Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Am venit si eu ... a inceput sa se topeasca zapada la noi, mai mult ghetus ... oricum e frumos asa alb, te astepti sa vina Craciunul

Am observat ca temperatura mea este usor influentabila, in seara cand am fost la bulgareala, mi-a fost putin frig si apoi dimineata aveam temperatura scazuta, nu e prima oara cand observ asta.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

luciana sarut-mana multumesc ca te gandesti la mine
TOATE fetele trebuie sa fie increzatoare si sa spere ca vor avea bebe si asa va fi

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Pai crezi ca asa am fost mereu, dupa 8 ani te calesti
Asa eram si eu, sigur nu e pozitiv.... numai prostii. Pai cum sa fie dak noi spunem asta. Mie nici knd mi-a iesit pozitiv nu mi-a venit sa cred, mereu ma gandeam k nu este bine bb, k are ... k face... si normal k intr-un final s-a intamplat nenorocirea. Tocmai de ac imi impun sa nu ma mai gandesc. Knd mai scap spre butoi ma iau singura de ceafa si imi dau un sut de nu ma vad.
Asta este prima luna (incepand din nov) in care mi-am impus aceasta stare. Sigur asta e buba. Tb sa fim optimiste si doar asa vom reusi

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Asa eram si eu, sigur nu e pozitiv.... numai prostii. Pai cum sa fie dak noi spunem asta. Mie nici knd mi-a iesit pozitiv nu mi-a venit sa cred, mereu ma gandeam k nu este bine bb, k are ... k face... si normal k intr-un final s-a intamplat nenorocirea. Tocmai de ac imi impun sa nu ma mai gandesc. Knd mai scap spre butoi ma iau singura de ceafa si imi dau un sut de nu ma vad.
Asta este prima luna (incepand din nov) in care mi-am impus aceasta stare. Sigur asta e buba. Tb sa fim optimiste si doar asa vom reusi

Ancuta , in curand

ai mare dreptate
daca si eu dupa 3 ani am trecut prin destule ma gandesc ca tu dupa 8 ai trecut prin si mai multe... imi place ca gandesti pozitiv si iti doresc sa ti se imdeplineasca dorinta de a deveni mamica
pe mine temperatura din ultimele 2 zile ma cam pune pe ganduri si ma face sa cred ca ar fi ceva-ceva... dar nu vreau sa ma entuziasmez prea tare pentru ca in cazul in care va fi negativ sa nu pic prea brusc... asa am patit la prima inseminare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Haideti fetele ca Dumnezeu e bun si ne va veni si nou randul , si poate cand ne asteptam mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:

Ancuta , in curand

wow 8 ani...esti eroina. sa iti de-a Dumnezeu cat mai repede bebele mult dorit

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui nerama

Citat:

Ancuta , in curand

ai mare dreptate
daca si eu dupa 3 ani am trecut prin destule ma gandesc ca tu dupa 8 ai trecut prin si mai multe... imi place ca gandesti pozitiv si iti doresc sa ti se imdeplineasca dorinta de a deveni mamica
pe mine temperatura din ultimele 2 zile ma cam pune pe ganduri si ma face sa cred ca ar fi ceva-ceva... dar nu vreau sa ma entuziasmez prea tare pentru ca in cazul in care va fi negativ sa nu pic prea brusc... asa am patit la prima inseminare....

nerama gandeste pozitiv...pai cum vrei sa se lege bebe daca tu esti pesimista. am o presimtire ca ne dai cat de curand vestea ceea mare

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

bella sa te auda Dumnezeu
si tu trebuie sa ne dai o veste buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Da Bella bine zici. Nerama ne da vestea cat de curand, sau poate u prima. Mai este si mikado si apoi eu. Cand vad in calendar 20 incep sa visez rau de tot si apoi am sa vad cele II pe care le astept cu drag.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

pe luni ar trebuii sa stim ca avem doua burtici nu?
bafta fetele !

Mergi la inceput