Par gras copil 7 ani

Par gras copil 7 ani | Autor: tutzi

Link direct la acest mesaj

Fetitei mele de 7 ani i se ingrasa parul extrem de tare in ultima perioada, deja la 3 zile dupa ce am spalat-o pe cap parul are un aspect f imbacsit si murdar. Precizez ca o spal pe cap o data pe saptamana, folosesc sampon pentru copii bubchen si o limpezesc f bine. Nu stiu cu ce sa o spal sa arate mai bine parul ei, ca asa are un aspect tare neingrijit si murdar. Daca v-ati confruntat si voi cu asa ceva sau aveti vreo idee despre ce e de facut va rog sa mi-o spuneti si mie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Eu am trecut de tot pe naturale, deci doar in sensul asta pot da o idee
1 galbenus de ou (bine separat de albus) batut cu 1 pic ulei esential de rozmarin si cateva linguri de apa de portocale (sau 1 pic ulei portocale si lungesti un pic cu apa calda)
Se foloseste ca orice sampon.

Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este : o speli la 3 zile si gata. Eu am parul gras de cand ma stiu. Orice as face trebuie sa ma spal la 2 zile. Dupa ce am nascut, timp de 2 luni parul meu nu a mai fost gras, atat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu spal baietii cu Head&Sholders de vre-o 2 ani si nu am avut probleme. Inainte de asta, cel mare mi-a facut niste cojite. Acum copiii au 5 si 8 ani.
Oricum, te-as sfatui sa schimbi samponul si daca nu se rezolva, spala copilul mai des. Eu am avut o perioada cand ma spalam la 2 zile. Acum am revenit la 5-7, fara nimic special facut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutzi spune:

Multumesc de raspunsuri, am sa incerc varianta propusa de raton.
Nu as vrea sa o spal mai des de o data pe sapt pt ca peste tot pe net scrie ca ()cu cat se spala parul mai des cu atat pielea capului produce mai mult sebum si se ajunge intr-un cerc vicios. Eu stiu cum e caci si eu am par gras si ma spal la 2 zile pe cap. Stiu ca fata ma mosteneste dar parca la mine n-a inceput asa repede (de la 7 ani) sa se unga parul.
Daca mai aveti sugestii, pareri scrieti-le.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Sfatul meu e sa ii schimbi samponul.
Eu ii spal parul fetitei mele cu wash & go pt par normal. Are aproape 7 ani.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput