Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)
Raspunsuri - Pagina 5
mimonix spune:
Hihi , al meu parca e Papa Benedict
Doamne iarta-ma 
Am venit de la Mos . Nimic nu i-a placut, s-a miortait tot timpul, a fugit de la party ca era prea multa lume si prea multa galagie
dar cand a aparut Zana a amutit si apoi cand a venit Mosu' s-a infiintat in poala lui fara discutii
Interesu' poarta fesu
A primit "cotou" si a fost f happy pana a observat ca erau si alte jucarii, pentru copii mai mari un pic, cu alte masinute
Si s-a pus pe furat cadourile altora, pe jelit ca vrea si el, etc pana am plecat si ne-am dus la Kaufland sa reparam greseala Mosului
Ce-i fac eu Mosului ala daca-l prind, sa va luati adio ![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
gudinde spune:
Mda ... astazi noul coleg, ala care era in locul colegului care s-a pensionat ... ne-a anuntat ca pleaca.
Daca acum stau mult peste program, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi de acum in colo.
Asta a fost pe post de Ho, ho, ho, Merry Christmas!

Trecand la lucruri mai placute.
Kya mi-a ramas sufletul la bucataria aia.
De vis va fi si camera Zanei.
Mai aveam ceva de zis, dar parca mi-am pierdut cuvintele. Revin mai in colo ...
Olguta

ursuleata spune:
Buna seara!
Am fost azi la doctor si am dinti mumosi. Am intrat sa-l laud pe vlad, care a fost cu mine si a stat 45 de minute ca un ingeras. Toate asistentele si cele 2 dr s-au mirat ce baiat cuminte am, cum a stat el fara sa se supere:)). eu le-am zis ca e cuminte dar probabil credeau ca exagerez.
Ramo
, pe mine nu ma mai deranjeaza dezordinea de cand am realizat ca eram singura deranjata de ea in aceasta casa:), si, ca sa-mi fie bine, nu ma mai intereseaza. Fac curatenie cand trebuie nu in fiecare zi, in fiecare zi strang puzzle-uri de pe jos, efectiv m-am saturat sa pun piesele la locul lor. Vlad face zilnic puzzle-uri si vrea sa faca multe, sa le puna frumos unul langa altul....apoi vine albert, le strica si vlad se distreaza si i le arunca in cap...iar eu raman sa strang cate 10-12 puzzle-uri de cate 60-100 piese
si in stilul asta nu mai am timp de nimic![]()
Voi sunteti bine? nu mai am timp sa citesc din urma, sper ca suntet toate bine.
Va pup dulce.
natynic spune:
Buna seara!
Vali, am incercat de 2 ori sa pun pozele cu casuta Iuliei si pe webshots dar nu stiu de ce nu merge site-ul...
. Oricum, casuta respectiva e o carte pe care o deschizi si apare casuta de carton, in relief, e un deliciu. Erau si variante "albastre", cu tematica probabil pt baieti. Se gaseste la Noriel.
Ursu, moaaama, 45 de minute cuminte la dentist...Care e, mai, reteta ta de copii ATAT de cuminti??
Ati vazut vreuna din voi asta? I-am comandat si eu 2 CD-uri Iuliei, au venit si sunt f dragute si a fost incantata sa-si auda numele cantat acolo
Cred ca o sa ma inscriu la o lectie demonstrativa de Fastrackids cu Iulia; asta dupa ce m-am uitat pe site si am intrebat-o si pe Maxinne ce parere are (f buna, Vali
). Sa vad cam cum e si daca ii place si fetei...In conditiile in care mai devreme de toamna anului viitor nu am de gand sa o dau la gradi mi se pare o chestie super utila pt ea si pe care merita sa dau banii. Si inteleg ca exista si un centru langa Plaza, adica aproape de mine...Va tin la curent.
Kya, bucataria e faina dar nu genul meu, insa viitoarea camera a Sanzianei m-a ofticat rau-rau
(glumesc, sa dea Domnul sa se bucure de ea cat mai repede). As dormi eu in patutul ala 
ursuleata spune:
Am pus un filmulet! enjoy.
Naty, vladut asa este el , f rabdator, ca ma-sa
![]()
Edit: Acum il pun
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=ce014b9adf6f4aff06b99e
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Ursu, si filmul? --------------------- Vine Craciunul! ![]() |
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=ce014b9adf6f4aff06b99e
Nicoleta spune:
Ursulico, ce baiat priceput si istet ai!! Pai aveam si eu un filmulet, cu puzzle, dar ma rusinez acum sa-l pun... Foarte tare puiul tau!! Si ce puzzle complicat! 
---------------------
Vine Craciunul! 
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele???
Kya am vazut si eu bucataria foarte frumoasa, dar la fel ca si Naty sunt si eu ca nu-i genul meu....oricum sunt superbe si camerele....sa stii ca te admir pentru rabdarea ta...dar cred ca merita asteptarea ca o sa iasa ceva super bestial

....eu sunt mai nerabdatoare de fel![]()
Vali, ai facut sapatauri si pentru mine legat de femeia pentru curatenie???
Bubule daca citesti te rog si pe tine, daca poti sa-mi recomanzi pe cineva pentru curatenia de Craciun si pe urma sa vina saptamanal...pleaseeeeeeeeeeee
Luny, eu bag si carpele colorate la clor, bine nu am foarte multe si alea care sunt de calitate nu au nici o problema cu delcoloratul, iar alea care se decoloreaza sa fie sanatoase ca mi-e imi trebuie carpe curate ![]()
![]()
![]()
noi maine avem o zi full: mama pleaca la sor-mea la Paris,dupa amiaza Antonia este invitata la ziua la doua fetite, vin si socrii la noi

, sper sa supravietuiesc zilei de maine, iar duminica ne ducem impreuna cu prietenele Antoniei la un spectacol de teatru de papusi dupa care vine Mos Craciun cu cadouri

ursuleata spune:
Nico
, face puzzle-uri cu 100 de piese, ii plac tare mult... si mie, si eu fac cu el
. Pune filmuletul pls.
Bitza, eu stiu pe cineva care face curatenie dar nu stiu cati bani ia, este mama unei prietene. Sa-mi zici daca vrei sa o intreb, cate camere ai etc.