Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
Andreea82 spune:
Buna ziua si de la noi 
Am mai rasfoit pozele bebelasilor. Sunt unul mai frumos ca celalalt. Nu pot sa nominalizez pe nimeni pentru ca absolut toti sunt scumpi si fac nishte fete mortale!
Bebelusa acum a mai atipit putin dupa papa si vrem sa iesim cu tati pe terasa sa punem luminitele ca in casa am aranjat deja
- aaa, bebelina e in camera si usile dau in terasa, deci o vad tot timpul cat suntem afara
. Dar si eu sunt de parere ca mai ales acuma, cat e inca micuta si doarme linistita in patut pot sa trag o fuga pana in curte sau sa fac un dush si sa o las nesupravegheata.
Hehe, de fapt nu, ca e Walter care are grija de ea
.
Cand va fi mai maricica si, stim cu totii ce idei nastrusnice le vin copiilor tot timpul nu cred ca as avea curaj sa o las.
mamica de
Alexandra-Bianca
http://picasaweb.google.com/101394678195027213458
LoredanaB spune:
Buna dragi mamici si bebici pufosi!
Ana, Mari multumim pentru micul dejun si cafeluta
buburuzei Maia si micutului print Vladut .
ionela ceaiul pentru alaptat nu cred ca poate fi sursa constipatiei ca doar contine fenicul si chimin care previne constipatia.Eu asa stiu daca gresesc va rog sa ma corectati.
2ingerasi esti o femeie si o mama extraordinara,
stiu ca e dureros pentru tine dar copilasii tai iti vor da intotdeauna puterea de a merge mai departe.
Noi suntem bine, Sarah e tot mai cuminte.De obicei la ora 20 are ultima masa si daca nu as pune-o eu la piept pe la ora 2 probabil ca ar dormi pana dimineata.Mi se unfla pieptul foarte tare peste noapte, de multe ori ma trezesc cu cate un nodul, de aceea o pun noapte la piept.poate ar fi mai bine sa ma mulg si sa o las sa doarma dar mi se pare prea mare distanta dintre mese de la 20 la 6 dimineata.
Mari-Mariuk spune:
ANDREEA82, am vazut pozele de la semnatura, da rnu pe toate de la botez
ca sunt muuuulte...ai o fetita dulcica, cu obrajiori numai buni de pupacit
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
pianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 Mamicilor, Cand se definitiveaza culoarea ochilor? Stiam ceva de 3 luni...sau e prea devreme? http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
Eu stiam de 6.
oramona spune:
Pentru mamicile alor caror bebei nu vor sa manance, eu scot lapticul de la mine si ii dau cu bibe. La inceput papa ea putin, pana in 50 ml si apoi incepe circul. Atunci eu deschid uscatorul de par si ma uit la ea si cu buzele imit ca as suge din bibe. Asa reusim si noi sa papam cam 120 ml la o masa. Acum nu-mi iese chiar mereu , se mai intampla, mai rar, ca mai mult de 70-80 ml sa nu pape sub nici o forma.Daca incercati sper sa dea rezultate ca la noi.
Va invit la masa: o ciorbita de pui si piure de cartofi cu pulpe si ciuperci la cuptor. Pofta buna.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
office spune:
Referitor la culoarea ochilor si eu tot de 6 luni stiam! oricum la noi raman albastri!
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
un bun remediu contra constipatiei este sportul! cam greu in cazul proaspetelor mamici, nu?
Meme de Maiu si Lulia
bebecris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tutz
Daca tot discutam (fara suparare) explicati-mi si mie ce se poate intampla unui bebel de 1-2-3 luni daca este lasat in patutul lui timp de 5 minute, mai ales daca doarme? Acum sincer... Avand in vedere ca e vremea cum e mi se pare mai inconstient sa iesi cu ei afara decat sa fugi repede in 5 minute pana la magazin/pana la masina/ pana la cutia postala. Daca va zic ca Julia doarme singura in camera ei din momentul in care am adus-o acasa poate dati si cu pietre ![]() Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
Nu nimeream sa il ridic mai repede. dar daca nu eram cu el?
. Si cu toate astea, l-am lasat si eu singur pt cateva min, pt ca si eu sunt singura ziua si nu am avut ce face. Dar am noroc, ca am magazin vizavi de mine pe strada.Cristina, mami de bebita David
luy spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de o vesnicie parca...
Am avut o perioada grea, Maria s-a pricopsit de la gradi cuo viroza care dupa 2 saptamani a dat in otita, iar Irina a luat de la ea si a facut bronsiolita acuta. Asa ca de pe 16 noiembrie Maria nu a mai mers la gradinita, iar cu Irina am ajuns la spital, a trebuit sa ne internam si am stat 4 zile pana am pus-o putin pe picioare. Am reusit sa gasim loc la Med Life, ne era groaza de conditiile din spitalele de stat, riscam sa se imbolnaveasca de altceva, fiind atat de micuta. Si la 39.1 temperatura duminica seara nu puteam sa ramanem acasa, de aceea zic ca am avut noroc ca am ajuns la Med Life ( de fapt ne-au ajutat cei de la linia de urgenta de la Medicover, unde avem abonament ). Oricat am incercat noi sa evitam internarea ( solicitasem si platisem vizita la domiciliu a pediatrului de garda duminica dimineata ), nu am avut de ales.
Conditii bune la spital, personal amabil ( asa cum ar trebui sa fie si la stat, poate peste 10 ani va fi pus si sistemul nostru sanitar la punct daca nu vor mai fura unii atata ). Dar mi s-a rupt inima de mila Irinei cand i-au pus branule ( una pt recoltare analize, una pt tratament ), cand o aspirau de secretii bagandu-i un furtunel pe nas ( lung rau, parca ajungea pana in creier )
, cand ii injecta tratamentul pe vena 

. Era cea mai mica, mai era un baietel de 4 luni internat ( tot asa, si el fusese cadorisit cu ceva virus de la fratiorul de 4 ani care mergea la gradinita ). Mi-era mila de copii, ca-i auzeam plangand sau strigand cand mergeau la sala de tratamente 
Acum amandoua fetele sunt bine. Chiar azi a fost tati cu Maria la orl la control si e ok, apoi au mers la pediatra pt avizul pt gradi. Aceasta a zis ca e sanatoasa, dar ca ea ne-ar recomanda sa n-o ducem de luni la gradi, sa nu agate iar ceva. Si Irina e bine, luni urmeaza s-o sun pe pediatra sa stabilim o zi pt vaccinuri - nu am mai apucat sa facem vaccinul de 2 luni pt ca exact atunci a debutat boala. Asa ca saptamana viitoare facem si Infanrix Hexa si prima doza de Rotarix.
Hai ca m-am lungit ca o placinta
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )