Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)
Raspunsuri - Pagina 20
gabyv spune:
Buna 
Am venit si eu ... a inceput sa se topeasca zapada la noi, mai mult ghetus ... oricum e frumos asa alb, te astepti sa vina Craciunul 
Am observat ca temperatura mea este usor influentabila, in seara cand am fost la bulgareala, mi-a fost putin frig si apoi dimineata aveam temperatura scazuta, nu e prima oara cand observ asta.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
nerama spune:
luciana
sarut-mana
multumesc ca te gandesti la mine 
TOATE fetele trebuie sa fie increzatoare si sa spere ca vor avea bebe si asa va fi ![]()
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
ankcta spune:
Pai crezi ca asa am fost mereu, dupa 8 ani te calesti ![]()
Asa eram si eu, sigur nu e pozitiv.... numai prostii. Pai cum sa fie dak noi spunem asta. Mie nici knd mi-a iesit pozitiv nu mi-a venit sa cred, mereu ma gandeam k nu este bine bb, k are ... k face...
si normal k intr-un final s-a intamplat nenorocirea. Tocmai de ac imi impun sa nu ma mai gandesc. Knd mai scap spre butoi ma iau singura de ceafa si imi dau un sut de nu ma vad. 
Asta este prima luna (incepand din nov) in care mi-am impus aceasta stare. Sigur asta e buba. Tb sa fim optimiste si doar asa vom reusi
Ancuta , in curand 
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Pai crezi ca asa am fost mereu, dupa 8 ani te calesti Asa eram si eu, sigur nu e pozitiv.... numai prostii. Pai cum sa fie dak noi spunem asta. Mie nici knd mi-a iesit pozitiv nu mi-a venit sa cred, mereu ma gandeam k nu este bine bb, k are ... k face... si normal k intr-un final s-a intamplat nenorocirea. Tocmai de ac imi impun sa nu ma mai gandesc. Knd mai scap spre butoi ma iau singura de ceafa si imi dau un sut de nu ma vad. ![]() Asta este prima luna (incepand din nov) in care mi-am impus aceasta stare. Sigur asta e buba. Tb sa fim optimiste si doar asa vom reusi Ancuta , in curand ![]() |
ai mare dreptate

daca si eu dupa 3 ani am trecut prin destule ma gandesc ca tu dupa 8 ai trecut prin si mai multe... imi place ca gandesti pozitiv si iti doresc sa ti se imdeplineasca dorinta de a deveni mamica

pe mine temperatura din ultimele 2 zile ma cam pune pe ganduri si ma face sa cred ca ar fi ceva-ceva... dar nu vreau sa ma entuziasmez prea tare pentru ca in cazul in care va fi negativ sa nu pic prea brusc... asa am patit la prima inseminare....
lucianamoga spune:
Haideti fetele ca Dumnezeu e bun si ne va veni si nou randul , si poate cand ne asteptam mai putin

bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Pai crezi ca asa am fost mereu, dupa 8 ani te calesti Asa eram si eu, sigur nu e pozitiv.... numai prostii. Pai cum sa fie dak noi spunem asta. Mie nici knd mi-a iesit pozitiv nu mi-a venit sa cred, mereu ma gandeam k nu este bine bb, k are ... k face... si normal k intr-un final s-a intamplat nenorocirea. Tocmai de ac imi impun sa nu ma mai gandesc. Knd mai scap spre butoi ma iau singura de ceafa si imi dau un sut de nu ma vad. ![]() Asta este prima luna (incepand din nov) in care mi-am impus aceasta stare. Sigur asta e buba. Tb sa fim optimiste si doar asa vom reusi Ancuta , in curand ![]() |
wow 8 ani...esti eroina. sa iti de-a Dumnezeu cat mai repede bebele mult dorit

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nerama
ai mare dreptate ![]() daca si eu dupa 3 ani am trecut prin destule ma gandesc ca tu dupa 8 ai trecut prin si mai multe... imi place ca gandesti pozitiv si iti doresc sa ti se imdeplineasca dorinta de a deveni mamica ![]() pe mine temperatura din ultimele 2 zile ma cam pune pe ganduri si ma face sa cred ca ar fi ceva-ceva... dar nu vreau sa ma entuziasmez prea tare pentru ca in cazul in care va fi negativ sa nu pic prea brusc... asa am patit la prima inseminare.... MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI http://www.fertilityfriend.com/home/nerama |
nerama gandeste pozitiv...pai cum vrei sa se lege bebe daca tu esti pesimista.
am o presimtire ca ne dai cat de curand vestea ceea mare
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
nerama spune:
bella
sa te auda Dumnezeu 
si tu trebuie sa ne dai o veste buna
ankcta spune:
Da Bella bine zici. Nerama ne da vestea cat de curand, sau poate u prima. Mai este si mikado si apoi eu. Cand vad in calendar 20 incep sa visez rau de tot si apoi am sa vad cele II pe care le astept cu drag.
Ancuta , in curand