Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

am de anuntat pentru ziua de azi, inca neterminata, suma de 150 de lei. asta inseamna ca avem pe contul meu un total de 1080 lei

si cu ce mai are uka pe contul paypal am trecut de jumatatea sumei

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

orice drum de 1000 de pasi incepe cu primul pas...

Hip Hip Uraaaa!!

Lili,martea viitoare,pe 21 avem si noi prima serbare
Ralu,multumim!

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Techi yuhuuuuuuu

Mary sånåtate Alexului.Så se faca bine repede ca vrem poze frumoase de la serbare.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 27+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Si noi ne pregatim de serbari pentru vinerea viitoare. Propun ca tema (ca n-am mai avut de mult timp una) sa povestim cele mai nostime sau mai induiosatore sau mai dulci intamplari de la serbarile copiilor nostri la care am participat pana acum, de preferinta de la cele de saptamanile acestea. Ce ziceti, acceptati? Eventual puteam sa alcatuim un manual de instructiuni pentru parintii inocenti care se pregatesc pentru prima serbare a copilului si nu stiu ce-i asteapta.

Liliana, ma bucur mult ca va plac povestirile. Le-am scris pentru Busici in loc de povestiri de culcare si sotz m-a convins sa le public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Si noi ne pregatim de serbari pentru vinerea viitoare. Propun ca tema (ca n-am mai avut de mult timp una) sa povestim cele mai nostime sau mai induiosatore sau mai dulci intamplari de la serbarile copiilor nostri la care am participat pana acum, de preferinta de la cele de saptamanile acestea. Ce ziceti, acceptati? Eventual puteam sa alcatuim un manual de instructiuni pentru parintii inocenti care se pregatesc pentru prima serbare a copilului si nu stiu ce-i asteapta.

Liliana, ma bucur mult ca va plac povestirile. Le-am scris pentru Busici in loc de povestiri de culcare si sotz m-a convins sa le public.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

"... ce nebunie e sa judeci pe altii dupa tine insuti..." (Goethe)

Subiect de mare interes
Hai ca astept cu nerabdare sa aud cum stau treburile...sa stiu si eu la ce sa ma astept

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

am de anuntat pentru ziua de azi, inca neterminata, suma de 150 de lei. asta inseamna ca avem pe contul meu un total de 1080 lei

si cu ce mai are uka pe contul paypal am trecut de jumatatea sumei

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

orice drum de 1000 de pasi incepe cu primul pas...

plusez si eu cu 50 lei depusi la ora 17; sa fie cu folos!!!

am vazut si poze tare frumoase cu copii poznasi!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sunt si eu prin zona...va pup.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo

a inceput cat-un fulg timid asa

vazut poze cu strumfii de Techila, si cum stie el Stefi sa faca cu ochiul si blondinul frumos al lui Lili

hai ca s-au strans ceva banuti, stai sa vezi sapt asta ca vin indemnizatiile

azi am prestat si noi doctor 10.7 kg 75 cm si trecem de la vigantol la ulei de peste, am uitat biletelul cu ce-mi trecuse pedi acolo, a mai facut cineva inlocuirea? ce marci ati luat? multam

Bia - povestim, am un nepot si pot sa povestesc de la serbarile lui, pot pot pot?

sanatate puilor bolnaviori

http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=22533&utm_source=2791&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

ia uitati un www.jucariidinlemn.com/page/noutati_4214.aspx" target="_blank"> site numai bun de cadouri, fetele din Bucuresti si Constanta sunt avantajate!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluci eu nu am mai auzit de inlocuirea Vigantolului cu ulei de peste...noi avem si fontanela mare si nu e cazul, deci nu stiu ce sa iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Raluci eu nu am mai auzit de inlocuirea Vigantolului cu ulei de peste...noi avem si fontanela mare si nu e cazul, deci nu stiu ce sa iti spun.

multam de raspuns, se pare ca asta-i trendul, deoarece uleiul de peste contine pe langa vit D si altele bune, ma dumiresc si va zic

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput