Adevarul e ca el nu-ti place
Raspunsuri - Pagina 3
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca citesc invidioasa despre metodele de refuz aplicate de voi de-a lungul timpului. eu n-am amintiri cu mine refuzand pe cineva. deci am fost suficient de nasoala incat sa nu starnesc decat interesul catorva oameni cu care am si avut relatii (relatii care s-au terminat mereu amiabil) sau interpretarea optimista, si anume ca am emis inconstient semnalele corecte celor ce nu-mi placeau, astfel incat sa ramana la distanta de mine si sa nu-i vad niciodata. ca o capcana din aia anti-rozatoare sau gandaci, care emite unde si actioneaza pe cel putin 200mp, tinand la distanta ganganiile. |
E foarte greu s afii atat de nasoala incat sa nu-i pici cu tronc unui om care nu-ti trebuie. Eu zic ca e mai reala varianta optimista - poate esti foarte expresiva.
blue eyes spune:
Vad ca femeile nu raspund ca barbatii, care "nu sunt pregatiti pentru o relatie", "nu tu esti de vina, ci eu" sau "tu esti prea buna pentru unul ca mine".
Bine zice Mirela, ca nu merita sa ne tocam nervii cum sa le spunem unora adevarul, dar nu prea dur, sa-i menajam... Eu am stat 2 ore la telefon cu un ex sa-i spun delicat ca nu puteam continua pentru ca el nu era tipul potrivit pentru mine. vai, ce stres!
Acum ceva timp am cunoscut un tip cu 17 ani mai mare decat mine. Cred ca el s-a aprins, dar eu nu pot vedea cu el decat un bun raport de prietenie. Nu face avansuri, ba din contra ma ajuta mult. In schimb tot zice ca vom iesi la o cina si nu vreau sa ies pentru ca s-ar putea sa interpreteze altfel, sa spere si apoi sa fie dezamagit.
EllaX spune:
citat din mesajul lui blue eyes Vad ca femeile nu raspund ca barbatii, care "nu sunt pregatiti pentru o relatie", "nu tu esti de vina, ci eu" sau "tu esti prea buna pentru unul ca mine". Bine zice Mirela, ca nu merita sa ne tocam nervii cum sa le spunem unora adevarul, dar nu prea dur, sa-i menajam... Eu am stat 2 ore la telefon cu un ex sa-i spun delicat ca nu puteam continua pentru ca el nu era tipul potrivit pentru mine. vai, ce stres! Acum ceva timp am cunoscut un tip cu 17 ani mai mare decat mine. Cred ca el s-a aprins, dar eu nu pot vedea cu el decat un bun raport de prietenie. Nu face avansuri, ba din contra ma ajuta mult. In schimb tot zice ca vom iesi la o cina si nu vreau sa ies pentru ca s-ar putea sa interpreteze altfel, sa spere si apoi sa fie dezamagit. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Ba eu am folosit si "nu sunt pregatita pentru o relatie" (era adevarat! vroiam sa fiu singura), si "nu tu esti in neregula, ci eu" (ma rog... eu eram in neregula, da' si el).
Barbatului despre care vorbesti (cel mai mare cu 17 ani) eu i-as spune ca ies la pranz cu el, ca la cina ies doar cu barbatii cu care intentionez sa am o relatie mai... intima. Daca ar insista sa ies la cina (asta insemnand ca vrea mai mult), i-as spune cat de tare il apreciez ca prieten, dar cum categoric nu pot (nu ma simt in stare, nu vreau) sa imi fie mai mult de atat.
Bee spune:
Blue eyes, din ce am constatat eu, varianta "directa" dar in gluma e preferabila. Daca e un om inteligent, va pricepe. Ceva de genul "nu pot sa ies cu tine la cina. Mi-e teama ca eu rapitoare fiind am sa-ti fur inima. ha ha ha ha ha. Si chiar nu e cazul/nu pot/ nu ma simt pregatita/ inca nu s-a gasit omul care de care sa ma indragostesc"
Din experienta mea. Am respins "neintelegand" ca vrea ceva de la mine, dar pastrand o prietenie apropiata, camaradereasca (ca intre fete, amintind ocazional despre vreun ex, sau un potential iubit). Apoi a mai fost si direct, serios: nu pot sa mai raman cu tine.
Am avut si textul "nu esti tu, sunt eu". Brrrr.
Si as putea continua. Acum constat ce catastrofa sunt.
mamiy spune:
Am avut si eu experiente de genul asta. Nu mi-a placut sa-i 'aburesc'; le-am spus pur si simplu; 'nu esti genul de barbat pe care-l caut, din pacate. iti urez succes sa-ti gasesti si tu pe cineva compatibil!
