Mamici inimoase de Constanta *135*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

va salut rapid.
Roxana, mi-a placut si 300
io sarmale am congelat si crude si facute. in functie de necesitati: nu imi incapeau la fiert, am rulat prea multe. gatite- tot asa am facut prea multe si am congelat imediat jum cantitate sa nu le arunc. sunt bune oricum.
cupilu' meu s-a jucat prin baltoace in drumul ei& buni de la scoala- acasa. rezulta dra uda leoarca pana la chilotei, ca deh, cica nu l-a ascultat pe bunicu'( el e cam soft si o lasa sa faca ce vrea din el, spre nervii mei). deci si-a udat si cizmulitele rau de tot, inca- s ude pe calorifer. si i-am zis eu ca s-ar putea sa nu aiba cu ce se incalta la scoala dimineata. si ea zice: dar nu e mai bine sa stau acasa daca nu am cu ce sa ma incalt?( mai are cizmulite, dar deh fata sa piarda ocazia, macar a incercat)
maine ma duc la lunch cu fetele de la munca.
va pup, fug sa mai citesc un pic pana nu adorm de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

mi s-a parut ca vorbeati voi de dr Sima dar am zis ca o fi alt dr nu acelasi sau ar mai fi o varianta sa fie dr asta specializata pe homeopate pt ca de la Provita clar la ea ne-a trimis pt un tratament homeopat.Mercic oricum.
Lulu te rog sa mai zici o data despre intalnire este pe 20 la ora 17?am tinut minte bine?noi venim toti 3

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata...pup inimoasele,va las ,fug ca am o manichiura aplicata de facut!see ya!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multa sanatate tuturor, ca vad ca sunt ceva bolnaviori mici si mari.

Dodo, felicitari pentru Bogdan!

Of, vorbiti de sarmale de Craciun . Imi e goaza ca nu imi termin traba si o sa petrec si ajunul Craciunului si Revelionul pe la birou.

Brad ati luat? De unde? In week-end-ul asta sper sa il cumparam si sa il si facem. Nici casa nu am mai reusit sa o impodobim anul asta. poate tot in week-end.

A, bradutul meu a fost frumusel, a stat pe scena (e adevarat ca la sfarsit se cam plictisise si nu mai statea locului) si a spus si poeziile patruns de solemnitatea momentului . Maria are in seara asta serbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
is moarta de somn.
Cornelia, la carrefour erau ieri brazi, intre 150-200 ron, frumusei. Oliv zice ca in tomis 3 in piata sunt dragutei si muult mai ieftini. in partea astalalta, la dedeman, praktiker, metro, nu am ajuns.
pup tuturor, o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata inimoaselor... Ieri am avut si noi serbare... mai mult am filmat, ca am aparatul stricat... si ca sa fiu sigura ca iese bine am preferat sa filmez... dar tot va pun si eu 2-3 pozici , azi avem serbare si cu baiatul.. tre sa plec mai devreme de la munca..

In rest emotii cu bancile, casele... socru...

Va urez o zi buna si revin curand,
Pup
Georgi

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Si am revenit cu... 3 poze...

http://community.webshots.com/album/576271949DJekIu?start=384

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

buna ziua !
Am si eu o rugaminte la voi , daca stiti un magazin in constanta de unde se pot inchiria costume pt serbare .Am o prietena care cauta de ceva timp un costumas - bradut , pt baietelul ei si cele de cumparat sunt destul de scumpe .
Multumesc

Mami de Alex( 27.07.2005 )

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Wnimra, daca spuneai un pic mai devreme... Costumul de bradut al lui Stefan l-am imprumutat deja unui alt "bradut". Imediat dupa serbarea noastra am foe trugata sa i-l dau la alta grupa. Pe 20 are serbarea si ma mai vad cu mamica respectiva abia in ianuarie.

Daca o ajuta cu ceva pe prietena ta, pentru inspiratie, este alcatuit dintr-o pelerina verde (dintr-un material lucios - o captuseala ) pe care am lipit stelute si globulete din hartie autocolanta si un coif imbracat in acelasi material, cu o steluta in varf.

Georgi, am vazut pozele! Unde ati avut serbarea? Scuze daca ai zis, dar am citit pe diagonala.

Roxana, de la Carrefour am luat anul trecut brad, foarte frumos, dar acum cateva zile mi-a zis cineva ca nu aveau...

Mergi la inceput

Cornelia.. chiar daca oi fi scris pe undeva, oi fi scris o prostie... ca eu pricepusem ca facem la Liceul SNC si in drum incolo, noroc ca imi zise barbatu ca de fapt la Club SNC in centru... Am inteles ca au platit 1 milion chiria, deci se merita. Copii pe scena si noi spectatori. A fost frumos, dar copii cam obraznici... Saraca Doamna nu-i putea face pe anumiti sa priceapa sa taca sa auzim copii care erau la recital... Unul dintre baieti se ridica si pleca de pe scena aiurea de zeci de ori... Greu e sa lucrezi cu atatia copii La gradi erau macar 2 doamne si copii parca altfel le respectau... dar acum sunt mai mari si doamna e una singura... Mila imi e de ea...

Mergi la inceput