Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
crispro spune:
BTZ, vroiam sa te intreb ce faci, cum esti? ca nu ai mai intrat... cum e Paul cu diversificarea?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro BTZ, vroiam sa te intreb ce faci, cum esti? ca nu ai mai intrat... cum e Paul cu diversificarea? ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
Suntem inca pe LM

.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
carla_2008 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 GEORGIA ai o fetita dulce foc! si ce bine sta ea in fundulet ![]() ![]() ANDREEA la multi ani iubita mamica! sa fii fericita, sanatoasa si sa fiti mereu o familie asa frumoasa si implinita ![]() ![]() si sotul se gandea sa ne ia bradut, unul mic in ghiveci, chiar daca nu credem ca ramanem acasa de sarbatori. noi nu am facut niciodata sarbatorile in Bucuresti, asa ca nu avem nimic de impodobit bradul ![]() dar de la anul gata, ne pregatim temeinic ![]() Andrei nu sta deloc singurel, mai e vreun copil asa? gresesc eu cu ceva? se mai joaca putin in patut singurel, dar sa fiu acolo si eu, sa ma vada, sa ma simta. acum doarme, am incercat sa ma culc langa el, dar s-a trezit de vreo 3 ori in plansete, asa ca l-am lasat singurel si vad ca asa doarme bine ![]() ![]() e langa mine pe pat |
de-aia sunt eu terminata,ca nici ai mei nu stau singuri deloc,intruna le trebuuie atentie(nu brate),jucat,vorbit,cantat si eventual sa le si dansez
.am 2 balansoare simple,un graco ca fisheru vostru,o paturica activitati ,vreo 4 jucarii cantatoare ,luminatoare si miscatoare,1 mmilion de jucarele mici,plus de rontait,ii mut in patuturi,in patul mare,pe paturica,in graco,jos la parrter,in baie!!!!"(asa le place acolo),ne uitam pe geam.....

.de orice se plictisesc in 10 min si trebuie saa schimbam,sa facem altceva.eu nu i-am rasfatat ,unii asa sunt pur si simplu mai curiosi,mai agitatiDenisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
| citat din mesajul lui rodyka www.youtube.com/watch?v=TRhXYhyY7eA" target="_blank">distractia cu banana _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
foarte frumoasa d-soara,ce scumpa papa ea cu pofta banana,dar nu ti-a fost frica ca se ineaca?totusi rupea bucatele
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
carla_2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Felixoiul meu face asa, vrea doar in brate, mangaiat,isi baga nasucu la sanul meu, e tare mamos. nu cred ca e alintat ci pur si simplu asa e el. Seby in schimb sta singurel,se joaca,vorbeste cu manutele, cu jucariile lui , daca ar fi fost amandoi ca Felix as fi de multplecata cu capu ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
mateo la fel face,carla e mai cuminte dar parca de un timp parca se ia dupa el,mai are momente de maraiala,oricum sta mult mai mult singura sa se joace.
fete am mai citit in carti,asa e de acum incolo,bbeii vor atentie intruna,nu stiu de ce ne plangem, e normal,doar ca unii sunt mai curiosi si mai agitati ca altii.nu tine de educatie,asa sunt unii pur si simplu
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Azi am fost la cumparaturi si am scapat de o grija...i-am luat sotului o camasa de Mos Craciun.
Fetelor, au inceput reducerile prin magazine! ![]()
Eladeea, iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!
petrecere frumoasa!
Aelita, sa-ti traiasca sotul!
Paula, cat i-ai dau lui Raul sa manace din borcanelul cu piure de morcov? I-ai luat morcov simplu?...ca eu am luat cu telina si radacina de patrunjel
Azi dimineata mi-a mancat jumatate de borcanel de mar si para. Maine ii fac eu la blender si sper sa am acelasi noroc ca si azi. Nu stiu ce s-a intamplat cu Raducu dar azi dimineata deschide singurel gurita, de parca nu mai avea rabdare pana venea urmatoarea lingurita...sa speram ca a trecut perioada de acomodare![]()
Pe la 6 p.m. am mancat o portocala si se uita la mine cum se uita de obicei, pana la un moment dat cand mi-am dat seama ca el se uita in gura mea
...i-am dat si lui o feliuta. A supt la ea pana n-a mai ramas mare lucru...si dupa a bagat-o jumatate in gura (intre limba si cerul gurii, ca pe mamelon)....stiti cat de mult m-am speriat ca i-am bagat rapid degetul in gura de i-am scos-o si nici ca nu mai pupa asa ceva de-acum in colo....mie mi-e frica!

Mirela, ii doresc lui Vladut multa sanatate si noroc!La multi ani!!!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!

Crispro, ce frumos a nins la voi! Si noi asteptam zapada
Nina
mami fericita de Radu Gabriel
16.06.2010
mov_79 spune:
Denisa si Mihnea e fascinat cand intra in baie, oricat de tare ar lange inceteaza imediat daca il duc la baie...ii place ca e colorata faianta si sunt multe sticle colorate
, azi am facut baie in vana mare , Doamne ca incantat a fost a ras nonstop cat a stat in vana, de acum o sa ii fac mult mai des baie in vana.
Rodika ce dulce e ISAAAAA
mericica30 spune:
asa e si tea mea.nu vrea sa stea singura nici un sfert de ora.cum ma vede ca vreau sa ies din camera incepe sa oracaie de ma aud toti vecinii pana la parter.in patut nu vrea sa stea ziua.sta in patul meu baricadata de perne.cred ca una din zile o ajunga sa cada din pat.
la capitolul somn- ziua in fiecare zi stam din ce in ce mai prost daca doarme toata ziua 3 ore adunate e mult.ma bucur totusi ca doarme toata noaptea .daca nu ar fi dormit nici noaptea as fi fost terminata pana acum
la capitolul diversificare desi mancam foarte bine piureul de legume si cerealele ,ma cam chinui cu fructele.am incercat in toate felurile si fierte si nefierte si sucuri si piureuri,mar portocala,mandarina, pere,se stramba la ele le da afara cu limbuta si icneste ca si cand i-ar fi scarba.la piureul de legume mananca cu o pofta.nu pot sa-i dau eu repede pe cat ar vrea ea ca mi-e ca se ineaca
dragaicaesti o fericita cu Seby tau asa cumintel si linistit
vreau si eu asa 
acum va doresc o noapte linistita.sunt terminata dar ma duc sa am grija si de sot
noapte buna
Roxana_Theo spune:
Cristina, multumim de incurajari.
In seara asta l-am cantarit pe Theo, caci duminica e zi de cantar. S-a agitat foarte tare si nu suntem foarte siguri pe greutate. Insa din pacate cea care a fost afisata cel mai des este cu 100 de grame mai putin decat saptamana trecuta. Sunt tare suparata din cauza asta. Intr-adevar el si-a redus mesele la 4 pe zi, si desi nu mananca mult cantitativ eu zic ca-i dau cat cred eu de concentrat. Dar se pare ca nu-i suficient.
Maine seara vom repeta cantarirea si daca iese la fel ca in seara asta, va trebui sa-l sun pe pediatru (la insistentele sotului meu). Desi nu stiu ce ar putea sa faca. Ptr ca el nu are pofta de mancare pur si simplu. Are zile cand mananca mai bine si zile cand mananca mai prost. Analize bune. Copil vesel si vioi; plin de energie. Abia astepta sa vina rezultatul sumarului de urina si al examenului coproparazitologic.
Cateodata asa mi-as dori sa nu mai am cantar. Ca asa tot timpul sunt stresata ca mananca copilul putin, ca nu ia in greutate suficient. Parca nici nu ma pot bucura pe indelete de el.
Ma rog, v-am innebunit. Insa sotul e cu laptopul in brate si la ora asta caci tot are de lucru, asa ca m-am descarcat si eu aici la voi.
Va urez o noapte linistita tuturor.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Victo spune:
sa va zic ce trzanaie am facut..am uitat usa la copil deschisa (noroc ca numa sus, rabatata) cam o ora!
acu cd am binevoit s ao inchid are bietu de el 15 grade..am descis usa la living, i-am mai pus un sac de dormit deasupra..uff..si el cu capu golut..cu aerul asta de -8 grade..ziceti voi dc is normala la cap!
si mai sunt si necajita ca in 17 zile n-a pus nimic nimic pe el..imediat face 5 luni si are 6,74 kg..in seara asta s-a chinuit sotu cu el de i-a dat 30 ml LP..ca am zis ca de la mine nu vrea, ca stie ca are tzitzi..atat a stat de el, pana a adormit bietu copil :):)
am beut azi 4 cani de ceai pt lactatie..2 pahare de bere FA..ufff..
edit..vad ca s-0au facut 16 gr..dar tot sunt necajita, desi nu e chiar lg geam..da totusi..e iarna iarna..ioooiii...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

delfinasul
printesita