Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 11
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Bella a fost vb k nu te mai gandesti la rosu ![]() Chiar dak bb al tau va fi fata o vei visa imbracata in cu totul alta culoare...D c crezi k maj fetitelor sunt imbracate in roz! ![]() ![]() ![]() Ancuta , in curand ![]() |
aca ma faci s ard de mor...esti o scumpa...m-ai inbolnavit de optimism

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui lary74 ANCKUTA ITI TIN PUMNI STRINSI !DOAMNE AJUTA!SI APOI SA NU NE UITI SA NE IEI CU TINE!NU UITA ![]() ![]() ![]() |
cum sa nu ne ia? o s ne traga pe fiecare in parte la odisee...

anca apropoa ai PM
aspiranta la bebik
Monique77 spune:
hello,
felicitari Cucka!!!!!
am patit exact ca tine - ieri dimineata temperatura 37.1 azi dimineata TB 36.8
azi trebuie sa imi vina uracioshii
m-am gandit ca e de la ei scaderea TB
ieri seara am luat insa un paracetamol - imi crapa capul - credeti ca influenteaza TB?
sanii vad ca sunt tot usor durerosi, n-a scazut durerea de ieri. ma doare ci burta/mijloc.
azi e a 25 zi la mine un ciclu tine maxim 24 zile-se intampla sa vina mai devreme insa mai tarziu...
sa indraznesc sa sper? ![]()
am un test clear blue dar mi-e frica sa-l fac 
lary74 spune:
BELLA imi pui te rog si mie cum sa scriu mesajul anume pt. o persoana.Ca raspuns la o intrebare sau ca o complrtare la ce a spus.Sper sa intelegegi ce iti cer.Eu sunt cam tolomaca asa ca te rog daca poti sa explice babeste.Sincer nu ma descurc prea grozav cu calc.Iti multumesc mult!

bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui lary74 BELLA imi pui te rog si mie cum sa scriu mesajul anume pt. o persoana.Ca raspuns la o intrebare sau ca o complrtare la ce a spus.Sper sa intelegegi ce iti cer.Eu sunt cam tolomaca asa ca te rog daca poti sa explice babeste.Sincer nu ma descurc prea grozav cu calc.Iti multumesc mult! ![]() ![]() ![]() |
vezi ca deasupra mesajului la care vrei sa rasp tu e o iconita pe care scrie reply with quote( e ca o pag cu o saheata albastra pe ea)
sper ca ti-am fost de ajutor

aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
sau mai exact cum te uiti la mesaj o s avezi deasupra scris cu rosu PM e dupa pm e o pag cu o saheata...dai click pe ea si rasp sub ce a scris pers la care vrei tu sa faci completare
aspiranta la bebik
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Monique77 hello, felicitari Cucka!!!!! am patit exact ca tine - ieri dimineata temperatura 37.1 azi dimineata TB 36.8 azi trebuie sa imi vina uracioshii m-am gandit ca e de la ei scaderea TB ieri seara am luat insa un paracetamol - imi crapa capul - credeti ca influenteaza TB? sanii vad ca sunt tot usor durerosi, n-a scazut durerea de ieri. ma doare ci burta/mijloc. azi e a 25 zi la mine un ciclu tine maxim 24 zile-se intampla sa vina mai devreme insa mai tarziu... sa indraznesc sa sper? am un test clear blue dar mi-e frica sa-l fac ![]() |
teoretic paracetamolul nu influenteaza ,doar daca nu cumva aveai o stare subfebrila si dupa el ti-ai revenit.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Monique77 spune:
incerc sa imi adaug graficul de pe fertility friend, daca nu reusesc Bella, imi explici tu cum sa fac? ![]()
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Monique77 incerc sa imi adaug graficul de pe fertility friend, daca nu reusesc Bella, imi explici tu cum sa fac? http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php |
cu X sunt bifate zilele in care am luat paracetamol pentru durere de cap
lary74 spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed [quote]citat din mesajul lui lary74 BELLA imi pui te rog si mie cum sa scriu mesajul anume pt. o persoana.Ca raspuns la o intrebare sau ca o complrtare la ce a spus.Sper sa intelegegi ce iti cer.Eu sunt cam tolomaca asa ca te rog daca poti sa explice babeste.Sincer nu ma descurc prea grozav cu calc.Iti multumesc mult! ![]() ![]() ![]() |
vezi ca deasupra mesajului la care vrei sa rasp tu e o iconita pe care scrie reply with quote( e ca o pag cu o saheata albastra pe ea)
sper ca ti-am fost de ajutor.MULTUMESC