XIO spune:
Depinde, daca ies undeva si apar baieti(ca barbati inca n-am vazut) ccu replici sau gesturi tipice de agatat le-o retez repede, sunt cam al naibii.
Mi s-a intamplat sa incerce sa ma agate intr-o statie, si eram intr-o stare de prea mult bun simt asa ca la inceput am facut pe nestiutoarea. Am azut in partea cealalta a staiei un tip, venea spre mine, s-a pus langa mine si mi-a spus ca am o rochie frumoasa. Initial -am gandit ca o fi homosexual si m-am bucurat ca imi face complimente I-am spus "multumesc", m-a intrebat de unde o am, i-am raspuns zambitoare "din Flavia"(asta fiind un talcioc de la noi, cred ca i-am spulberat nitel interesul), m-a mai intrebat cate ceva si la o intrebare oportuna am spus ceva de prietenul meu dupa care am plecat mai incolo.
Evident prietenul meu m-a intrebat de ce am pierdut timpul si de ce i-am vorbit asa frumos respectivului...
S-a intamplat sa se indragosteasca de mine un prieten, mi-a dat de inteles dar la mine pana nu vine sa imi spuna cineva in fata, nu cred ca flirteaza sau ca ma place (asta pt. ca eu sunt foarte prietenoasa si naturala si multi au crezut ca le fac avansuri, asa ca ma gandesc eu ca sunt mai multi ca mine, care doar se poarta frumos). Mi-a spus prin niste mesaje ca vrea mai mult, i-am raspuns frumos ca amandoi suntem cu cineva si ca mie imi place asa cum suntem acum, prieteni, si ca as vrea foarte mult sa ramana relatia noastra ca si pana acum. Eu m-am purtat foarte normal, nu fugeam cand il vedea, nu imi schimbasem comportamentul asa ca totul s-a rezolvat frumos.
daca e ceva ce nu suport, e schimbarea aceea a unei pers cand afla ca unui prieten/amic ii place de ea. Mi se pare demna de o persoana cu un IQ emotional scazut rau si nu numai...
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
blue eyes spune:
citat din mesajul lui XIO pana nu vine sa imi spuna cineva in fata, nu cred ca flirteaza sau ca ma place |
Astept sa aiba curajul pentru a fi deschis si apoi e mai simplu si pentru mine sa-i raspund.
Sunt Stan Patitul cu DJ-ul. Stiti voi… cel care se autoinvitase la mine, carui ii dadusem prea multe explicatii iar el, ranit in orgoliu, daduse vina pe mine…
Am apreciat barbatii care mi-au spus in fata ca sentimentele lor nu corespund celor exprimate si traite de mine. I-am urat pe cei care m-au dus cu vorba si m-au facut sa sper ca o proasta…
buflea spune:
Ma scuzati - cred ca deviez topicul putin - dar eu nu cred in afirmatii de genul " eu nu mi-am dat seama ca X se indragostea de mine" ... nu se poate - sunt altfel de semnale, se simte clar cand un om e atras de tine. Ah ! Ca nu vrei tu sa-ti recunosti ca relatia avanseaza spre atractie, asta este altceva, dar mi se pare literatura sa spui ca ti-a declarat unul/una ca se indragosteste de tine si sa te-a luat pe nepusa masa.
Similar cu "prietenia" si "firea deschisa" care este interpretata gresit de sexul opus - iar nu o cred. Exista persoane care flirteaza non-stop si explica asta prin "fire deschisa" si "comportament nevinovat" ... Unii reactioneaza flirtand inapoi, altii se adancesc mai mult si incep sa se indragosteasca, pe altii ii agaseaza genul acesta de comportament.
Sa lamurim, nu blamez genul asta de comportament - chiar cred ca intentiile pot fi nevinovate si flirtul vine instinctiv din nevoia de a fi admirat, apreciat, din nevoia de a i se confirma valoarea ... dar asta nu il face mai putin flirt, este interpretat ca flirt si reactia celorlati este un raspuns la genul asta de comportament.
XIO spune:
Buflea, eu una stiu cand flirtez si cand nu. Stiu cu cine imi permit sa fac o gluma sexuala, apropo-uri sexuale, si cu cine nu. Nu as bate un apropo despre sex unei persoanecare stiu ca simte cevapt. mine sau unei per. care ma atrage.
Si ba da, crede-ma ca se intampla ca oamenii sa creada ca flirtezi atunci cand esti f. prietenoasa, zambareata sau cand vorbesti deschis despre ceva.
Mai demult eram pe un forum populat doar de barbati, cred ca eram 3 fete acolo. M-am imprietenit cu mai multi, unii de la mine din oras, altii din tara. cand am inceput sa discut pe mess cu unul dintre ei, discutam si despre sex (discutii initiate de el, nu la modul personal sau flirt, ci la despre tabuu-uri si altele). Ne-am imprietenit repede si mi-a spus ca la inceput a crezut ca voi ajunge la el acasa din simpul motiv ca vorbeam de sex ca de mancare sau spalatul pe dinti.
Nu mai spun la spitale, daca mergeam de 3 ori in garda cu un rezident credea ca din garda urmatoare se ajunge in pat.
Si asta doar pt. ca in loc sa stau acasa sa imi fac unghiile ajungeam la spital unde chiar munceam.
Deci da, se poate sa perceapa gresitc omportamentul tau asa cum si tu il poti percepe gresit pe al altora.
In privinta indragostitului, pana nu imi spune in fata nu ma pronunt pt. ca poate sa flirteze doar asa, de distractie, cum fac si eu, sa flirteze cu intentie, sa cred eu ca flirteaza, sa vrea doar sex, sa ii placa de mine ca prietena dar nu ami mult, samd.
Am mai spus pe un alt topic ca era la spital un dr de care pur si simplu imi era drag, si am vrut sa-i scriu un mesaj dupa ce a plecat ca ne e dor de el (mie si colegei care facea garzi cu mine). Nu am facut-o doar pt. ca ma gandeam ca daca ar citi sotia lui s-ar gandi la altceva. Eu, colega nu eram atrase fizic de el, dar era o persoana, un om extraordinar. Iar el si daca ar fi fost atras doar prin prisma faptului ac e barbat, era un om cu foarte mult bun simt si luciditate care isi iubea sotia si care niciodata nu a facut remarci ne-la locul lor. Daca m-ai auzi spunandu-i colegei respective "vai, ce dor mi-e de X, abia satept sa il vedem iar", ai spune ca precis e ceva intre noi. Poate o fi crezut omul la inceput ca flirtam sau ceva, de-aia am tinut sa-i spun ca ne este drag de el si de o colega de-a lui, pt. a nu exista confuzii.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
buflea spune:
Dupa mine o discutie, chiar si la misto, despre sex, este categoric flirt. Retine, am zis "o discutie" si nu o aluzie. Si daca a fost initiata de el tot flirt se numeste, ai marsat inseamna ca te-ai bagat in joc ... serios acum, tu ce vrei sa inteleaga un mascul de la o dama care vorbeste cu el, pe net, despre sex ? ... eu cu o mana as scrie si cu alta as comanda prezervative pe net. Si cand spun "eu" ma refer si la "eu" ca barbat si chiar si la "eu" ca femeie ...
Referitor la doctorul de care iti era "dor" nevinovat - cred ca exista metode de exprimare a aprecierii si respectului fata de cineva care sa nu duca la nici o banuiala sexuala. Mesaje de genul "mi-e dor de tine, abea astept sa ne vedem" nu intra insa in aceasta categorie, oricat te-ai scuza tu ca de fapt nu exista nimic "intim" in aceasta fraza ... ca dovada ca si tu ai avut teama ca nevasta ar putea interpreta mesajul in acest fel.
Sigur ca fiecare are definitia proprie a "flirtului", dar daca ti se intampla des ca lumea sa-ti interpreteze gresit intentiile de prietenie nevinovata (asa cum mi s-a parut ca ai spus), atunci inseamna ca ceva in comportamentul tau genereaza aceasta reactie ... inca o data, cu toata sinceritatea spun, tendinta de a flirta cred ca vine instinctiv si tine de personalitate. Nu este nimic rau in asta atata timp cat tii sitiatia sub control, dar nu nega tendinta ...
Mie de ex mi s-a spus ca, in public, am un comprtament foarte natural, dezinvolt, mistocar, par foarte sigura pe mine si aroganta ... nu ma regasesc decat in jumatate din caracteristici dar probabil ca asta este comportamentul instinctiv care ma face sa ma simt confortabila in public. Similar am o prietena foarte buna care este foarte "flirty" - este incerdibil, intr-o vreme o monitorizam cu alti amici si o imitam ... este o persoana foarte la locul ei, dar banuiesc ca asa se simte ea bine fara a avea un plan de a flirta in stanga si in dreapta ...
Bine, eu sunt constienta ca n-o sa-ti schimb parerea si desigur nici tu pe a mea ..oricum parerea mea reprezinta adevarul absolut si orice ai spune eu am intotdeauna dreptate