Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata!
a venit indemnizatia , facut donatii, comenzi, plati, activat hormonul raspunzator cu fericirea sa-l ia naiba de incompetent!
astept sa ma cuprinda starea respectiva ..si astept..si nimic
io nu renunt la niciun puzzle, asa, de nervi!
va pup, am pisica ragusita si nu inteleg ce zice, asa ca-s ocupata azi!

..........................…………(—`´—)
..........................…………./ | \ .
..........................…………...~.
..........................………, '** ' ,
..........................……. '* ~~~*'
..........................….. ' *, '~ ' ,* '
..........................….' * ~**~ * '
..........................…' * , • Merry • , * '
........................…' * ' ~~**~~ ' * '
..........................' ' ' • . Christmas . • ' ' '
........................' ' * ~~~~~~ * ' '
.......................... ………….....#
……………............................~~~

..... Carina put the C in Christmas ! ..and the other baubles and letters are her friends !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Neata!
a venit indemnizatia , facut donatii, comenzi, plati, activat hormonul raspunzator cu fericirea sa-l ia naiba de incompetent!
astept sa ma cuprinda starea respectiva ..si astept..si nimic
io nu renunt la niciun puzzle, asa, de nervi!
va pup, am pisica ragusita si nu inteleg ce zice, asa ca-s ocupata azi!

haidi baiiii, cu de-astea vii tu ? faci compania de rusine ...
Ia, baga o tema pentru acasa, o saniuta cu reni in care sa fie toti dovleceii

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna ziua, mamici dragi!
Vad ca nu se inghesuie nimeni la tema, asa ca o sa incep eu, in spiritul lui Sergiu Nicolaescu (Stiti gluma cu filmul in regia lui Sergiu Nicolaescu, care il are in rolul principal pe Sergiu Nicolaescu, in cele trei roluri secundare pe Sergiu Nicolaescu, Sergiu Nicolaescu si Sergiu Nicolaescu ).

Serbarile din anii anteriori au fost parfum pe langa ceea ce ne asteapta anul acesta. Pana acum nazdravanul meu mergea la o gradinita particulara abia infiintata cu doar cativa copii in grupa. Invatatu cate o poezie si cateva cantecele si toata distractia se termina intr-un sfert de ora, dupa care puneam o masa mare in mijlocul salii de clasa si mancam impreuna. Erau dulceii cu totii si ne simteam ca in familie.
Anul asta insa ne pregatim pentru doua serbari si invatam de ne sar capacele: doua poezii, un rol de preot intr-o piesa despre nasterea Mantuitorului, o piesa la pian, o strofa solo dintr-un colind. Eu sunt deja . Are repetitii dimineata si dupa amiaza iar azi are in plus si lectie de pian dar vad ca rezista pe baricade si nu s-a plans pana acum deloc.
Vom mai reveni cu relatari si materiale pe parcursul desfasurarii operatiunilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hai maaa, ce ma enervati, vreau si eu indemnizatia!!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

BAU!!!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Hai maaa, ce ma enervati, vreau si eu indemnizatia!!!!

Si eu

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

BAU!!!

BAU...BAU!!

Mergi la inceput

nu-i asa ca v-am speriat???!
scuzati lipsa la apel, dar....am avut o perioada mai ...chefless, ca sa zic asa.....nu am fost chiar depresiva, dar nici prea vesela....nu s-a intamplat nimic, ci pur si simplu, statul asta acasa mi s-a pus pe creieri , si totul a inceput de la Bayram, cand sot n-a avut liber si am stat ca tutele acasa (si mi-am amintit ce sarbatori pline aveam acasa, la Tulcea)...macar de acum am ceva de asteptat, la primavara imi iau si eu o masinuta buna de chinuit si mai evadez de acasa...
in rest suntem ok, cu exceptia unui cucui...sper ca incet incet sa-mi revin si sa mai intru, ca taaare dor mi-a fost de voi

Uka, super tare bradutul !!
Alex, nici la mine n-a intrat, dar cica sunt sanse azi...sa mai verifici si tu...

n-am citit nimic, doar ultimele postari, sper ca toata lumea e bine

Mergi la inceput

Selen sa stii ca nici eu nu am avut o perioada prea roz, dar aici gasesti o gura de aer proaspat, crede-ma. Cat despre indemnizatie, mie tot timpul mi-a intrat pe 16, deci slabe sanse astazi.

Mergi la inceput

si daca tot Ebru e fascinata de un videoclip cu bebei (Voltaj parca..), sa va mai zic despre ea....a inceput sa zica din ce in ce mai multe cuvinte usoare, si incearca ea ceva si la cele mai grele....dupa o perioada cand a fost f ascultatoare (cum ziceam hai la nani, fugea la capul scarilor si ma astepta s-o duc sus, daca ziceam hai sa te schimb sau la baie, era la usa baii, si tot asa...), acum a devenit fetita care l-a luat pe NU in brate....fuge exact in directia opusa numai la mancare vine in viteza! este o maaaare mancacioasa si ar manca non-stop, in special, paine, biscuiti integrali, rondele de cereale si...pufuleti ma mir ca nu e mai grasa la cat mananca, dar se pare ca isi cam consuma energia....
de dormit doarme bine in continuare, se trezeste dimineata pe la 8, baga cateva minutele de tzitzi, si apoi se culca la loc pana pe la 10.....apoi mai avem o tura de somn dupa-amiaza, intre o ora jumate si trei....deci nu am de ce sa ma plang...

acum vreau sa iesim putin sa-i arat zapada de fapt, ma duc sa vad daca nu s-a topit deja

Mergi la inceput