vreau un somn bun!
M-am saturat de salteaua mea cu arcuri. In 10 ani am schimbat 2 deja. Ma dor spatele, soldurile si tot corpul. Dimineata ma trezesc ca batuta. Un arc imi iese in coaste, unul cine stie unde. M-am saturat sa incerc firme no name. Dau 5 milioane si in 4 ani e terminata. Si in plus nici nu ma odihnesc defel. Am pus ochii pe o saltea de la Dormeo. Dormeo Memory 2+12 Silver Plus. Scumpa. Dimensiunile patului meu ar costa cam 1800 lei. Are garantia formei pe 10-15 ani, nici nu mai stiu. deoarece e asa de scumpa si banii nu ma dau afara din casa, intrebarea mea e: se merita? Aveti, sunteti incantati de ea, ati avut v-a placut sau nu, aveti cunostinte care au, ce spun? M-am laudat unei prietene hotarata ca o comand si mi-a spus sa citesc pe siteuri cum ca parerile ar fi impartite. Cica creaza tot felul de alergii. Sa fie adevarat? Eu nu vreau decat sa dorm bineeeeeeeee! Pls ajutati-ma. Accept si alte sugestii mai ieftine!
Raspunsuri
capcaunul spune:
Mai bun ca www.aventurilapescuit.ro/out/big_foto/members.08_08_25/members_1556_20676_96a22bf.jpg" target="_blank">asta nu gasesti!
accept92 spune:
Am eu Dormeo, dar nu cea mai scumpa. A noastra e cea simpla ortopedica. Este o minune de saltea. O avem de 5 ani, n-am ce sa-i reprosez. Sunt atat de incantata de ea incat si fetitei i-am tot dormeo cand a trecut la pat junior. Deci parerea mea e ca merita, si este foarte buna si cea simpla, aproape la juma de pret fata de cea care iti face acum cu ochiul.
silvana_salajan spune:
Capcaunule iti doresc macar o noapte linistita in burta saltelei tale. Eu aveam o problema aici si tu iti bati joc. Sa iti fie rusine.Accept, merci. Deci e buna zici si una mai ieftina. Hmmm, foarte tentant. Alergii zici ca nimic? Cica spuma respectiva ar avea vreo hiba?
lbelciug spune:
Eu iti recomand sa iei de la ramedepat . ro sunt f bune.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
ina.click spune:
De cele de la Ikea stie cineva ceva?
Ca pret sunt variate.
Doar ca Ikea are o gama suprinzatoare de ...standarde calitative. Pot sa cumpar ceva foarte bun de acolo sau un mare stift. Parca-i tombola.
26 +
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan Eu aveam o problema aici si tu iti bati joc. Sa iti fie rusine. |
Ti-am raspuns EXACT la intrebare. Nu vad de ce sa-mi fie rusine.
Altfel, ce solutii practice ar fi daca tu simti bobul de mazare indiferent de parametrii saltelelor folosite?
Rufus spune:
Am fost de curand la Ikea si am luat (intamplator) un pliant despre saltele. Nu am nevoie, dar recunosc ca ma preocupa ideea. Am vazut ca-s multe aspecte, care diferentiaza saltelele astea. Cred ca m-as duce acolo daca ar fi nevoie.
Vezi? E chestie de informare...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan Accept, merci. Deci e buna zici si una mai ieftina. Hmmm, foarte tentant. Alergii zici ca nimic? Cica spuma respectiva ar avea vreo hiba? |
Pai ce recomandare mai buna vrei decat ca am luat-o si copilului? Nu stiu ce hiba se presupune ca ar avea spuma, noi nu suntem alergici la ea.
silvana_salajan spune:
Merci tuturor de raspunsuri. Capcaunule, sper ca ai sesizat tonul zeflemitor si nu te-ai suparat. Zau ca nu e vorba de bobul de mazare, insa sunt foarte dar foarte suparata pe saltele cu arcuri. Eu stau la cucuietii din deal nici vorba sa ajung la Ikea. De asta ma intere o firma care vinde online. O sa mai caut. Tks!
ina.click spune:
Imi cer scuze pentru trasul topicului spre mine, dar vroiam sa intreb daca pentru nou nascuti saltelele acelea cu fibra de cocos sunt ok.
Am intrebat ici colo si am obtinut 3 categorii de opinii:
1. Da, sunt excelent, fibra de cocos face minuni dar nu stim exact ce anume.
2. Nu, sunt o fitza.
3. Nu, put a amoniac.
...?
Nu sunt foarte scumpe dar ...io stiu? sa iau, sa nu iau...
27 +