Unde se ambaleaza cadouri contra cost in Buc?

Unde se ambaleaza cadouri contra cost in Buc? | Autor: annablue

Link direct la acest mesaj

Mamelor, vin la voi cu o intrebare ca nu stiu unde sa caut si intru in criza de timp.
Unde as putea gasi un fel de stand de ambalat pt cadouri luate de la un magazin la care nu mi le pot ambala? Sau daca am eu ceva cadouri pe care nu ma priceo/nu am timp sa le ambalez si caut undeva pe cienva contra cost sa le ambaleze?
Stiu sigur ca in mall-urile din Bcuuresti se gasesc, dar nu stiu exact unde (eventual la ce cost)?
Ca sa nu umblu sa le iau la rand, va intreb pe voi, cele care ati folosit asa ceva in anii trecuti.
Unde ati ajuns sa ambalati cadourile in anii trecuti sau anul asta?

Astept cat mai multe informatii de la voi si va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In galeriile comerciale. Anul trecut am vazut in Cora Pantelimon, in Baneasa. De fapt in Baneasa am vazut si anul acesta, in fata la Bamboo. In Cora n-am ajuns inca. Presupun ca in toate Mall-urile exista.
Eu am noroc cu un bunic meticulos si priceput .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Mall Vitan, la subsol, langa lifturi
Era un stand in Unirii, langa scarile rulante , aripa Splai
Cora Pantelimon
astea le stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Eu ma duc la Unirea jos la parter. E mai aproape de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Ina majoritatea Mall-urilor si la intrarea in supermarketuri, mai ales acum i preajma sarbatorilor sint standuri care fac asa ceva. In Aushan titan , la intrare in Bamboo, Mall Vitan jos , la Sara Blu etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

In Sun Plaza am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

La Plaza Mall in fata la Bamboo...in mod normal ei ambaleaza cadouri cumparate de la ei...dar cred ca daca ii dai ceva fetei de acolo iti ambaleaza.

Si anul trecut mai era si la Diverta in acelasi Mall. Anul asta nu am vazut.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Va multumesc mult pt raspunsurile rapide.

Nu am stiut ca sunt asa multe locuri si ma gandeam sa nu le iau la rand si sa nu gasesc, ca timpul nu-mi permite sa bat mall-urile.

Acum ca am info, nu-mi mai ramane decat sa primesc comanda de jocuri puzzle pt copiii din clasa baiatului meu si sa ma deplasez acolo sa le ambaleze. Sunt 24 de buc si sper sa nu am probleme sa se sperie biata fata cand o sa ma vada...

Mergi la inceput