Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
kiti2205 spune:
Asa..m-am intors ![]()
deci - cu ce mai eram datoare - la multi ani Mihaelka!!
Crinuta - stai linistita, e ok cu cleiul ala, asa facea si Vlad, de ziceai ca nu il spalam cu saptamanile.
Nushu - a scris ca a lasat-o cu sotul pe piticuta ![]()
Offf...mai are cineva sentimentul ca are un singur neuron si ala plecat la plimbare? Ca iar nu imi mai amintesc ce voiam sa mai zic...
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
Iunia82 spune:
Nushulica, Nu ma supar, stai linistita...nu sunt genul
Fi-mea era cu taica-su, care se apucase de spalat pe jos si ea era in patutul ei (de unde nu avea cum sa cada)![]()
Oricum stam in garsoniera si orice am face nu avem cum sa nu o vedem, ca doar stam intr-o singura camera![]()
Dar mai nou, nu ii mai ajunge patutul ei de 60x120 si trebuie sa gasim o solutie sa-i marim spatiul de joaca, dar nici nu ma gandesc sa o punem in patul nostru de unde poate cadea. M-am gandit la un centru de activitati/covoras de joaca pe care sa-l pun pe jos.
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
nushulica spune:
mda clar sunt obosita,imi cer scuze inca o data
mi se ridica parul pe spate oricum cand aud(si aud destul de des) parinti care isi lasa copilasii singuri in casa ca sa traga o fuga nush pana unde
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
botosel452 spune:
Am revenit...am fost la doctor si se pare ca bubitele pe care le-a facut pe caputz sunt de la noul ei cosmonaut, de la care a transpirat foarte tare 
Are 5kg si 56 cm(nu a crescut decat 1 cm luna asta, mi se pare cam putin si 800gr) si i s-a facut si vaccinul,cel de la stat. Doamne, cat a putut sa planga, cu lacrimi de pui de crocodil
I-am dat eferalgan si ii mai dau si diseara. Sper sa treaca cu bine peste noaptea aceasta...
Am fost la ministerul muncii si,soc, sunt toti varza de bruxelles...
tipa de la relatii cu publicul imi spune: au mai fost inca vreo 2-3 mamici azi, dar nu stiu despre ce centru de informare este vorba, pe mine nu m-a anuntat nimeni. Eu: doamna, s-a anuntat ieri la radio, este scris pe site-ul ministerului vostru. Ea: asa o fi,dar pe mine nu m-a informat nimeni..

In fine, a dat niste telefoane si m-a pus in legatura cu o tipa care mi-a spus ca ordonanta de urgenta inca nu a fost publicata in MO si nici nu se stie cand va fi publicata.
Dar a tinut sa na asigure ca daca am nascut in octombrie, indiferent cand mi se termina postnatalul si depun dosarul, intru sub incidenta legii 148, adica sa stau linistita.
Acum ce pot sa spun?...pana nu vad publicat in MO,nu ma linistesc..
office spune:
Nushulica, dar ce sa faca bietii oameni?poate ca e vorba despre un parinte singur cu un copil sau doi?ce sa faci?ii imbraci pe amandoi si cand cobori la cutia postala pentru o scrisoare sa zicem?sau chiar numai un bebe sa ai...il imbraci si pe el si cobori sa zicem de la etajul 8 ca si-a uitat sotu' cheile (exemplul e pur fictiv).
voi cum procedati fetelor cand sunteti singure cu copilul si trebuie sa faceti ceva de scurta durata???intreb si eu nu acuz pe nimeni...

Meme de Maiu si Lulia
be_one spune:
Anuta, scuze, acum am vazut intrebarea, ca am plecat si am facut o mancarica
Eu am sunat, ca am vazut ca sunt din Iasi. Ai nr de tel la "contact", sau au mess. Eu la tel am insistat un pic pana a raspuns 
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
nushulica spune:
office dar nici eu nu acuz pe nimeni
zic doar ca nu e normal,mai mult mi se par inconstienti parintii care procedeaza astfel
pai ce sa faca...sa nu faca nimic...adik nimic nu e mai important decat copilul si chiar sa cobori pana la cutia postala(care apropo nu mi se pare o urgenta)in timpul asta se poate intampla orice

ma rog asa vad eu situatia dar sunt sigura ca nu toata lumea nu e de acord cu mine
deci eu nu vad nimic atat de urgent incat sa fiu nevoita sa imi las copiii singuri in casa ca sa rezolv altceva
la cum e david al meu de sugubat
si cate nazdravanii ii trec prin cap(si multe le si face chiar daca sunt cu el tot timpul) chiar nu ma gandesc sa il las singur nici pe el si cu atat mai putin pe stefanel
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 Vroiam sa va intreb daca copilasii vostrii isi sug degetelele si daca il prefera pe cel mare? Micuta mea cand intarzii cu lapticul (pana il racesc) o gasesc cu degetelul mare in gurita pe post de biberon... http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
Noua ne place tot pumnul....si daca s-ar putea amandoi odata in gurita
mamica de
Alexandra-Biancahttp://picasaweb.google.com/101394678195027213458
camisv spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
mamica de Alexandra-Biancahttp://picasaweb.google.com/101394678195027213458 |
si noi suntem pentru pumn ... e tare gustos si-i si la indemana, nu ca tzitzi lui mami care se arata la 3 ore, ca cica asa-i bine
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)