Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)
Raspunsuri - Pagina 18
ankcta spune:
EEEEEEE
Nu am niciun simptom ink. Abia s-a instalat bb. Mai astept, 10-12 zile.
Asa mi-a intrat mie in cap k acum gata, e randul meu , si nasc vara, in vacanta, este cald il scot pe bb la plimbare, pana vine frigul facem si botezul. Pana de Craciun, 2011, incepe sa priceapa si trage de brad... 
Ancuta , in curand 
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta EEEEEEE Nu am niciun simptom ink. Abia s-a instalat bb. Mai astept, 10-12 zile. Asa mi-a intrat mie in cap k acum gata, e randul meu , si nasc vara, in vacanta, este cald il scot pe bb la plimbare, pana vine frigul facem si botezul. Pana de Craciun, 2011, incepe sa priceapa si trage de brad... ![]() Ancuta , in curand ![]() |
sa te ajute Dumnezeu sa ti se indeplineasca visul

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
lorena_86 spune:
ankcta, ce draguta esti 

fetelor multam mult de urari dar la cum ma simt sigur ma mai tine ceva timp gripa asta
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui ankcta EEEEEEE Nu am niciun simptom ink. Abia s-a instalat bb. Mai astept, 10-12 zile. Asa mi-a intrat mie in cap k acum gata, e randul meu , si nasc vara, in vacanta, este cald il scot pe bb la plimbare, pana vine frigul facem si botezul. Pana de Craciun, 2011, incepe sa priceapa si trage de brad... ![]() Ancuta , in curand ![]() |
Asa Ancuta fii optimista.

Sa te ajute Dumnezeu.
ankcta spune:
Lorena stai in pat, pune o caciula pe cap, ia un paracetamol, un ceai caldut cu lamie si te faci u bine si recuperezi.
Si pe mine ma inceark o afurisita de raceala, da sper k trece asa cum a venit.
pt toate
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Si cat stai in pat, Lore gandeste-te la bb, cum va fi , cum ii vei simti manutele care vor cauta sa te atinga... cum va alerga dea busilea prin casa...Asa te faci mai repede bine
Ancuta , in curand 
lorena_86 spune:
pai iau de 3 zile nurof... raceala si gripa si pastilute de supt
ieri am baut 2 l de ceai cu lamaie multa si miere
nu pot sa dorm deloc.....de doua nopti nu mai dorm aproape deloc de la febra si de la nas....dureri de ca, gat si cord....nashpa rau de tot.....de mult timp nu am mai avut o asa stare
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ankcta spune:
Toate tb sa fim optimiste! Doar asa vom reusi
Bella vezi k si voi sunteti incluse in visul meu, deci hai cu vestea aia buna!
Ancuta , in curand 
bebelu86 spune:
Lore ia pinosol pt nas. eu nu am avut probl cu el. imediat m-a desfundat. si e si p baza de plante 
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 20 zile pana la marea intalnire 
SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 pai iau de 3 zile nurof... raceala si gripa si pastilute de supt ieri am baut 2 l de ceai cu lamaie multa si miere nu pot sa dorm deloc.....de doua nopti nu mai dorm aproape deloc de la febra si de la nas....dureri de ca, gat si cord....nashpa rau de tot.....de mult timp nu am mai avut o asa stare Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
La mine cand a inceput gripa m-a durut ffff tare capul de imi venea sa plang si nici nu puteam sa deschid ochii...cred ca gripa anul asta e mai puternica....eu nici o data nu am avut o gripa asa de agresiva.Incearca sa nu iesi din casa ...dar nici sa stai in pat toata ziua.