Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

BRAVOOOOOO MELYYYYYY, SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

7 saptamani si un pui sanatos!
Revin cu detalii mai incolo

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !

ce emotii, Doamne!!! cred ca nu mai poti de fericire!!! te pup cu drag!!!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mely ce må bucur!!!!!!

Hai ca nu esti decat cu 20 de såpt mai micå decat mine dar suntem gravide in acelasi timp a doua oara! Ce frumos!!!

Cine mai doreste så ni se alåture vå rog cererile se pot depune pana la data de 6 martie cu posibilitate de prelungire pana pe la mijlocul lunii iulie

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 28+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Va pup pe toate si va multumesc din suflet!

Iulika,colega mea de sarcina ,la tine pup burtica

Ce frumos e totul...

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 7+

Thank God it's Christmas !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

7 saptamani si un pui sanatos!
Revin cu detalii mai incolo

nici nu stii cat ma bucur !!
sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, cu bebe sanatos si mami mereu fericita!

ma bucur sa le vad si pe cele 2 S-uri din cta, marile absente pupam pe Alba ca zapada!

imi pare rau ca a racit Andrei, vad ca si Carinu e mucioasa si tot ragusita, parca prea usor s-a lipit de ea, sper sa nu fie grav ..

as mai vrea sa stiu si de Mada..oare nu ne mai iubeste deloc?

cat despre doamna care a avut de comentat despre Ana noastra, i-as fi zis cateva de dulce, exact cum a zis cineva mai devreme, gen "am observat ca nu rade decat la persoanele bune/frumoase/placute ..tztz ce ti-e si cu copiii astia, ei simt " si gata !
mami Dananu mai lasa pe nimeni sa te faca sa-ti pui intrebari despre dulcica voastra, este perfecta, foarte inteligenta si placuta si scumpa!

.. azi am fost scoasa din sarite de incompetentele de la posta, cred ca daca nu ma servea vaca aia de la ghiseu bagam mana si o dadeam cu capul de monitor! am stat la 3 cozi, era plin de tigani si batrani ..un aer greu si o harmalaie ...eu cu carinu dupa mine, proaspat cazuta in baltoaca.. si indrazneste a 3a cucoana sa ma trimita la alt ghiseu?! eu sunt o gingasa de obicei, tac si execut, nu stiu de unde am luat cuvintele si am inceput sa tip "ma serviti imediat !! nici nu discut" saraca s-a uitat in ochii mei si nu a mai inchis ghiseul ..

draga luto sanie zici? o sa incerc sa ma execut ..altceva ce-ati mai dori si nu gasiti in englandia?

...si imi mai e un dor sfasietor de a mea Epi, de complicitatea noastra, de nebuniile ei cu Costache ..eu cred ca a fost ceva intre ei, chiar daca nu recunoaste...hmmm, vremuri apuse

..si mai am emotii pt teledonul nostru ..multumim mult teki pt tot! chapeau!

(—`´—) ./ | \ . '~' ' '** ' ' '* ~~~*' ' *' '~' '* '' * ~**~ * ''* ' • Merry • ' * ' ' * ' ~~**~~ ' * '' ' ' • ' Christmas ' • ' ' '' ' * ~~~~~~ * ' ' | *2010*2010*2010*2010*2010*

..... Carina put the C in Christmas ! ..and the other baubles and letters are her friends !

Mergi la inceput

Lili,multumesc de idei . I-am luat azi o vestuta din puf alb si moale,tare frumoasa. Ma gandeam sa-i dau o helanca alba pe sub si cam atat. Nu stiu inca la pantaloni ce sa aleg...

Dana,subscriu la ce au zis si fetele.N-are rost sa-ti bati capul cu asta...invata insa o replica buna,si daca te mai intalnesti cu babete destepte,le-o zici pe sleau

Techi,mi-e si rusine de mine.Ieri n-a mai ajuns Calin la banca si azi am uitat sa iau nr de cont la mine cand am fost in oras. Maine fac tot posibilul sa trimit pe cineva la banca .

Ma bucur tare mult ca incet,incet se aduna banii...si ma bucur si mai mult ca ati gasit carucior

Mergi la inceput

Citat:

Lili,multumesc de idei . I-am luat azi o vestuta din puf alb si moale,tare frumoasa. Ma gandeam sa-i dau o helanca alba pe sub si cam atat. Nu stiu inca la pantaloni ce sa aleg...

Dana,subscriu la ce au zis si fetele.N-are rost sa-ti bati capul cu asta...invata insa o replica buna,si daca te mai intalnesti cu babete destepte,le-o zici pe sleau

Techi,mi-e si rusine de mine.Ieri n-a mai ajuns Calin la banca si azi am uitat sa iau nr de cont la mine cand am fost in oras. Maine fac tot posibilul sa trimit pe cineva la banca .

Ma bucur tare mult ca incet,incet se aduna banii...si ma bucur si mai mult ca ati gasit carucior

YESSSS!!!! Asa semnatura sa tot vezi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Mely ce må bucur!!!!!!

Hai ca nu esti decat cu 20 de såpt mai micå decat mine dar suntem gravide in acelasi timp a doua oara! Ce frumos!!!

Cine mai doreste så ni se alåture vå rog cererile se pot depune pana la data de 6 martie cu posibilitate de prelungire pana pe la mijlocul lunii iulie

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 28+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

of of mai mai, sper sa va prind din urma

somn usor

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Alex,

Mda,deci vestuta e din blanita,nu din puf

A nins la noi toata ziua...e o zapada afara,ca in iernile din copilaria mea. Am vrut sa-i scot pe pici pe la 8 la o tura cu sania dar nu m-a lasat Calin,ca si asa is cam raciti. Dar maine nu cred ca ma pot abtine sa nu-i scot la o tura

Mergi la inceput

Vreau si eu zapadaaaaa!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput