Nord Americancele traiesc sanatos! 8

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu sunt buna de batut!
am gasit drojdie proaspata la polonez, so aseara am bagat de cozonac la masina de paine! Care cozonac a iesit bestial, aseara o bucata, dimineata la ceai a doua, si ma mir de ce ma simt ca un butoi!
sa zic cat e de mare pachetul de drojdie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Delphin m-ai facut sa rid cu cele doua macaroane. Probabil e vorba de macarons, cred eu... Nu cunosc traducerea lui macarons in rom, poate fursecuri, prajiturele, cam asa ceva. Nu asta ai mincat? Sau chiar 2 macaroane, adica paste de-alea ca un tub?

Sa traiesti o mie de ani cu Easytone ai tai! Meserie! Intreba cineva de unde-i cumpar, pai de la Sportexperts, au si la Globo m-i se pare, am vazut si la Footlocker. Mese!

Eu cu Zumba pe baricade. Nu vreau sa ma dau mare, dar nu ma mai oboseste asa ca la inceput, deja cunosc pasii, incep sa fiu usor plictisita, o sa incerc un curs care se numeste Bootcamp, cred ca ajung acasa ca pisica lesinata. Marti, dupa kickbox imi tremurau picioarele in masina, ca abia conduceam. Ma gindeam cum ar fi s-o pun acum de-un accident, macar mor in forma

Hai va tzuc si va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Eu am intrebat, merci Simi de raspuns, eram curioasa daca i-ai luat in special sau ai platit suta?
Ca sa fiu sincera, mie asta imi trebe ca dupa ce-am slabit nu mai am fund, trebuie sa-l push un pic, sa pun muschii in miscare, poate poate fac si eu ceva.
Deci sa inteleg ca tu esti multumita, vorbeam cu cineva care m-a luat in ras, ca nu e posibil asa ceva si cum vand ei visuri, dar daca visurile devin realitate cu atat mai bine. Problema e ca daca ar fi un picut mai accesibili la pret, parca n-as da atata.
O zi buna sa aveti,
Carmencita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

SIMI, ma bucur pt. tine! Si pt. faptul ca incepe sa fie usor la Zumba, ca-ti place sa mergi si mai ales ca-ti plac bomboanele Reebok. Ce culoare ti-ai luat?asa-i ca ai impresia ca esti mai la inaltime?

asa e macaroane= macarons= mon petit péché mignon atata mi-au lipsit la djibouti, ca in aeroport m-am dus tinta sa-mi cumpar imediat ce am coborat din avion...

CARMENCITA, poate ca nu fac fundul frumos asa peste noapte, dar dau o alura aparte, sincer. Te simti bine, punct.
Mergi frumusel in magazin, probei exact perechea pe caare o vrei, culoare, etc si apoi, dupa ce vezi ce marime ti se potriveste si cum te simti in ei, mergi si ii cumperi de pe net.

http://cgi.ebay.ca/Reebok-Easy-Tone-Inspire-Womens-US-9-Pink-Silver-/150554217099?pt=US_Women_s_Shoes&hash=item230dbb0a8b#ht_1087wt_1137

Dana, comment tu va?

Mariuca how are you, dear?

Iselin stiu ca e ocupata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Merci Delphinuta,

Ma uit si eu pe net, insa stiam ca la SPORTEXPERTS sunt ceva reduceri, la cel din Angrignon, nu mai stiu, parca vor sa il inchida, mi-a zis o colega ca a fost si aveau stive intregi de incaltari, trebuie sa ai rabdare daca vrei sa gasesti ceva si m-as fi dus sa ii iau ca pe internet astept o mie de ani sa ajunga cu shipingul lor cu tot.
Oricum merci, nu sper eu la minuni, dar macar asa un pic acolo.
Hai Marule, ca daca ai mancat o felie seara si una dimineatza, nu e mult, poti sa mananci cate o felie in fiecare zi si intr-o saptamana sa-l termini pe tot, asta nu inseamna ca ai mancat mult.
Hai, bafta la mentinut.
Carmencita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Delphin sunt bine, chiar venisem sa mai scriu si pe aici.

Am avut citeva deadline-uri de terminat si am sarit sala vreo 2 zile.dar am fost simbata,si azi si ce mindra sunt de mine cind alerg muuult pe banda si cind ma dau jos parca ma dau de pe podium unde am luat Oscar Nu mi-am imaginat vreodata ca o sa-mi fie drag sa alerg.

Simbata am fost la un party si am reusit sa nu ma reped in platouri asa ca nu am pus nimic ba am mai si pierdut vreo juma de kg. Coonstat ca acum se dau mult mai greu jos dar nu asta e scopul meu ci tonificarea organismului.

Carmencita
nici eu nu cred in solutii miraculoase cu ceva incaltari in picioare. fa tu ceva exercitii numai ptr fund (squat, etc) si repeta-le zilnic, ai sa vezi mai repede rezultatele.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu nu am ajuns la yoga astazi, a fost cumplit de frig... am alergat pe banda acasa.
podeanu- cat alergi pe banda si cu ce viteza?
delphin- merci pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

eu nu am ajuns la yoga astazi, a fost cumplit de frig... am alergat pe banda acasa.
podeanu- cat alergi pe banda si cu ce viteza?
delphin- merci pt raspuns

pumba unde in State stai? E cam prapad acum acolo...
Alerg 18 minute (ca primele 2 merg la 10 km la ora) si apoi alerg la 13 km/hr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Dakota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Pumba, Maru cum e pe la voi? La noi ninge linistit deocamdata si nici nu ne asteptam la mari acumulari.

Nici eu n-am zis ca daca-ti pui papucii aia in picioare, gata s-a rezolvat ptoblema fundului si a coapselor. Pai daca era asa credeati ca mai vedeati celulita pe strada? Toata lumea era incaltata cu Easytone si gata, problema rezolvata. Din pacate nu-i asa de usor. Cum spuneai tu, Dana, trebuie munca multa! Dar cu ei in picioare corpul incordeaza anumiti muschi sa-si mentina echilibrul, si purtindu-i iti tonifici acesti muschi tonifici . Acum nu credeti ca am facut febra musculara de la purtat easytone Dar ajuta.

Am fost la gym si luni si aseara, ma simt tare bine! am inceput sa nu mai obosesc in halul ala de la inceput. Aseara a fost un fel de aerobic combinat cu TaeBo si ceva Pilates la sfirsit. O ora jumate Aseara am realizat ce vrea Delphinas sa spuna cu "abdomene in picioare. Poti face abdomene fara sa te pui pe jos, man! Si merg foarte bine, dovada, azi-dimineata abia m-am coborat din pat!

Va tzuc, azi trebuie sa merg la o clinica pe la St Jerome, sper s ama sune sa anuleze, ca de nu o fac eu mai incolo. Conditii meteo extreme!

Va pup si mult succes, cu sau fara papuci Reebok!

Mergi la inceput