Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

La multi ani Miruna, sa fi sanatoasa si fericita!

Cand credeam ca incep sa ies si eu din butoi, ma adancesc tot mai mult.. acum sunt sigura ca mine nu ma duc la doctor si ma intreb daca voi reusi sa ajung saptamana asta .. ceva mai devreme eram pe punctul de a chema salvarea pentru Tanya, nu m-am speriat niciodata ca acum... de vineri seara tot face febra 38.2 - 38.4 rectal, azi s-a jucat iar cand i s-a facut somn am luat-o in pat intre noi. ceva mai devreme s-a trezit si a inceput sa se agite si sa se screama ca si cum ar fi constipata apoi brusc s-a inrosit spre invinetit toata si a inceput sa tremure, sa respire greu si sa incerce sa planga dar nu prea reusea si avea pielea extrem de uscata. initial i-am dat eferalgan si i-am pus termometru in fund dar l-am tinut doar 2 min si a crescut la 38.5, cand am vazut-o cum face i-am bagat si un sfert de supozitor de novocalmin, am deschis geamu si am pus-o pe burta mea, i-am spus sotului sa fie pregatit sa cheme salvarea.. din fericire in 2-3 min s-a oprit din plans si tremurat, culoarea a inceput sa ii revina, a respirat bine si a inceput sa bea multa apa. incet, incet a inceput sa-i scada si febra, iar ea sa gangureasca, sa ma strige, apoi sa se joace si sa rada chiar daca febra nu-i scazuse de tot Maine trebuie neaparat sa ajung cu ea la doctor asa ca nu am cum sa ma mai duc eu. Acum nu stiu in care din urmatoarele zile o sa fie nasa acasa sa o las cu ea si nici daca o sa mai am bani sa ma duc eu, cel punin nu pana la sfarsitul saptamanii.. dar asta e .. macar sa-mi vad eu fata bine si sa nu ma mai sperie cum a facut azi..

multa sanatate tuturor bebeilor bolnaviori ca tare greu e sa-i vezi cum sufera si sa nu-ti poata spune ce-i doare, doamne ajuta sa nu mai trecem prin episoade dastea!

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI MIRUNA!

Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de minunea ta si sa ai parte numai de bucurii!

LA MULTE LUNITE SOFIA MARIA!

Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si voioasa.

sanatate multa DENISA pentru toata familia.

CARMEN sanatate multa si voua si multa putere mamica draga.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani draga Miruna! Tot ce-ti doresti in viata sa devina realitate si multa sanatate!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

La Multe Lunite Sofia!
Denisa, sanatate maxima tie si Mayei! Aveti grija de voi!
Andira, Doamne ce te mai chinui si tu, insanatosire grabnica fetitelor! N-am idee cum faci fata!
Stanucel, eu sa stii ca tare te invidiez ca mai ai cu cine sa lasi pe Adelina, intr-adevar, toate mamicile au nevoie sa-si incarce bateriile din cand in cand! Numai eu nu am cu cine s-o las pe Diana, oooof! Asa ca nici vorba de incarcat vreo baterie, raman cu ea descarcata!
Rebiana, ai si tu grija de tine, mai odihneste-te; sper sa treaca durerea de amigdalite curand! Multumesc pt postarea colindului, superb!
Am ras la bancul Ellei, un fel de tragico-comic bancul! Pai, pana la urma o sa vedem profesorii predand pe gratis!

Poze

Irene, mami de Diana

Mergi la inceput

Bluekidoo, Doamne, prin cate ai trecut cu pitica ta! Bine ca si-a revenit repede, multa sanatate! Si tu ai grija mai multe de tine!

Poze

Irene, mami de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Ca tot ati amintit de bancul ELLEI, m-a uimit ce mi-a spus o colega de catedra zilele trecute, dupa ce a luat salariul: este lector si a luat 800 si ceva de lei
Pai astia nu ma vad inapoi la catedra mai repede de doi ani, ca acum iau mai mult si stau si acasa.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

La multi ani Miruna!

Irina a racit si ea un pic. Ii curge nasucul si tuseste.
O duminica placuta in continuare mamici.
Multa sanatate!

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

acum stau si ma gandesc ca poate nu am procedat chiar bine.. cred ca ar fi trebui totusi sa chem salvarea sa o consulte sa vad de la ce tot face febra... acum binenteles ca iar are putina febra si cred ca in seara asta stau planton langa ea ca sincer imi e tare teama sa ma culc stiind cat de brusc a debutat mai devreme... of cat de inspirata am fost sa o culc dupamiaza cu mine desi ea obisnuieste sa doarma doar in patut, acolo se simte cel mai bine... imi e asa teama sa nu se repete scena de azi, si la noapte... nu stiu cum am reusit sa-mi pastrez sangele rece si sa actionez desi tremuram toata de frica si neputinta de a intelege ce o doare sa o ajut.. si acum ma ia tremuratul cand imi amintesc, asa cum am tremurat cand m-a sunat mama sa vada ce face fata si i-am povestit si cand i-am povestit nasei. Mama mi-a spus sa ma linistesc ca astfel de momente sunt inevitabile pentru o mama, toate trecem prin asa ceva la un momentdat. toti copii trec prin etape dastea din cauza racelii sau din alte cauze.. important este ca mama sa-si pastreze calmul, sa nu se panicheze si sa ia masuri pentru a depasi situatia iar copilul sa-si recapete sanatatea

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Bluekidoo vai de mine ce spuit tu acolo..Bravo tie ca ai reusit sa fii calma. Stiu ca asta e cel mai important..dar nu stiu cum as reactiona..offf...Sper sa se faca bine micuta .

Noi raportam prima cazatura. Inca imi tremura mainile si stomacul. L-a pus sotul in scaunelul de masa, ca sa ii dau iaurtelul si a plecat. Eu amestecam iaurtul cu braza si mamaliga..si cand am auzit busitura am zis ca acolo raman. Nu stiu cum a reusit sa impiga tava de la scaunel ..cert e ca era pe jos...A plans cam 5 min. Acum e vesel se joaca la el in patut..a mancat si iaurtul..nu stiu ...pare OK...dar eu nu sunt. Numai cand ma uit cat de inalt e scaunul mi se face rau.

Si asa zi buna avusesem azi: azi am vazut dintocul nr 5 - sus drepata, asa ca am luat 2 body albe si un sac de dormit super misto din cora: sunt grosute, f lungi, dar au capse pe margine si se fac mai scurte, au si maneca lunga si sunt doar 59lei.

Acum imi vien sa plang de nu mai pot, dar daca ma vede plangand il agit si pe el, asa ca incerc sa ma abtin

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

briza stai linistita..nu vrei sa sti cate cazaturi a luat Tanya.. o data din canapea cand avea 4 luni , din pat (care este foarte inalt) pe la 6 luni, iar de cand se ridica in picioare am pierdut numarul.. si slava domnului nu are nimic, nici macar o urma mica.. acum ca invata sa stea si fara sustinere deja nu prea mai cade, decat cand se ridica pe scaunul de la birou care se invarte... dar tre sa ne pregatim pentru perioada cand or sa invete sa mearga nesustinuti. atunci sa vedeti cazaturi

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput