Gasisem mai demult, dar am pierdut, adresa unui magazin care vindea piese de schimb pentru pompe Avent Isis in Bucuresti. Eu am reusit sa pierd ambele valve mici si am neaparat nevoie de pompa ca sa ma mulg la serviciu.
Acelasi procedeu facut manual m-a lasat de-a dreptul traumatizata, pur si simplu mi-e greu sa ma mulg si ma doare sanul groaznic vreo ora dupa procedura, nu rezist prea mult asa.
Please help!
De ce nu incerci direct la importator? Poate nu te pot ajuta personal dar sunt cei mai in masura sa-ti spuna spre cine distribuie piese de schimb...
VAVIAN PHARMA
Bvd Basarabiei nr.256,corp 10
Sector 3,Bucuresti
Tel.0212034763
Suna la importator. Eu am cumparat de la ei piese pt pompa Avent, pe perioada targului Baby Expo.
Rodica Andronache
021-2034763,64,65 Nikol
ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
Eu am avut probleme cu valva aceea,imi tot cadea in timp ce imi scoteam laptele si am sunat la Bucuresti la importator si mi-au trimis contracost alte cateva valve.Au fost foarte prompti.
Multumesc mult. Aviz amatoareloor, Vivian Pharma este solutia :)
Am sunat intr-adevar la ei vineri si-mi dau componentele de care am nevoie. Ma duc luni sa le iau, m-au rugat sa ajung pe la Faur, la "sediul central", Bd Basarabia 256, la FAUR.
Au fost foarte amabili si mi le-ar fi dat inca de vineri dar eu lucrez dupa-amiaza si nu aveam cum ajunge la timp.
Eu nu stiu unde poti gasi componente pentru pompa de san de la Avent stiu insa ca daca inainte sa te mulgi cu pompa manuala iti mulgi putin sanul si il umezesti cu putin lapte nu ar trebui sa mai doara.
Eu m-am muls 7 luni cu pompa manuala desi am si automata.
Nicoleta pentru AVent pompa manuala cautam piesa. M-am muls manual = cu mainile. Si asta ia mult timp daca vrei sa golesti un san plin cu lapte, cel putin pentru mine asa s-a intamplat. SI eram destul de stresata din cauza asta si nu am reusit sa scot prea mult lapte, cu pompa scot 100, fara pompa am scos cam 80 in prima zi cu sanul angorjati si 40 a doua zi si mi-a ramas sanul cam plin, il simteam la mana.