bebe nu vrea lapte

bebe nu vrea lapte | Autor: miky62

Link direct la acest mesaj

buna, sunt noua pe forum si probabil ca acest subiect a mai fost abordat; dar cum spuneam sunt noua. am un bebic de 4 luni fara o saptamana care de o saptamana nu mai vrea lapte. la inceput a refuzat doar o masa, pe urma a inceput sa faca din ce in ce mai des. el care noaptea manca in somn, acum cum simte laptele se trezeste si plange. vreau sa spun ca mananca NAN 1. am incercat sa schimb laptele dar face la fel. in schimb ceaiul nu-l refuza. si se vede ca-i este foame pentru plange tare dar bibe cu lapte nu-l accepta. saptamana viitoare ma duc cu el la vaccin (4luni) dar pana atunci poate aveti voi vreun sfat. multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Miky, mai da-ne te rog niste amanunte. Inainte de NAN a mai mancat si altfel de lapte (de ex a supt vreun pic?)? Daca da, de cand mananca NAN? cat de des mananca si cat? ca nu cred ca de o saptamana incoace n-a mai pus pic de lapte in gura. Ii mai dai si altceva in afara de lapte si ceai? Ai inceput cumva diversificarea?
Cum adica cand simte laptele se trezeste si plange? ii dai biberonul fara ca el sa se fi trezit?

Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Eu am trecut prin aceeasi etapa doar ca la noi a fost vb de multe luni ..era suficienta o cantitate foarte mica de lapte 30-40 ml si asta la 5-6 luni eu eram innebunita am inceput sa o investighez amanuntit si mergeam din dr in doctor nu am reusit sa schimb nimik.ea manca la fel de putin ..cand vedea biberonul incepea sa planga i-am pus intr-o perioada ciorap pe biberon(probabil nu vroia sa mai vada alb apoi ii dadeam diverse obiecte in timp ce eu ii tineam eu biberonul) si a mers manca ceva mai bine dar nu cat trebuie si ii dadeam in somn sa suplimentez cumva cantitatea de lapte,dar la fel se trezea uneori si plangea sau papa foarte putin.....si asa sa intamplat pana acum putin timp acum avand 4 ani si jumatate ,mereu pentru noi masa a fost un chin ,este sub greutate si miniona am fost la endocrinologie,gastroenterologie mai toate specializarile..........fara rezultat acesta este ritmul ei de dezv ,va recupera mai tarziu .......spun ei ..activeaza-ti pm si mai vb .
multa putere iti doresc si stapanire de sine stiu cat iti este de greu (eu ajunsesem sa notez cantitatile care le papa ......eram intr-o continua tensiune din acest motiv)

Mergi la inceput