca 9 si jur ca sun! pe cuvant de pionier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed15 spune:

Bravo pentru fetele care alearga, sincer cand eram mai tanara mai alergam si eu ,dar de la o vreme nu ma mai tin picioarele si-s tanara inca.
Acuma doar cand incep asa uneori sa mai vreau sa slabesc mai alerg dar cam 2 saptamani apoi renunt ca e tare greu , nu mai am conditia fizica din liceu.

Fetelor, va place spanacul, ca ma tot uit de vreo 3 zile pe net dupa retete de salata cu spanac si par tare delicioase.

Azi am sa-l cantaresc pe sotul meu sa vedem cum sta cu dieta, nu au trecut decat 5 zile dar se tine tare vad, oricum e mai ambitios ca mine. Mie raceala nu-mi da pace deloc si nu stiu daca mananc prea putin mi se face foame si cred ca e o perioada in care am nevoie sa ma hranesc asa cum trebuie.

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

asadar m-am inscris la gym. Un pas inainte!
aseara am avut primul curs de zumba, iar azi dimineata ma dureau toate cele! Ma dureau si locuri unde nu banuiam ca am muschi! Recte, crestetul capului.
Cert e ca a scos apa din mine fatuca aia ,aseara. Si stiti care-i treaba? Cred ca eu cintaream cam cu 15 pounds mai putin ca ea, numai ca ea se misca intr-un fel, mai fratioare...
I-am spus sotului ca dupa Zumba asta, daca reusesc sa ma misc la fel ca fatuca asta...pai el e cel mai cistigat!

Va pup!
Miine am cardio, miercuri Capoeira, vineri iar zumba In ritmul asta, pina-n primavara sint ileana cosinzeana. Daca ma tine inima, bien sur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bravo Simi! asa-i ca e o durere placuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

multumesc !
incerc si eu alergatul asta si sper sa ma tina .....la vara ,mi-am pus in gand sa ma duc sa alerg pe pista ,fetele se pot juca frumos ,iar eu imi fac km.

simi- bravo! eu sunt antitalent la dans daca ma hotarasc sa ma duc ,stau prin spate sa nu ma vada nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Simi, dar tu ce vrei maica sa mai dai jos, de te-ai inversunat asa tare? Ca eu te stiu piele si os, vrei sa ramana numai oasele pe tine?
Eu am tras o sperietura, dar acum mi-am revenit. Bineanteles ca s-a pus ceva in plus de la carnati, salata, cozonac, bomboanele de pom Lindz,mancatul seara, insa nu e chiar de speriat. Cu putina miscare se rezolva. Eu de mancat mananc normal, dar nu f. gras si fac atentie.
Toate bune in rest?
Carmencita
Cristian 3 ani si 8 luni si Alex, 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Zumba, chapeau! tot pun ceasul sa sune la 6h, poate poate reusesc sa ma ridic/imbrac/ies la jogging, dar pina acum am reusit doar sa maltratez bietul ceas:)0
am tinut saptamina trecuta dieta (nu litera de lege dar aproape) drept care vineri am facut o criza de stomac, m-a prins si pe autoruta, pe 15 nord pentru quebecoase, nu aveam nici cum opri, noroc ca n-am facut accident; am pus dietele-n cui (babe rablagite ca mine nu-s de asta) si reduc portiile, adaug fructe si legume in meniu;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Maru suntem in 10, cum stai?

Eu am inceput saptamana cu vointa, insa la pranz azi ceva ma intors pe dos si m-am oprit in ceva dulce. Dar cel putin am fost la sala o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

maru, nici eu nu mai pot si nici nu mai vreau sa mananc gras. imi pica tare nasol. eu incerc sa scot familionul la sala si nu se lasa dusi. uf, uf. mi s-a acrit de stat in camera de hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

azi am inceput. 2 oua, o bucata de branza proasta bine stoarsa, blueberry si acum o bucata cam mare de gratar de porc.
Maine promit sa fiu mai cuminte

Mergi la inceput